YES
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: YES
neboj taky jsem poslouchal všechno možný i ty chytlavé,ale dnes se k tomu téměř nevracím,a v tom je ten problém.90125 mám ale rád.
U MFSL vyjde výborné "The Yes Album" - UDCD 779 z roku 1971. Moc se těším.
Jo,koukal jsem na to ,ale datum vydání ještě není známo.Počítám,že to bude ihned vyprodáno.Vychází to navíc jako vinyl replika
To, že u MFSL vychází některé věci jako replika je už přece normální(Santana). Bohužel zvuková kvalita u posledních vydání MFSL je opravdu nic moc. Začíná to být podobné jako japonská SHM vydání. Což já za dobrou zprávu rozhodně nepovažuji. Viz například Fragile. Kdo měl možnost porovnat například s původní japonskou HDCD, tak určitě ví.
I tak si zcela jistě toto album nenechám ujít od MFSL. A myslím si, že je opravdu třeba řešit to co nejdříve. Bude to myslím rychle pryč.
I tak si zcela jistě toto album nenechám ujít od MFSL. A myslím si, že je opravdu třeba řešit to co nejdříve. Bude to myslím rychle pryč.
Nahradit nebo upravit
Ta kniha o Yes je opravdu skvělá.Zdá se velmi objektivní.Každý ze členů tam má ke každé siuaci dostatek prostoru ke komentáři.Měl jsem o spoustě věcí tak trošku naivní představu.Po přečtení jsem se nestačil divit.Chce to ovšem přelouskat několikrát,protože to obsahuje kvantum dat a osobností.
Termín vydání The Yes Album není znám ani MOFI.Včera jsem dostal odpověď na svůj dotaz,takže počítám,že do měsíce to určitě nebude
Tak The Yes Album je už niečo výše týždňa na svete. Dnes mi dorazilo CD domov. Ešte som ho nestihol ani vybaliť, ale celkom som zvedavý na zvuk toho remasteru.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Tak už to mám taky doma, tedy Yes-Album vydané čerstvě u MFSL. No co říci ke zvuku, je to prostě standard, jako vždy od MFSL. Tedy příčka hodně vysoko a tyto staré rockové věci už asi lépe nebudou hrát. Už jsem měl strach, že podle některých informací to nebude ono, ale je to perfektní. Já jsem spokojen.
ML - já je mám "jen" od RHINA" a jsem také spokojen.
-jinak jsem si je nyní zkompletoval vše v "origoších" a lépe se mě spí
-jinak jsem si je nyní zkompletoval vše v "origoších" a lépe se mě spí
Pro MB:
Ano ,prodával,ale ne proto,že by to nebylo nic moc.Mám ho doma taky.Je to hezky uděláno :zlatý disk zlaté pořadové číslo,zlatá nálepka na shrinku.Jak říká ML je to špičková kvalita MFSL .
Dal jsem zkrátka příležitost někomu u nás mít to několik dnů po vydání.
Poštovné do ČR je totiž šílené.
Ano ,prodával,ale ne proto,že by to nebylo nic moc.Mám ho doma taky.Je to hezky uděláno :zlatý disk zlaté pořadové číslo,zlatá nálepka na shrinku.Jak říká ML je to špičková kvalita MFSL .
Dal jsem zkrátka příležitost někomu u nás mít to několik dnů po vydání.
Poštovné do ČR je totiž šílené.