Koukám, že nemají vlastní vlákno.
Proč jej vlastně zakládám.
Při projíždění hudebních obchodů jsem narazil na jejich poslední počin „4:13 Dream“.
Na Amazonu si pustil ukázky,které mě zaujaly. Následný krok bylo nalezení alba v ape, pak dvojitý poslech doma na „cédéčkovém erwé“ a rozhodnutí, že ji musím mít doma! Od Wish (1992) jsem si od nich nic nového nekoupil (kromě Trilogy) a sháněl se především po starších deskách. Ovšem 4:13 Dream mě vrátilo o několik let zpět, do doby, kdy jsem se s Cure seznámil.. Ne, že bych byl nějaký nostalgický, ale po delší době jsem byl Cure opětovně osloven. Myslím si, že kdo má partu kolem Roberta Smithe rád, může být touto deskou, která vyšla na podzim, docela potěšen. Já jí jsem. PS: vyšla i na LP!
The Cure
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Cure
Dnes jsem si po dlouhé době pustil toto CD a zjistil jsem, že je to vlastně jediná nahrávka, co od The Cure mám, což je docela chyba, protože začátkem 90tek to byla pro mne jedna z nejoblíbenějších kapel. Jen jsem měl tenkrát vše na kazetách, které jsou někde v bedně ve sklepě.
Rozhodl jsem se tento prohřešek napravit a doplnit do sbírky alespoň zásadní alba jako Disintegration, Head on the door, Kiss me..
Doporučíte, která vydání stojí za pořízení? Na formátu nezáleží. Preferuji LP, ale mohou být i různé MCH formáty (pokud jsou), nebo CD, SACD...
Rozhodl jsem se tento prohřešek napravit a doplnit do sbírky alespoň zásadní alba jako Disintegration, Head on the door, Kiss me..
Doporučíte, která vydání stojí za pořízení? Na formátu nezáleží. Preferuji LP, ale mohou být i různé MCH formáty (pokud jsou), nebo CD, SACD...
Nevím, jestli tady má smysl něco doporučovat.
Na LP to možná bude lepší, ale jinak kromě Head on the Door jsou ty nahrávky na CD dost mizerné.
Kamarád má doma zesík Yamahu 2100 a sloupky Monitor Audio. Na tom jsem nedávno poprvé slyšel Disintegration hrát trochu slušně. Mám od Cure asi všechno, ale poslouchám je méně než by si zasloužili. Kvůli kvalitě nahrávek. Oni to prostě tenkrát neřešili, hudba byla na prvním místě, ne zvuk.
Na LP to možná bude lepší, ale jinak kromě Head on the Door jsou ty nahrávky na CD dost mizerné.
Kamarád má doma zesík Yamahu 2100 a sloupky Monitor Audio. Na tom jsem nedávno poprvé slyšel Disintegration hrát trochu slušně. Mám od Cure asi všechno, ale poslouchám je méně než by si zasloužili. Kvůli kvalitě nahrávek. Oni to prostě tenkrát neřešili, hudba byla na prvním místě, ne zvuk.
s křížkem po funuse ale možná zaujme