Rolling Stones
Re: Rolling Stones
Já můžu ještě tuto lp.
Doporučuji k poslechu toto čtyř lp, které vyšlo letos, totožné cd vyšlo už pred dvaceti roky.
Pekné, Dasta, je nejaká hudba ktorú nemáš na LP alebo CD ? Ja si teraz dávam "Their Satanic Majesties Request", (nehorázny plagiat Seržanta Peppera aj podľa členov RS ), s chuťou a bez predsudkov a baví ma to.
To je naprostá zvuková bomba, neskutečné a avantgardní.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokud je někdo fanoušek RS a nechce poslouchat jen jejich starší (a skvělé) věci, tak ho Hackney Diamonds určitě potěší.
Je to nad očekávání dobré album.
Je to nad očekávání dobré album.
Ešte k tomu albumu Their Satanic...., vždy keď pride na "2000 Man" tak som trochu nesvoj, je to síce geniálna skladba ale vždy mi v hlave hrá verzia od KISS, ktorú som si na škole tlačil do hlavy asi tak miliónkrát.
Myslím, že to tak není a moc dobře to víš. Chodíš sem několik let a v létě začneš komunikovat, ano, je to možné, ale podle tvých příspěvků, kdy odpovídáš na cokoliv, co se tu šustne, je to velmi malá pravděpodobnost. Všem asi dochází, kdo jsi, čekal jsem, že to povíš, když už jsi se propálil. Hezký den.Liamee píše: ↑20 lis 2023 16:59Nevydávám se za nikoho. A jak vím, že lechos tu léta nedělá nic jinýho, než že plácá samý nesmysly? Mám oči a umím číst.
Zkus si zodpovědět tři velmi prostý otázky:
1. Tohle fórum lze číst jen když tu jsi registrovaný? Odpověď: Ne, klidně sem můžeš chodit a číst to tu třeba celý dlouhý roky než se tu registruješ.
2. Ono si nelze přešíst historii lechosových příspěvků x let zpětně? Odpověď: Lze.
3. Nelze tu být například registrovanej v minulosti třeba celý léta, pak si nechat na vlastní žádost smazat profil a po nějakej době si to rozmyslet a registrovat se znovu? Odpověď: Lze.
Tož tak.
P.S. Pokud vím, smazat účet jen tak nelze, protože by spousta komentářů a témat, ztratilo význam, pochybuji, že by to tady šlo. Při registraci potvrzuješ podmínky fóra.
K tématu: vlastním první 2 alba a tak to bohužel zůstalo, první alba Rolling Stones, jsou opravdu hodně dobré, pak mě už mě přestali bavit.
Za O.T. se omlouvám, mohl jsem dostat odpověď do SZ, ale nestalo se.
Už to neřeš, nic proti tobě nemám a jestli si budeš chtít ulevit, tak prosím do SZ.