Rolling Stones
Re: Rolling Stones
Rozežranost z nadměrného blahobytu - tak to je, milánkové
až bude hůř (a to už brzo bude, bude) - vzpomenete si
až bude hůř (a to už brzo bude, bude) - vzpomenete si
lechosi,
musíš to více rozvést,neb tvojí reakci nechápu,co s tím má co dělat blahobyt?
musíš to více rozvést,neb tvojí reakci nechápu,co s tím má co dělat blahobyt?
Lechosovo zcestný blábolení není potřeba rozvádět, léta tu nedělá nic jinýho, než plácá samý nesmysly.
Někdy mám pocit (čím dál tím častěji), že Lechos má místo velkého mozku malý a místo malého nasráno.
PS: Co se týče posledního alba, souhlas s Dastou.
PS: Co se týče posledního alba, souhlas s Dastou.
Jak píši výše, že deska je povedená, zvukově podobná deskám ze šedesátých let (hovořím o lp), přesto se podobá více sólové tvorbě Micka Jaggera, než albové tvorbě Rolling Stones.
Z tohoto důvodu si myslím, že v budoucnu budou k poslechu upřednostňována starší klasická alba souboru.Jen můj názor.
Z tohoto důvodu si myslím, že v budoucnu budou k poslechu upřednostňována starší klasická alba souboru.Jen můj názor.
JJ, souhlas.
Jsi tu registrovaný od května, ale víš že lechos "léta tu nedělá nic jinýho, než plácá samý nesmysly". Za koho se vydáváš, jen ať mám přehled? 2 kontroverzní nicky se tu naštěstí už neobjevují, ale nově registrovaní, tu mají přehled, několik let zpátky...
Pavle - "velmi zaměstnaný důchodče",
takový dotaz k osobě příště piš do SZ, nebo e-mailu, nikoho to tady nezajímá a navíc je vidět, že neznáš souvislosti. Téma je Rolling Stones a tak napiš něco k tématu.
lechos,
trapné pokračování a zoufalost zakomplexovaného jedince, který si životní cíle plní každodenní trapností na zdejším foru.
RS - jak jsem již psal, preferuji ty ranné nahrávky: Aftermath, Beggars Banquet, a Hot Rocks 1 a Hot Rocks 2. Vlastním to na SACD i LP.
Hraje to výborně a obsah je pohodový. Pozdější Stouni mně nějak neoslovovali, až tu poslední jsem zakoupil více méně z důvodů
zvuku - Atmos, viz. výše.
takový dotaz k osobě příště piš do SZ, nebo e-mailu, nikoho to tady nezajímá a navíc je vidět, že neznáš souvislosti. Téma je Rolling Stones a tak napiš něco k tématu.
lechos,
trapné pokračování a zoufalost zakomplexovaného jedince, který si životní cíle plní každodenní trapností na zdejším foru.
RS - jak jsem již psal, preferuji ty ranné nahrávky: Aftermath, Beggars Banquet, a Hot Rocks 1 a Hot Rocks 2. Vlastním to na SACD i LP.
Hraje to výborně a obsah je pohodový. Pozdější Stouni mně nějak neoslovovali, až tu poslední jsem zakoupil více méně z důvodů
zvuku - Atmos, viz. výše.
Oldear: proto jsem chtěl vysvětlení, nic víc. Sorry za OT, ale hodnocení pana neznámého, nebylo také moc k věci. Hezký den.
Oldear: Svá hodnocení uživatelů opravdu nepoatří do tohoto vlákna, takže si zameť, nebo mlč.
Oldear: Svá hodnocení uživatelů opravdu nepoatří do tohoto vlákna, takže si zameť, nebo mlč.
Nevydávám se za nikoho. A jak vím, že lechos tu léta nedělá nic jinýho, než že plácá samý nesmysly? Mám oči a umím číst.
Zkus si zodpovědět tři velmi prostý otázky:
1. Tohle fórum lze číst jen když tu jsi registrovaný? Odpověď: Ne, klidně sem můžeš chodit a číst to tu třeba celý dlouhý roky než se tu registruješ.
2. Ono si nelze přešíst historii lechosových příspěvků x let zpětně? Odpověď: Lze.
3. Nelze tu být například registrovanej v minulosti třeba celý léta, pak si nechat na vlastní žádost smazat profil a po nějakej době si to rozmyslet a registrovat se znovu? Odpověď: Lze.
Tož tak.
Tak tak, Liamee alias LUK alias PSC alias Agilent, muž mnohých tvárí ale jedného ksichtu . Pravdu máš, je to tak.
RS pravidelne tocim albumy len z 60-tych, už ani Sticky.. a dokonca ani skvelé Exile.. ma moc nebavia, vyprchala atmosféra sestdesiatok...
Ale to je dost jasný, syrovou energii a invenci dvacátníků dědkové nikdy mít nebudou, zato můžou přinést jiné atributy. Zkušenost, vyzrálost, přiznaně zpomalit a občas se ohlédnout za předlouhou poutí života, přitom stále bezpečně v hranicích svého stylu
Zkušenost a vyzralost vem čert, ja chcem tú surovú energiu a invenciu dvadsiatnikov . Samozrejme máš pravdu, čas nezastavíš..