Queen

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
raskod
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Queen

Příspěvek od raskod »

davidm535i píše:Existuje nejaka CD verze Greatest Hits II, co by se dala poslouchat?

Mam asi 20 let starou verzi od Parlophone, a to je dobry tak jako tacek pod kafe *headbang*
Slusne slita patlanina *thumbs down*

D.
Ako hovori MB, ja mam http://www.cdjapan.co.jp/product/UICY-15002 a tiez to stoji za hovno *thumbs down*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Tak box včera dorazil...nadherné spracovanie. Krásny zberateľský kus.

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i »

MB píše:Ta 20-ročna patlanina je najlepšia verzia
http://dr.loudness-war.info/album/view/85290
Remaster 2011
http://dr.loudness-war.info/album/view/26464

Queen nikdy nenahraval žiadne zvukové zázraky
Myslim, ze "DR" vubec nic nevypovida o tom, jak je to slity a zapatlany *headbang*
D.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Rozhodne ale napovie, v každom pripade po poriadnom napočuvaní boxu prehlasujem, že toto je pre mňa zvukovo ultimatívny Queen. Samozrejme na mojej zostave a pre moje uši. Fantastický priestor a dynamika, mám chuť púštať si album za albumom 24/7. Ešte je zaujimavé, že ma to oveľa viac baví na kombinacii Linn & Sumiko BluePoint 2 ako na Kuzme s Ortofon Quintet Black. Zajtra nahodim na Kuzmu Denon DL-304 a som zvedavý čo prevedie tá s Queen-om. rozhodne penazí za ten box neľutujem, nadherne spracovanie a k tomu skvelý zvuk (stale sa ale bavíme o Queen, šukací jazz na vystavách to asi bohužial aj tak nenahradí)

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Ps: jediné minus toho boxu je že na stiahnutie s kodom je k dispozícii iba mp3@320kbps ale to by ma ani tak nesralo ako to, že ide o remaster 2011...toto fakt nechapem.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

no, doba je těžká...spocený buzík Bulsara dostal asteroid 17473 za orbitem Marsu, no jak jinak než za přímluvou kolegy z kapely dr.May, morální degradace hodnot, společnost nezdravá a upadá

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Co to meleš, trubko?

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

A já myslel, že tu budou nějaké dojmy z docela zajímavého dokumentu, který šel předminulou neděli na ČT-Art *headbang*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

lechos píše:doba je těžká...společnost nezdravá a upadá
Společnost ani tak ne, ale někteří jedinci určite! :evil:

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Doporučuju koncert Queen Rock Montreal 1981, na projektoru a sestavě SPa+VMa opravdu zážitek, pralinky na zádech jsem neměl sám *2thumbsup*

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

lechos - Mercuryho "haníš" a např. ve vlákně o D.Bowiem ti to nevadilo,jaký byl a jak žil....
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-dr ... risti.html
-já zapomněl,že jsme za komančů byli společnost zdravá a neupadali jsme...sorry,ale to jsou fakt kecy o ničem a to to píšu slušně.Neříkám,že je teď vše ok a že mě spoustu věcí neštve,ale srovnávat a plakat stále dokola je už fakt frustrující
-ale je to už asi OT-sorry,ale nedalo mě to a zvedlo mě to žluč... *offtopic* *headbang*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Abych prispel i necím k tématu, doplním alespon toto.
Jejich nejlepsí (a myslím, ze zásadní) díla jsem si nedávno objednal (na vinylu, jak jinak :) ) jako re-issue a musím ríct, ze jak opticky, tak i zvukove naprosto odpovídají mým predstavám.
“The Night at the Opera” byla vydaná uz v roce 2009 na Parlophone / Queen Produktions a hraje stejne dobre, jako “originál”, “Sheer Heart Attack” a “The Day at the Racers” (Virgin / Queen Productions) z lonského roku jsou minimálne na stejné úrovni, ne-li jeste lepsí.

P.S.: A...jediný spocený buzík ve strední Evrope píse (bohuzel) zvrácené príspevky sem na fórum. *fnuk*

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

On není spocený buzk, on by byl rád, kdyby byl spoceným buzíkem ale je jen tou nejnižší kategorií lidského odpadu.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Ale no tak, no tak... ;)

Freddie třeba zrovna na záznamu koncertu v Montrealu ukazuje jak vynikajícím zpěvákem byl. Každý part, který zpívá, mu jde opravdu od srdce a mimochodem byl v tom zpěvu tak nadřený, že za celý koncert mu hlas neujede jedinou notičkou do falše :shock:

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, je to fakt skvěle sejmuté a nazvučené. I mně u toho běhal mráz po zádech.

Odpovědět