Queen

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Guliver
Kontaktovat uživatele:

Re: Queen

Příspěvek od Guliver »

Na Queene som vyrastal a to sa už nedá zmazať... *2thumbsup*
Čo ale poviete na Paula Rodgersa a Queen, ja viem Fredie to nie je, ale napriek tomu som si tento koncert s chuťou pozrel - vypočul a hneď aj zakúpil na DVD - skvelý zvuk, kamera i atmosféra *thumbs up*
http://www.youtube.com/watch?v=e725OKjg ... re=related
http://www.queenpluspaulrodgers.com/cddvd.php

boxer

Příspěvek od boxer »

IMHO.

Tak jak u mne Marillion bez Fishe,Sabbati bez Ozzyho atd., jsou nebo lépe řečeno navždy budou Queen bez Freddieho už passé.

Ať se ta kapela jmenuje jinak,ale pokud má stejné jméno,tak prostě ne.

Paul Rodgers je jistě zpěvák výborný. Když zpíval s Free a především tam,kde je doma a odkud ho nejvíce známe= Bad Company,nemělo to chybu.

Ale ve spojitosti s Queen,to prostě nejde. Naposlouchanost a vjem Freddieho je obrovský.

Naopak,když Queen hraje jeho pecky,jde to. Dle mého je vidět,že kapela lze zaměnit,ale zpěvák tu kůži na trh prostě dává nejvíc na vědomí.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Vedeli ste, že Brian May si urobil v roku 2007 doktorát z astrofyziky na Imperial College v Londýne? Myslím že je to v jeho veku veľmi inšpiratívne! *bravo*

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Queen byla ikonou. O tom není pochybností. Bohužel odchodem zpěváka FM již Q. nejsou a NIKDY nebudou tím, co by byli, kdyby FM žil. NIKDY nikdo už nepozvedne jejich tvorbu na úroveň let 70., kdy byli na vrcholu. To je život. Tak, jak to psal nědko nade mnou, že BS bez OO není BS, tak, jkao DP bez RB už není DP a další příklady by se jistě našly.

Za sebe mohu jen říct, že ačkoliv jsem měl Q "povinně" v hledáčké té doby, našlo se více kapel, které na mě zanechyly hlubší dojem. Nevím, proč tomu tak je, ale radši si poslechnu oblíbené DP či PF. Na druhous tranu ale musím uznat, že když parkát do rok najdu tu náladu na Queen, tak vždy beze zbytku obdovuji jejich aranže a vyznění skladeb, vokály, nápady.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Ano Freddie bol jedinečný. Ale 70-80 roky sú úž dávno preč a vyrástla tu medzičasom ďalšia generácia, ktorá by tiež chcela zažiť tu fantastickú atmosféru na koncerte kvínov. Paul Rodgers tento zážitok spolu zo zostatkom Queen sprostredkuje na viac ako 100%. Nie je to úžasné môcť ísť na Queen zo synom či dcérou a vidieť ako ich to berie podobne ako kedysi nás?

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Queen poznáš mezi tunami různých kapel i kdybys nechtěl.Je to skvost,nemusíš je milovat,můžeš je i nenávidět,ale originalitu a líbivost jim neupřeš.Navíc kvalita je též nadstandartní.Freddie byl jsi skvělý,i když jiný.Doufám,že si tě bytosti z jiných planet už natočili,aby ,až tu naše planeta nebude,si stále žil a tak naplnil význam slova "nesmrtelný". *thumbs up*

novice40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novice40 »

Ovšem nejen studiová alba Queen jsou výborná, dnes mi přišlo delší dobu očekávané 2-LP Live at Wembley 86. *jupi*
Skutečný koncert sice nenahradí, ale s patřičným zesílením zvuku se k němu vzdáleně blíží. Queen opět válí,
řada hitů se mi líbí v tomto provedení víc než na studiových albech. Freddieho úžasný zpěv, Brianova sólovka
znějí na vinylu .... no jako na vinylu. Však všichni, co znáte, víte. *bravo*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Queen ? Inu dobrá tedy, opět jednou přispěji...zahrají v Praze 02/2015 May, Taylor a...nějaký Adam Lambert u mikrofonu...
Obrázek

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

No nevím . . . nevím, Královnu měli nechat navždy odpočívat od 24.11.1991 *sunglases*
Tolik za mě ;)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Uvidíme...možná uslyšíme zda se role vokál zhostí lépe jak Rodgers, Sheffield 2005...i když Freddie je asi nenahraditelný, nicméně show must go on...

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Uviděl jsem a uslyšel vzorečky na Youtube :? A s Rodgersem bych nesrovnával *taktone* . Je to skvělý zpěvák, ale s Queen to byl krok vedle. Free či Bad Company *thumbs up* *thumbs up* , ale do Queen moc nezapadl. Rodgers má skvělý "rockový hlas", docela by mě zajímalo, kdo měl ten jalový nápad, aby zaujal post Fredieho. Ale to už odbočujeme...Kdo chce, ať si vychutnává Briena s Rogerem + Lambert, já už jsem jinde.
PS: A pro mě, jako pro rockera, byla alba Queen od roku cca 1980 šílený sračky *headbang*

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

PetrD píše:PS: A pro mě, jako pro rockera, byla alba Queen od roku cca 1980 šílený sračky *headbang*
*thumbs up*
The Game bylo poslední, které jsem si ještě pořídil. Pak už vše tlačili v duchu "rockové komerce" :D

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

PetrD - v podstatě s tebou souhlasím,po roce 1980 to už šlo z kopce,ještě snad Innuendo stojí za poslech.Myslím si,že Brian i Roger toto nemají zapotřebí-ale je to můj názor,někdo to může vidět cela opačně ;)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Jsou to charismati bez náhrady...Purple bez Gillana, Sabbath bez Ozzyho, Slade bez Holdera toť bledá kopie staré slávy...

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Moje teta z Mělníka je vášnivý fanoušek Queen, byl jsem s ní když byly Queen s Rodgersem ve Sportovní hale, hráči skvělý , ale zpěvák patří k jinému proudu. Bohužel Fredie byl jen jeden. A když mi teta volala , že bychom zase mohli zajít , že zde budou zase vystupovat, tak jsem odmítl , protože když jsem viděl toho pubertáka na YouTube, tak jsem s ní šel raději na rivavel Queen Do Vagonu, a tak to klukům šlapalo a zpěvák se přiblížil původnímu hlasu.

Odpovědět