Queen

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
merhaut

Re: Queen

Příspěvek od merhaut »

boxer

Příspěvek od boxer »

Dobře jsi ji ohřál.Chutná. *thumbs up*

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

merhaut píše:Si přihřeju polívčičku: http://musicserver.cz/clanek/23613/Leto ... ast-prvni/
O "Bohemian Rhapsody" by se daly psát romány. Podělím se s vámi o jeden z životních hudebních zážitků. Byl teskný podvečer, Silvestr 1975, když jsem v karlovarském kasinu Dvory na svém sovětském tranzistoráčku Sokol 4 poprvé "Bohémskou"naladil, a do novoročního rána neopustil. Dál a dál jsem ji lovil na všech vlnách a zelená bažina se proměnila v nezapomenutelnou Noc v opeře.
A která kasárna to byla? Dvory 1, nebo Dvory 2?
Dnes po nich není téměř ani památky. Na území jedničky stojí Interspar, na místě dvojky jsou krajské úřady.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Dvory 1, ty menší s radistama a spojařema :-) Znáš? Já se tak dlouho chystal tam po letech podívat a zavzpomínat, až tam postavili ten Interspar ... poslední zbytky těch likusáků jsem si prohlédl ze satelitu na mapy.cz ...

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

Peer píše:Ještě bych rád A Day At The Races na vynilu...

Peere právě jsem dostal nabídku nových CD a LP z Německa a mezi němi je i 180g LP Queen A Day At The Races. Kromě ní je tam ještě II, Opera a Sheer..
Když to budeš chtít, vemu to.
Hifi Studio Panský dvůr

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Rigo píše:
Peer píše:Ještě bych rád A Day At The Races na vynilu...

Peere právě jsem dostal nabídku nových CD a LP z Německa a mezi němi je i 180g LP Queen A Day At The Races. Kromě ní je tam ještě II, Opera a Sheer..
Když to budeš chtít, vemu to.
A co je tam na CD? Kdyžtak písni ICQ nebo Skype.

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

merhaut píše:Dvory 1, ty menší s radistama a spojařema :-) Znáš? Já se tak dlouho chystal tam po letech podívat a zavzpomínat, až tam postavili ten Interspar ... poslední zbytky těch likusáků jsem si prohlédl ze satelitu na mapy.cz ...
*offtopic*
Vnitřek neznám, nikdy jsem tam nebyl, jen jezdil a jezdím okolo. Jednou jsem byl ve „dvojkách“, ale přesně nevzpomínám, jestli to bylo těsně před a nebo po převratu. Působilo to na mě dosti stísněně a nikdy jsem z tamního prostředí neměl dobrý pocit. Hlavně jedničky z venku na mě ty roky co stály působily jako nějaký lágr. Zaplať, že dnešní mladí už podobných prostorech nemusí trávit parádní roky života.

Ale k tématu. Operu jsem koupil na jaře na LP a musím říct, že je to úžasná deska. Od Queen mám obě DVD klipů a obě jsou parádní i zvukově. *thumbs up*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Rigo:
moc dík ale již mám objednané... A těším se! :)

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

To Peer: Zase spěcháš, to asi myslíš za těch 680 Kč na Audio3, že? Já bych to měl pod 600.- Kč. Zkus mi vždy brnknout nebo napsat, jestli to nebudu mít lépe, ale ty to zas tak moc neřešíš jak jiní, sorry.
Hifi Studio Panský dvůr

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Ale jo, proč ne. Děkuji. *thumbs up*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Dnes jsem si dal parádní Sheer Heart Attack na LP.
Nádhera. *thumbs up*
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Já si dneska dal tohleto. Queeny můžu.

Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Queen - Innuendo
Edited versions for vinyl. *thumbs up*
Zrovna poslouchám.
Obrázek

pininfarino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pininfarino »

Toto je úžasné vlákno! S chuťou som si ho prečítal. A to nielen preto, že Queen jednoznačne patrí do hudobnej siene slávy. Pri čítaní predošlých riadkov sa udialo to, že som sa cez akúsi časovú slučku premiestnil do začiatku 70´rokov a razu ožili mnohé krásne spomienky. Práve Sheer Heart Attack (u mňa taktiež 1.miesto tejto kapely) bola doska, s ktorou som odštartoval moju LP-čkovú kariéru. Križoval som s ňou po meste a robil výmeny za iné LP-čka. Zanedlho už bolo v mojej zbierke množstvo nahrávok LP tej doby a samozrejme celá vtedajšia kolekcia od Queen. A spomienky ma preniesli aj do inej doby, kedy som už bol ako vojak ZVS. Bolo to v r.1981, kedy počas nekonečných hodín v stráži som si pohmkával skladbu za skladbou , LP-péčko za LP-péčkom tejto fenomenálnej kapely.

Odpovědět