Poutníci

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
agavel
Kontaktovat uživatele:

Poutníci

Příspěvek od agavel »

Bere mě od nich strašně jedna deska, konkrétně Chromí koně někdy z roku 1990 nebo kolem. Přímo od kapely a Supraphonu se mi dostalo ujištění, že už znova nevyjde. Mám to jen z MP3. Nemáte někdo originál CD? Nemůžu sem samozřejmě napsat, co bych s ním chtěl udělat, ale třeba mi někdo z vás poradí :oops:

HonzaE
Kontaktovat uživatele:

Re: Poutníci

Příspěvek od HonzaE »

CD bohužel nemám, ale mám LP. Pokud by ti to pomohlo můžu zapůjčit. Jsem z Bílé Třemešné (u Dvora Králové n.L.)

P.S. Jak to dopadlo s DVD Pioneer 969 ? Měl jsem o něj zájem.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Poutníci

Příspěvek od agavel »

HonzaE píše:CD bohužel nemám, ale mám LP. Pokud by ti to pomohlo můžu zapůjčit. Jsem z Bílé Třemešné (u Dvora Králové n.L.)

P.S. Jak to dopadlo s DVD Pioneer 969 ? Měl jsem o něj zájem.
Ahoj,
deska mi k ničemu není, tu měli v hudební knihovně Jiřího Mahena taky. Ale díky za nabídku. Možná by stálo za to to u někoho převést, ale najdi někoho s dobrým gramofonem a slušnou záznamovou aparaturou (myslím digitál). To se u nás skoro vylučuje :roll:
Pioneer jsem dostal do republiky a je u známého v Náchodě. Měl jsem ho půjčený doma. Jakmile prodám Vincent CD-S6MK, tak do toho asi půjdu, jestli se nerozhodnu vylepšit bedny či zesák. Vincent sice hraje o nuance líp, než Pioneer a Benchmark, ale já potřebuju přehrávat DVD. Snad se mi ten Pioneer zase někde podaří za podobně skvělou cenu.

Odpovědět