Pink Floyd
Re: Pink Floyd
O žebříčku zahraničních desek se nikdo nezmiňoval, až ty.
Pro ilustraci uvedu první místa v žebříčku z roku 91.
USA M.Jackson
GB Paul Mc Cartney
Československo Šmoulové
Pro ilustraci uvedu první místa v žebříčku z roku 91.
USA M.Jackson
GB Paul Mc Cartney
Československo Šmoulové
Ale no ták, přece se tu starý dědkové nebudou okopávat Jen jsem reagoval na tvou poznámku "Zajímavé je, že v zahraničí bylo TDSOTM Redux přijato celkem kladně,oproti československým fórům..." Jestli jsem byl špatně pochopen, sorry
PS: Tím, že jsem zmínil zahraniční žebříčky, mě ani ve snu nenapadlo odvolávat se na naše . . . to je ještě horší sajrajt. Co se týče muziky, mám svůj svět
PS: Tím, že jsem zmínil zahraniční žebříčky, mě ani ve snu nenapadlo odvolávat se na naše . . . to je ještě horší sajrajt. Co se týče muziky, mám svůj svět
Ano
Včera jsem navštívil kolegu z balkánské kliky ve Valašském Meziříčí (terahera), který vlastní poslední Watersovu desku, takže jsem mohl provést soustředěný poslech.
Musím říct, že za mně dobrý.Zvukově výborné s čistým pozadím , obsahově emotivní, temně laděné,pro mně velmi zajímavé, určitě si desku pustím ještě mnohokrát.
Musím říct, že za mně dobrý.Zvukově výborné s čistým pozadím , obsahově emotivní, temně laděné,pro mně velmi zajímavé, určitě si desku pustím ještě mnohokrát.
Blábol článek.
Vďaka podobným podesom ako je Waters nám tu bude od dnes vládnuť strašidelná zmeska kovaných darebákov, bolševikov, fašistov, konšpirátorov a dementných šialencov. Ak vydržia pokope 4 roky, tak mám obavu že napáchajú nenávratné škody a Slovensko sa z toho už nemusí tak lahko spamätať. Totálne stratený čas.
Ale každopádne ten klip na konci článku má skvelú vizuálnu atmosféru. Hudobne mi originál príde lepší.
Ale každopádne ten klip na konci článku má skvelú vizuálnu atmosféru. Hudobne mi originál príde lepší.
Jděte už s tou politikou do hajzlu,tohle je hifi forum a jsme v hudebním vláknu, tudíž by se tady měl R.Waters posuzovat pouze po hudební stránce.
Politické názory na umělce lze do sytosti realizovat v různých fórech k tomu určených, též obavu z politického vývoje sousedů i u nás bych sem nezatahoval.
Žil jsem v domnění, že od podobných věcí si tady lidé chtějí odpočinout.
Politické názory na umělce lze do sytosti realizovat v různých fórech k tomu určených, též obavu z politického vývoje sousedů i u nás bych sem nezatahoval.
Žil jsem v domnění, že od podobných věcí si tady lidé chtějí odpočinout.
Jsou to věci v tomhle případě úzce související a nelze to jen tak od sebe oddělit, mnozí holt se na to dívají šířeji než ty, smiř se s tím.
Ať se na to dívám v co nejširším spektru, pořád nechápu,jak RW souvisí s výsledky voleb na Slovensku.
Naozaj to tu chceš rozoberať? Neposielal si nás pred chvílou s politikou "do hajzlu"?
Ale aspoň stručne - keby nebolo mediálne známych dezinformátorov, manipulátorov a všeobecne pokryvených ludí, teda ludí k akým sa Waters nepochybne zaradil, tak by svet mohol vyzerať trochu krajšie.
A k samotnej tvorbe som sa predsa tiež vyjadril - klip super/hudobne sa mi to oproti originálu moc nepáč.
Ale aspoň stručne - keby nebolo mediálne známych dezinformátorov, manipulátorov a všeobecne pokryvených ludí, teda ludí k akým sa Waters nepochybne zaradil, tak by svet mohol vyzerať trochu krajšie.
A k samotnej tvorbe som sa predsa tiež vyjadril - klip super/hudobne sa mi to oproti originálu moc nepáč.
Pokud nejaky umelec sam zamerne zanasi politiku do sve tvorby, jak to mam prosim pekne oddelovat? To mam poslouchat jen tu hudbu a ignorovat texty, kontext a dalsi veci kolem?
Poslouchám-li Pink Floyd, ani ve snu mě nenapadne zaobírat se v myšlenkách jakýmkoliv politickým tématem.
Řekne-li se Roger Waters . . . https://medium.seznam.cz/clanek/lubomir ... -niz-29623
Řekne-li se Roger Waters . . . https://medium.seznam.cz/clanek/lubomir ... -niz-29623
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Originál naživo už nebude, takže alespoň takto - revivalová partička z New Yorku.
Tentokrát podpořená orchestrem.
Nostalgická nálada, spokojení skalní fanoušci, dobré to bylo.
Tentokrát podpořená orchestrem.
Nostalgická nálada, spokojení skalní fanoušci, dobré to bylo.