Presne toto sa mi stalo, nedokázal som to. Redux mi prišlo hodne nudné, až zbytočné. Keby človek nikdy nepočul geniálny originál, tak to je iné. Problém je, že na planéte Zem asi nežije človek ktorý nepočul pôvodnú verziu....Mám obavu,zda se jako konzervativní příznivec dokážu odpoutat od původní verze a při poslechu se zplna soustředit pouze na novou verzi
Pink Floyd
Re: Pink Floyd
Zajímavé je, že v zahraničí bylo TDSOTM Redux přijato celkem kladně,oproti československým fórům.Zřejmě bude hrát v tomto roli převážná neznalost anglického jazyka, řekl bych.
Ja teda naopak vidim veskrze negativni ohlasy. Treba tady: https://rateyourmusic.com/release/album ... oon-redux/
Predsa je fuk ako album vníma nejaké zahraničie. Tu si povedzme ako vnímame album my. Dasta, teda ako to vidíš ty?
Dasta to tu vehementně obhajuje a přitom to ještě ani neslyšel
Když jsem si v roce 1992 přivezl z Německa jako horkou novinku MIKE OLDFIELD- TUBULAR BELLS II, tak jsem to s Hifi kámošem sjížděl a velice spokojeně jsme si přizvukovali. CD se dostalo na konec a hrála poslední skladba ve stylu Country a kámoš sděšeně prohlásil: " Mike se zbláznil". U tohoto počinu RW bych to ohodnotil také tak. Na léty prověřené a do mozků Audiofilů zažité super pecky, by se nemělo šahat, natož je takto zprznit.
Jen můj názor, každý podle svého gusta.
Jen můj názor, každý podle svého gusta.
Tvorba RW ide za posledne roky dolu vodou - ci uz tie nestastne Lockdown Sessions alebo tento nudny paskvil. Ak mam povedat celkovy vnem - tak je to nuda.
Osobnost RW je tieaz stale viac odpudivejsia - neskryvany antisemitizmus, podpora tych najhnusenjsich rezimov, ospravedlnovanie zlocinov.
Mozno to ma spolu suvis, mozno nema.
Osobnost RW je tieaz stale viac odpudivejsia - neskryvany antisemitizmus, podpora tych najhnusenjsich rezimov, ospravedlnovanie zlocinov.
Mozno to ma spolu suvis, mozno nema.
winelower,
nic neobhajuji,to budu, když bude důvod až po poslechu doma.
Jenom mi udivuje ta negace,nic víc.Asi tak.
Mumu,
určitě se vyjádřím,ale až po 5.11., dříve nebudu doma.S určitostí ale vím, že nebudu k desce přistupovat jako k nepovedenému dílu dezoláta.
nic neobhajuji,to budu, když bude důvod až po poslechu doma.
Jenom mi udivuje ta negace,nic víc.Asi tak.
Mumu,
určitě se vyjádřím,ale až po 5.11., dříve nebudu doma.S určitostí ale vím, že nebudu k desce přistupovat jako k nepovedenému dílu dezoláta.
PS: Dasto, já k tomu opravdu musím přistupovat jako k nepovedenému dílu dezoláta. Protože to opravdu je nepovedené dílo dezoláta. Bohužel.
Teď si spravuji chuť novým albem Le Orme Zvuk průměr, ale hudba fantastická
Pustil jsem si to celé v kanceláři z Tidalu. Čekal jsem, kdy Roger Waters vydechne naposled. Zdálo se mi, že mele z posledního.
A proč poslouchat pindy, že když byl malý, měl štěňátko atd...
Na to fakt nikdo není zvědavý...
Nepamatuji se, jestli jsem se někdy řídil podle toho, jak co bylo přijato v zahraničí Ba naopak . . . když občas narazím na žebříček nejprodávanějších (či nejposlouchanějších) alb v zahraničí . . .
Já jsem se ale Petře D neptal ,čím jsi se řídil či ne,je mi to jedno.