Petr Muk
Petr Muk
Fanoušky vlny elektronické hudby vlny Depech Mode, zarmoutí odchod dobrého zpěváka a muzikanta, Petra Muka.
Dlouhodobě nemocný muzikant, pomáhal podobně nemocnému Karlu Svobodovi.
Bohužel odešel tento víkend.
Mám po bývalce jedno jeho album LP.
Zvuk nahrávky je výborný.
Převaha textové malebnosti, nad hlubším sdělením, odpovídá romantickému založení celého hnutí.
Dlouhodobě nemocný muzikant, pomáhal podobně nemocnému Karlu Svobodovi.
Bohužel odešel tento víkend.
Mám po bývalce jedno jeho album LP.
Zvuk nahrávky je výborný.
Převaha textové malebnosti, nad hlubším sdělením, odpovídá romantickému založení celého hnutí.
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Petr Muk
Dle mého názoru byl Oceán složen z talentovaných muzikantů. Jejich druhá deska je zařazena mezi ostatními vinyly.
Vcelku jsem to měl rád, podobně jako raný Precedens.
Vcelku jsem to měl rád, podobně jako raný Precedens.
Koukám, že se na Hifinázorech začíná pilně mazat. Škoda dalšího hifi fóra...
Opradu tu mel zustat ten Calvusuv vyblitek? Proc?
Jde také o to, kdo jej smazal. V každém případě by bylo slušností dát poznámku, že ten či ten příspěvek byl smazán a kým.petrL píše:Koukám, že se na Hifinázorech začíná pilně mazat. Škoda dalšího hifi fóra...
Zase tak kontraverzní nebyl, aby musel být smazán.
Aha, takze treba Milos Kopecky nebo Ota Pavel byli jenom rozezrani simulanti. Ten post nebyl kontroverzni, byl nechutny a ubohy. Takrikajic na par facek.Aleska píše: Zase tak kontraverzní nebyl, aby musel být smazán.
V tomto prípade by som ho tu nechal - nech si ostatní na dotyčného urobia názor.
Naša pamäť je niekedy prekvapivo krátka...
Naša pamäť je niekedy prekvapivo krátka...
Já osobně, jsem poslal adminům žádost o výmaz.
OSOBNĚ NESU ZODPOVĚDNOST, ZA TUTO ÚPRAVU.
Calvusovi jsem poslal soukromou zprávu,aby věděl, poč tak činím.
Další oživování Off Topic a týrání pozůstalých nedovolím.
Pišme k tématu.
Uznávám, že Calvus částečně k tématu napsal, ale tohle není vlákno pro averzi k hudbě a osobě zesnulého zpěváka.
Každý si může založit své vlastní vlákno.
Absence empatie
http://cs.wikipedia.org/wiki/Empatie
Na rozdíl od depresí, na ni není lék a postižení je nevratné.
Od depresí se liší se tím, že idiot ubližuje jen jiným.
OSOBNĚ NESU ZODPOVĚDNOST, ZA TUTO ÚPRAVU.
Calvusovi jsem poslal soukromou zprávu,aby věděl, poč tak činím.
Další oživování Off Topic a týrání pozůstalých nedovolím.
Pišme k tématu.
Uznávám, že Calvus částečně k tématu napsal, ale tohle není vlákno pro averzi k hudbě a osobě zesnulého zpěváka.
Každý si může založit své vlastní vlákno.
Absence empatie
http://cs.wikipedia.org/wiki/Empatie
Na rozdíl od depresí, na ni není lék a postižení je nevratné.
Od depresí se liší se tím, že idiot ubližuje jen jiným.
efičák
Máš můj dík a plný souhlas.
Sice jsem ten příspěvěk nečetl, ale ještě mám v živé paměti idiotovy empatické příspěvky při umrtí Karla Svobody.
Máš můj dík a plný souhlas.
Sice jsem ten příspěvěk nečetl, ale ještě mám v živé paměti idiotovy empatické příspěvky při umrtí Karla Svobody.
Každý si rád kopne do někoho, kdo se nemůže bránit. Calvus do Muka, efičák do calvuse (souhlasil calvus se smazáním?)... Pánové, když něco píšete, tak si představte, jestli byste to tomu člověku dokázali říct do očí. Jestli ne, tak radši nic nepište. Anebo pišme radši o strojích.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak právě jsem k tomuto tématu měl napsáno dost a než jsem to odeslal, spadl mi net.
Tohle mě teda nasr... daleko více, než fakt, že mi můj názor na Muka a jeho těžkou chorobu smazali, aniž bych souhlasil.
Prdím na to! Znovu to nepíšu. Klidně mi dejte ban ať se tu ani nepřihlásim, zajdu si zde jen občas něco přečíst.
Zdravím všechny, i ty co jsem zjevně nasr... aniž bych chtěl.
Už ani zde člověk nemůže vyjádřit to, co cítí, protože když je to někomu proti srsti, je zle.
Můj nebohý bratranec měl 23 když vyskočil s okna, fetoval jak šílený, u mě byl feťák i když se mohl bránit a feťákem zůstal i po smrti.
Jeho volba, jak říkám já svými slovy: KAŽDÝ STRÚJCEM SVÉHO ŠTĚSTÍ a každého volba jakou cestu zvolí, silná povaha zůstane vždy svá a ta slabá se nechá strhnout davem. Jediný kdo dokáže ovlivnit předem naplánované kroky každého života, je jeho vlastní osud, nikdo jiný! Zbytek se ovládat dá a je na každém, jak a co zvolí, já jen nechápu ty, co zjevně cíle a cestu nemají, chovají se jako fakt na fetu nebo jak to nazvat aby to znělo slušně jak to chcete.
Zdravím.
Tohle mě teda nasr... daleko více, než fakt, že mi můj názor na Muka a jeho těžkou chorobu smazali, aniž bych souhlasil.
Prdím na to! Znovu to nepíšu. Klidně mi dejte ban ať se tu ani nepřihlásim, zajdu si zde jen občas něco přečíst.
Zdravím všechny, i ty co jsem zjevně nasr... aniž bych chtěl.
Už ani zde člověk nemůže vyjádřit to, co cítí, protože když je to někomu proti srsti, je zle.
Můj nebohý bratranec měl 23 když vyskočil s okna, fetoval jak šílený, u mě byl feťák i když se mohl bránit a feťákem zůstal i po smrti.
Jeho volba, jak říkám já svými slovy: KAŽDÝ STRÚJCEM SVÉHO ŠTĚSTÍ a každého volba jakou cestu zvolí, silná povaha zůstane vždy svá a ta slabá se nechá strhnout davem. Jediný kdo dokáže ovlivnit předem naplánované kroky každého života, je jeho vlastní osud, nikdo jiný! Zbytek se ovládat dá a je na každém, jak a co zvolí, já jen nechápu ty, co zjevně cíle a cestu nemají, chovají se jako fakt na fetu nebo jak to nazvat aby to znělo slušně jak to chcete.
Zdravím.
petrL
jo jo, tady už se maže o sto péro.
jo jo, tady už se maže o sto péro.
celé je to nějaké kontrAverzní a taky perverzní.
Sákriš...tak jsem se po delší době začetl a hola...mazáníčko. A tak rád bych si pročetl něco "kontroverzního".
Hele Calvus...písni mi to na e-mail ať se trochu pobavím. V tomto případě by mě to zrovna zajímalo.
Díky.
Hele Calvus...písni mi to na e-mail ať se trochu pobavím. V tomto případě by mě to zrovna zajímalo.
Díky.