Pavel hornak

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavel hornak

Příspěvek od tujatuja »

Jakýpak produkt komunismu? Za tzv. komunismu vznikala i skvělá hudba (Mišík, Prokop aj.). Obecně kultura byla na podstatně vyšší úrovni než dnes (divadlo, film, výtvarné umění). Hovadiny vznikaly a vznikají bez ohledu na politický režim. No a pak jsou lidé, pro které tyto hovadiny jsou určeny.

slayerss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od slayerss »

Tak tohle vlákno je masakr :mrgreen:
Nejhorší ale je když jdete někomu na oslavu a tam celej večer frčí David a jemu podobní a ono je to baví a jak na to trsaj. I ten Pepa proběhne.
To pak teprve musí být nadhled.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Tohle si třeba dneska rád poslechnu. Tohle je u mě dobrý. *thumbs up*
http://www.youtube.com/watch?v=6VHicL6XfNU

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

A co takhle třeba Kamélie a Kamélie s koulema ??? Míša David dodnes koncertuje a dělá muziku a je to 100% profík. Aby nedošlo k omylu, taky ho nemám rán a neposlouchám ho, ale seznámil jsem se s jeho tvorbou, a udělal si vlastní názor.

slayerss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od slayerss »

Tak on třeba Fidel Castro je ve svým oboru taky profík. :mrgreen:

slayerss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od slayerss »

No promiň ale Davida coby muzikanta nemůžu vystát. Jeho písničky o cole a nebo songy na spartakiádě, no to je vrchol. Ty mu nikdo neodpáře a je to vrchol hudebního nevkusu a takhle se ukázat jen proto aby jel dál.
Toho nejde brát jinak nežli s humorem ale nesmí to trvat dýl jak 15 vteřin.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Davida jsem před časem viděl hrát naživo u nás na Vinobraní. Potil se tam na pódiu v záříjovém slunci jako prasátko,pleška mu házela do davu prasátka, před ním na lavičkách posedávali důchodci, kolem postávali zevlové, rodinky s dětma, rvali do sebe klobásy a pivo a bylo jim naprosto jedno, kdo jim k tomu hraje. V té chvíli se mi z toho obrazu trochu zvedl kufr, ale zároveň mi toho Michala bylo i líto...nechtěl bych takhle dopadnout...

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Já nijak lidmi, kteří poslouchají Horňáka, Davida apod. neopovrhuji, a už vůbec ne, pokud se jedná o dítě, za které se prohlašuje Analog2001 (nebo mystifikace?). Spíš je mi líto, že skáčou na špek vychcánkům ze stáje supervychcánka Františka Janečka. Jenom doufám, že Analog2001 si čase m vytvoří jiné hodnoty.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To drfish, nesmíš ale zapomenout že Míša je od cirkusáků a ti to mají v krvi.A že se drží svého koryta a vydržel mrtvé období se musí nechat a smeknout.Jako obchodník smekám , jako hudebník (on) pláču.Včera večer pustila hostinská mix 80 let a já se nestačil divit jak bývalí :lol: metalisti a trempíci podupávali do taktu.Začalo to Míšou,Horňákem atd.Dopil jsem a šel. ps. Protože jsem ráno šel na ryby...

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Myslím, že hodnotiť ľudí a ich ľudskú kvalitu podľa toho akú hudbu počúvajú je dosť povrchné, možno je to povrchnejšie ako hudba Michala Davida :D
Každý sme na sebe zaznamenali určitý vývoj, a boli obdobia keď sa nám páčili interpreti ako sú tu spomínaný, ja som bol osobne ako dieťa zaľúbený aj do Ivetky Bartošovej a počúval som ju s otvorenou hubou :D a bolo ich viac.
Analog 2001, raz bude veľkým hudobným fajnšmekrom, lebo začína počúvaním toho čím aj mnoho z nás, podľa mňa si vybral lepšie, ako mnoho mladých počúvajúcich treťotriedny gagsta rap :D Horňak aspoň nenadáva.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

"Povez mi co poslouchas a ja ti povim, kdo jsi...." ;)

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Prospero píše:"Povez mi co poslouchas a ja ti povim, kdo jsi...." ;)
Niekedy si o človeku myslíš, že ho poznáš a dokáže ťa šokovať či už pozitívne alebo negatívne. Podľa hudby sa to určite nedá, tak ako ani podľa šiat a iných vecí v zmysle porekadiel :D
Môj vývoj - ako 4 ročný som neustále spieval Biely kvet(Žbirka), Holky z naši školky,Pavol Hamel(učiteľka tanca) potom prišlo obdobie keď všade hučal Bad Boys Blue, Modern Talking - toto som nemal rád,ako 9-12 ročný C.C.Catch tú som tiež miloval, Sandra, Belinda Carlisle, ako 14 ročný Guns N Roses, Extreme, U-2 a pri U-2 som zostal, zopár interpretov som pribral, ale U-2 je srdcovka, Bruce Springsteen, Tina Turner, Pink Floyd, a v podstate všetko čo má niečo spoločné s hudbou pokiaľ ma to aspoň trošku baví.

Kto som?

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Prvni knihu, kterou jsem cetl, take nenapsal William Shakespeare..... :lol:

Ale jak sam pises, kazdy z nas ma moznost vyvyjet se. ;)

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Prospero píše:"Povez mi co poslouchas a ja ti povim, kdo jsi...." ;)
"Řekni mi, co čteš, a já ti řeknu, kdo jsi." Toto staré anglické přísloví s oblibou používal první Československý president Tomáš Garrigue Masaryk.
Myslím si, že to platí obecně pro veškeré umění. Československý pop sedmdesátých let mi připadal ubohý a korunu mu dávali David, Kotwald s Hložkem a Zagorovou. Horňák z toho asi ještě neměl rozum. Udělali z něj cirkusovou opičku. Vždyť David s tím má rodové zkušenosti.

Obrázek

Odpovědět