MEGADETH

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Vraný
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

MEGADETH

Příspěvek od Vraný »

Ahoj,
předem chci upozornit na nové album od Megadeth -Endgame, podle mého názoru opravdu povedené. Především se chci ale zeptat, uvažuji o nákupu některých starších CD této skupiny, jestli investovat do CD japan mini LP od Toshiby, nebo koupit běžné vydání za nesrovnatelně nižší cenu. Jednou jsem zkusil Metallicu CD SHM Dead magnetic a trochu mi tam chybí basy, nástroje jsou sice dobře separované, ale celkově nahrávka působí suše.
Děkuji za každý názor. Libor

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Re: MEGADETH

Příspěvek od Jirka83 »

Mě se Endgame zatím moc nenaposlouchala (asi 3 přehrátí), ale zdá se mi na můj vkus moc power / sypačka..Chybí mi tam silné riffy.. Ale na definitivní názor je brzy, ještě to chce více seznámit..

Jacha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacha »

Ahoj,
nevím jak Japan mini LP, sám mám jen obyčejné CD, ale hlavně nekupuj remastrované verze. CD jsou zároveň remixována a skladby znějí úplně jinak než původní verze. Někomu to vadit nemusí, ale já jsem si poscháněl původní vydání. Ke kvalitě Japan verzí ti nic nepovím, žiju spokojeně s obyč. CD.
Jirka

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Jo megadeth to je moje krevní skupina nové album jsem čekal horší ale moje obavy se nepotvrdili i když to šlo s megadeth poslední dobou trošku z kopce.
Výborné je také album Countdown To Extinction.

Vraný
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Vraný »

To Jacha:
dík za radu, taky nejspíš zůstanu u normálních CD.
To Mike:
album Kountdown to extinction už mám doma a je opravdu výborné.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Poslední album Megadeth je opravdu vynikající.Někomu se možná líbit nebude.Chris Broderick je opravdu špičkový kytarista a mám dojem,že tentokrát bude on hlavní hvězdou Megadeth.

Odpovědět