Marillion
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marillion
Tahle je taky vyborna. Myslim, ze se celkove tezko ukaze na desku, ktera je nejlepsi. Ony jsou vsecky vyborne. Kazda ma jinou nalady a kazda se ma chut pustit treba v jinou prilezitost nebo osobni naladu. Ale B strany jejich singlu jsou vyborne.
Pro me FUGAZI a pak Misplaced Childhood. Mivam obcasna obdobi, ze omilam skladbu cislo 3 Jigsaw na Fugazi x-krat dokola
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ano, hodně lidí má jako best právě Fugazi, musel jsem si upravit statistiku a graf.Pajuna píše:Pro me FUGAZI a pak Misplaced Childhood. Mivam obcasna obdobi, ze omilam skladbu cislo 3 Jigsaw na Fugazi x-krat dokola
Vítej doma Jardo.
Na mna ohlad neberte, a do statistiky ma nedavajte, ja som v tomto hrozne zvláštny.
Mna vždy najviac bavia albumy kapiel s ich neoriginalnymi spevakmi. Napriklad - Black Sabbath mam najradšej s Gillanom a Martinom (divne, že?), Iron Maiden jedine s Blazom Bayley, Judas Priest s Ripperom, no a od Marillion mam najradšej Seasons End a Holidays in Eden. Musím ale uznat, že tie dalšie albumy su fakt cesta do pekiel...
Mna vždy najviac bavia albumy kapiel s ich neoriginalnymi spevakmi. Napriklad - Black Sabbath mam najradšej s Gillanom a Martinom (divne, že?), Iron Maiden jedine s Blazom Bayley, Judas Priest s Ripperom, no a od Marillion mam najradšej Seasons End a Holidays in Eden. Musím ale uznat, že tie dalšie albumy su fakt cesta do pekiel...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To MB:
To je v pohodě. Jak už jsem psal, co člověk, to názor a u prvních čtyřech desek Marillion je názorová různorodost hodně zajímavá.
To je v pohodě. Jak už jsem psal, co člověk, to názor a u prvních čtyřech desek Marillion je názorová různorodost hodně zajímavá.
Album Clutching at Straws jsem dnes slyšel poprvé a musím se přiznat, že jsem dost zklamaný. Chybí mu lehkost a melodičnost předchozích třech alb. Připadá mi, že jim došly nápady. Hudba je křečovitá a nezábavná. To se ale o předchozích albech nadá říct. Jsou prostě perfektní.
No, psát zábavnou hudbu na téma chlast , drogy a životní krachy je dost těžké. Podobně náročné téma s nádhernou hudbou se povedlo udělat snad jen Pink Floyd s The Dark Side of the Moon.
Jinak trošku souhlasím,že Marillion už tenkrát malinko docházel dech.....Odchod Fishe byl prakticky nevyhnutelný.Pozdější události tomu daly za pravdu.Jeho první sólová alba byla tématicky hodně závažná.Rozdíl v další tvorbě Marillion a Fishe byl naprosto odlišný.
Jinak trošku souhlasím,že Marillion už tenkrát malinko docházel dech.....Odchod Fishe byl prakticky nevyhnutelný.Pozdější události tomu daly za pravdu.Jeho první sólová alba byla tématicky hodně závažná.Rozdíl v další tvorbě Marillion a Fishe byl naprosto odlišný.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Foxi,fox píše:Album Clutching at Straws jsem dnes slyšel poprvé a musím se přiznat, že jsem dost zklamaný. Chybí mu lehkost a melodičnost předchozích třech alb. Připadá mi, že jim došly nápady. Hudba je křečovitá a nezábavná. To se ale o předchozích albech nadá říct. Jsou prostě perfektní.
možná by chtělo dát ji ještě šanci, na poprvé to nemusí být ono.
Právě si tuto desku pouštím a musím říct, že je opravdu výborná. Foxi, pleas dej ji ještě šanci a uvidíš.
Poslední vystoupení Marillion na festivlu v německém Loreley, který se konal tento víkend.
NEBYLS TAM ? POZBYLS HAM !!!
http://www.youtube.com/watch?v=_O0j7Dp9mMs
http://www.youtube.com/watch?v=FjOP7nx-sjU
Ostravská komora postižených HiFi se zúčastnila. Někteří možná byli na hokeji.(?)
NEBYLS TAM ? POZBYLS HAM !!!
http://www.youtube.com/watch?v=_O0j7Dp9mMs
http://www.youtube.com/watch?v=FjOP7nx-sjU
Ostravská komora postižených HiFi se zúčastnila. Někteří možná byli na hokeji.(?)
S Three Friends /Gentle Giant/ byli ozdobou festivalu.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Foxi,
věřím, že s dobrou partou (a to ostravská komora postižených je ) to může být super akce. Pro mne je trochu zklamání Marillion bez Fische to je snad ještě horší než YES bez Andersona. I když se Steve Hogart snaží seč může, nahradit Fische, tak to už není jaksi možné.
věřím, že s dobrou partou (a to ostravská komora postižených je ) to může být super akce. Pro mne je trochu zklamání Marillion bez Fische to je snad ještě horší než YES bez Andersona. I když se Steve Hogart snaží seč může, nahradit Fische, tak to už není jaksi možné.
Kurňa , Vy jste mě tady tak naladili Zrovna mě dohrálo Script for Jester's tear a na to , že je to jejich prvá deska , tak je výborná , lahoda poslouchat...
Amarock Studio | Naim Studio
Taky jsem si myslel, že to tak bude, ale opak byl pravdou. Hogart předvedl fantastický výkon. Nevím, jestli by mu Fisch stačil. Marillion jsou teď v plné síle.Mark Levinson píše:Foxi,
- pininfarino
- Kontaktovat uživatele:
Ja som sa stretol s kapelou Marillion prvý raz v r. 1985 (!) Kamošovi poslal nejaké kazety istý Holanďan, a okrem spomenutých Marillion tam mal nahraté aj IQ, Pendragon, Castenarc, Coda, Pallas či Twelfth Night...
Všetky tieto kapely sa správne podchytili, a tak aj Marillion od tej doby už bol u mňa vždy komplet.
Prkvapením pre mňa je, že som tu nikde nevidel spomenutú dosku Afraid of sunlight... To sa na ňu zabudlo, alebosa nepáči. U mňa je v jednej úrovni s Seasons end a Hollidays in Eden (v dobe Hogarta).
Všetky tieto kapely sa správne podchytili, a tak aj Marillion od tej doby už bol u mňa vždy komplet.
Prkvapením pre mňa je, že som tu nikde nevidel spomenutú dosku Afraid of sunlight... To sa na ňu zabudlo, alebosa nepáči. U mňa je v jednej úrovni s Seasons end a Hollidays in Eden (v dobe Hogarta).
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze se nezabudlo. Neni to spatna deska, mam na mysli po odchodu Fishe. Ale to je prave ten kamen urazu, ze potom uz to nebyl ten Marillion, jak si vsichni zamilovali od Script for....