LOREENA MCKENNITT
LOREENA MCKENNITT
Tak je to až s podivem, ale nikde jsem tu tuto zpěvačku nenašel a pokud jsem ji přehlédl, tak se omlouvám.
Poslouchá ji zde někdo ? Já sice tento styl až tak moc nemusím, ale právě tuhle zpěvačku velice rád poslouchám a moc,moc se mě líbí. Její album ELEMENTAL bylo jedno z mých prvních nových koupených CD. Už je to pěkná řádka let, ale mám ho pořád a stále poslouchám. Dále mám The Visit a The Book of Secrets. Ikdyž nic není vydané u nějaké audiofilské firmy, tak jsou zvukově velmi povedené.
Je to nádherná keltská hudba (Elemental, The Visit) u alba The Book of Secret s příměsí arabské hudby. To dostalo až takový taneční ráz ( v dobrém slova smyslu).
Docela rád bych si koupil nějaké LP. Vím, že se vydalo album The Visit na LP u WEA Musik GmbH,, ale to je tak všechno co jsem našel.
Nevíte někdo, kde by se dalo nějaké LP koupit, či objednat ?
Doufám, že tu nejsem sám, kdo tuto zpěvačku poslouchá.
Poslouchá ji zde někdo ? Já sice tento styl až tak moc nemusím, ale právě tuhle zpěvačku velice rád poslouchám a moc,moc se mě líbí. Její album ELEMENTAL bylo jedno z mých prvních nových koupených CD. Už je to pěkná řádka let, ale mám ho pořád a stále poslouchám. Dále mám The Visit a The Book of Secrets. Ikdyž nic není vydané u nějaké audiofilské firmy, tak jsou zvukově velmi povedené.
Je to nádherná keltská hudba (Elemental, The Visit) u alba The Book of Secret s příměsí arabské hudby. To dostalo až takový taneční ráz ( v dobrém slova smyslu).
Docela rád bych si koupil nějaké LP. Vím, že se vydalo album The Visit na LP u WEA Musik GmbH,, ale to je tak všechno co jsem našel.
Nevíte někdo, kde by se dalo nějaké LP koupit, či objednat ?
Doufám, že tu nejsem sám, kdo tuto zpěvačku poslouchá.
Re: LOREENA MCKENNITT
Tu a tam jsou na krámě další její desky. Desky vydává Quinlan road, což je tuším její vlastní vydavatelství. Tu a tam taky spolupracuje s dalšími , třeba s the Chieftains.
"To Drive the Cold Winter Away" bylo mé první CD v životě,které jsem dostal jako dárek od ženský.
Tak dlouho jsem to neslyšel,budu to muset napravit.
Není to zrovna můj styl,co si ale pamatuji tak se mi to tenkrát docela líbilo (r.1995).
Jeden z důvodu mé registrace bylo to,že se mi občas připomene něco zapomenuté.Díky,jdu na to.
Tak dlouho jsem to neslyšel,budu to muset napravit.
Není to zrovna můj styl,co si ale pamatuji tak se mi to tenkrát docela líbilo (r.1995).
Jeden z důvodu mé registrace bylo to,že se mi občas připomene něco zapomenuté.Díky,jdu na to.
Tak jsem se koukal na její stránky a má tam všechny CD a taky DVD, dokonce se dá i stahovat MP3 a FLAG ( samozřejmě za peníze), ale o LP tam není ani zmínka.
Schválně jsem prohledal hudební oddělení městský knihovny a páz CD tam maj a i jedno DVD. Tak si pujčím aspoň teda CD a zkusím i to DVD.
Nicméně, kdyby někdo věděl, kde sehnat nějaké to LP, dejte vědět.
Schválně jsem prohledal hudební oddělení městský knihovny a páz CD tam maj a i jedno DVD. Tak si pujčím aspoň teda CD a zkusím i to DVD.
Nicméně, kdyby někdo věděl, kde sehnat nějaké to LP, dejte vědět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny příznivce zpěvačky LOREENY MCKENNITT,konečně pořádná keltská muzika od této Kanadské zpěvačky vlastím od ní všechna alba na CD a múžu potvrdit že je to nádhera,teď jsem objevil v Německu její DVD tak se na něj chystám hned jak tam pojedu,jinak zde jsem napsal CD která od této zpěvačky vlastním.ahoj Luboš.(ještě dopuručuji kdo poslouchá tuto muziku tak zpěvačka Maire Brennan.nebo kapela Clannad nádherná to záležitost.a samozřejmě Enya moje srdcová záležitost)
To Drive The Cold Winter Away.
Parallel Dreams.
The Visit.
The Mask And Mirror.
A Winter Garden.
The Book Of Secrets.
An Ancient Muse.
To Drive The Cold Winter Away.
Parallel Dreams.
The Visit.
The Mask And Mirror.
A Winter Garden.
The Book Of Secrets.
An Ancient Muse.
Tak jsem se nenechal odradit a něco jsem našel, minimálně jedno LP vyšlo u WEA Music GmbH
http://www.discogs.com/Loreena-McKennit ... se/1958739
A teď jak se k němu dostat
http://www.discogs.com/Loreena-McKennit ... se/1958739
A teď jak se k němu dostat
Možná, že vyšlo více LP. Na ebay je Mask And Mirror za 200 USD.
Za 200USD
Tak to bych teda nikdy nedal (3800kč) to už je fat na mě moc
Tak to bych teda nikdy nedal (3800kč) to už je fat na mě moc
Já taky ne. Je to jediný kus, který je asi na prodej. Musíme si počkat, jestli vyjde nově.
Tak je to více než rok co jsem založil toto vlákno a "stěžoval si " že Loreena namá žádné LP !
A je to tady, nemožné se stalo skutkem, ledy se hnuly a já držím v ruce LP od Loreeny McKennit a to její poslední album The wind that shakes the barley jenž bylo vydáno jak na CD tak LP
Jedná se o 180 gramovou limitovanou edici o počtu 5000 kusů, ten můj má číslo 03676.
LP je vydáno o společnosti Quinlan Roud Limited. U nás ji zastupuje pokud vím Warner, ale oficiálně LP nenabízí. To mé je z Německa, ale internetové obchody tady ji nejspíše budou také nabízet.
Tak kdo by chtěl Loreenu McKennit na vinylu, tak hurá koupit
Já si ji teď vychutnávámm při uzeném sýru a Svatovavřineckém ( to se mě zas nebude chtít ráno vstávat do práce )
A je to tady, nemožné se stalo skutkem, ledy se hnuly a já držím v ruce LP od Loreeny McKennit a to její poslední album The wind that shakes the barley jenž bylo vydáno jak na CD tak LP
Jedná se o 180 gramovou limitovanou edici o počtu 5000 kusů, ten můj má číslo 03676.
LP je vydáno o společnosti Quinlan Roud Limited. U nás ji zastupuje pokud vím Warner, ale oficiálně LP nenabízí. To mé je z Německa, ale internetové obchody tady ji nejspíše budou také nabízet.
Tak kdo by chtěl Loreenu McKennit na vinylu, tak hurá koupit
Já si ji teď vychutnávámm při uzeném sýru a Svatovavřineckém ( to se mě zas nebude chtít ráno vstávat do práce )
Tak pro všechny fanoušky, vyšlo její album ELEMENTAL na LP v limitované edici 5000kusů.
Už ho mám doma
Už ho mám doma
Odkud?
Tak pro fanoušky co touží po vinylu od Loreeny.
Za posledních pár roků vyšlo několik alb na LP, vše v limitovaných edicích vydáno u Quinlan Road Limited.
The Winnd That Shakes The Barley limit. 5000ks
A Midwinter Night´s Dream limit. 5000ks
Nights From The Alhambra limit. 7500ks
Elemental limit. 5000ks
To Drive The Cold Winter Away limit. 5000ks
The Journey So Far: The Best of Loreena McKennitt limit. 10000ks
Některá alba díky limitovaným edicím budou již asi vyprodána.
Za posledních pár roků vyšlo několik alb na LP, vše v limitovaných edicích vydáno u Quinlan Road Limited.
The Winnd That Shakes The Barley limit. 5000ks
A Midwinter Night´s Dream limit. 5000ks
Nights From The Alhambra limit. 7500ks
Elemental limit. 5000ks
To Drive The Cold Winter Away limit. 5000ks
The Journey So Far: The Best of Loreena McKennitt limit. 10000ks
Některá alba díky limitovaným edicím budou již asi vyprodána.