Lenka Filipová

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Lenka Filipová

Příspěvek od Pesi »

.... Počkej chvíli, on ti to Vyblíz vysvětlí . On sice " předpokládá že to je komunistický pop" ," slyšel v rádiu její dceru, která se mu nelíbí," ale to nevadí. On není hudební diletant jako třeba já .... A koukám možná i ty 8-)

ZdenekJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekJR »

Průchová, Olmerová, Hegerová. Že nehráli na kytaru mi je fuk. A hlavně to nebyly protěžované ...., které hodně často strašily v pionierskej lastovicke a studiu kamarád.

Wlady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlady »

Politika do hudby????Druhá vec je samozrejme ta,ze ne kazdý má rád kazdého.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Politika do hudby patří. Ostatně nám to ukázal klavírní virtuóz Miloš Zeman pri návštěvě Číny. *2thumbsup*

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

ja počúvam to na čo mám práve chuť a náladu. Veľa našich interpretov má tú smolu, že sú naši a prejavuje sa to paušálnou kritikou všetkého čo je naše. Raz som v jednej téme pochválil Richarda Krejča, ale asi sa nehodil niektorým na ich odladené hifi :D
Radšej budem počúvať Helenku, ako súčasnú kolotočarinu.

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

Radšej budem počúvať Helenku, ako súčasnú kolotočarinu.

Nooo.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

TVL už zase - že vám to stojí za to. Já ji znám, líbila se mi jako ženská, ale nigdá jsem ji nějak víc neposlouchal.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

lidumil - přesně jak píšeš-zase svár o hov.ě....od malička měla talent,spolupracovala s kyt.virt. Rakem a mnoha dalšíma ze světa velkých osobností.Jestli její tatínek (údajný kom.papaláš) měl vliv na její talent a tvorbu nevím a je mi to jedno....stále dle mého patří v té naší malé kotlině k těm "lepším"....než např. Bartošová a další podobné...o nových trendech radši ani nepíšu....A stále je to i v jejich letech pěkná baba....syn byl nedávno s přítelkyní (pomalu donucen) na koncertě její dcery Lenny a nechápal,že koncert měl i rockový nádech a skvělej "drajv"...a to je odkojen od mala na mém poslechu rocku (Genesis/LedZep/Floydi atd.).To už tady fakt nemůže být pomalu žádné vlákno,kde by jsme se nenapadali a neuráželi?.....
https://www.lenkafilipova.cz/biografie.html

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Lenkina hudba sa mi páči. Nie je špíčková speváčka, ani to o nej nikto netvrdí, ale jej prejav dotvára veľmi dobre jej hudbu, má to dušu.
Pravidelne chodím na jej koncerty a nemyslím, že spadá do tej kategórie komunistických protežovaných pop kolovrátkov.
Keď ju doprevádzal na koncertoch Sean Barry s hrou na keltskú harfu, bolo to výborné.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Zrovna včera jsem poslechl z Tidalu její LP Částečné zatmění srdce. Nahrávka dobrá, nikdy jsem to neslyšel, znám jen ty hity. Občas jsem přeskočil nějakou skladbu , ale jinak úplně v pohodě. Na konci bonusy s kytarou, hrát umí.

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

CD Částečné zatměni srdce mám někdy od roku 1990 ze Supraphonu. Je tam i Pesim zmíněný Entertainer. Je to dobře nahrané a hudba se dá poslouchat i dnes. V jedné skladbě je slyšet i Jiří Vondráček.

K té protekci Filipové - možná byla, možná ne. Otec Sigourney Weaver byl bafuňářem ve filmovém studiu a dceři to také zrovna neuškodilo...

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

nechci tu znovu rozpoutat flame, nicméně třeba ji někdo takto nezná; je přeci jen pro valnou většinu (asi) zde prostě ten komunistickej popik, průměr ve všem apod.
Tohle bylo ale dle mého názoru velmi povedené : ( pro rypaly ohledně YouTube je z toho pořízeno CD a DVD. Tohle je jen ukázka

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Lenka Filipová je naprosto v pohodě.
Nadral reprosoustavy

Odpovědět