Lenka Filipová
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Lenka Filipová
aha ... (najdi si jak jeji vystoupeni v roce 2005 v CH bylo uspesne) i s Alexandrovci sklizi aplaus, no nic, tetu Helenu si opravdu poustet nebudu
Koukám že ji asi sleduješ . . v CH se jí to nepovedlo asi (?) ...no jo no. Holt nikdo nemladne.
Tenhle pán taky sklízel solidní aplaus.
A mrkej na tehle aplaus, kam se na něj Helenka hrabe.
Nedělej ze sebe blbečka. Že Vondráčková umí zpívat naživo, o tom žádná. Že se ti to nelíbí, to je druhá věc. Samozřejmě jako sedmdesátileté paní to jde čím dál ztouz.... Holt i ty hlasivky stárnou.
O Filipove a jejím live ani nemluvím. Kdo chce si to najde. Že se ti zdá, že má bezobsažné písně a není to tvoje parketa, dobrý.
Necpi sem nějaký " umělkyně" Del Rey nebo co to je ....
O Filipove a jejím live ani nemluvím. Kdo chce si to najde. Že se ti zdá, že má bezobsažné písně a není to tvoje parketa, dobrý.
Necpi sem nějaký " umělkyně" Del Rey nebo co to je ....
Já jsem nikdy žádnou předělávku od Filipové neslyšel a ani se to nechytám měnit, předpokládám, že je to stejný komunistický pop jako Vondráčková a to já neposlouchám. Slyšel jsem někde v rádiu tu její dceru a to mne nebaví.
Nevím co myslíš jakou předělávkou .... To je fuk. S tebou je to ztráta času. O Filipove víš hovno, tak nekomentuj něco o čem nemáš páru
Tý krávo, to je zase výživná debata, o hovně. Serte na to a každý si poslouchejte co chcete a na čem chcete. Tímto způsobem se toto forum dostává do kopru , slušně řečeno.
Karle, dneska vypadáš na žilku ty .... Tohle je vlákno o Filipove, žádný " kabeli" , tak to tu nezamykej .
Vlákno o Filipové? Fakt? No nekecej
pánové....fakt už se na to vykašlete....vždyť tady opravdu už není pomalu vlákno,kde by se to "nezvrhlo" v urážky,osočování a psaní totálních ptákovin.Místo aby nás "hifi" koníček a poslech hudby spojoval,tak se akorát furt hádáme o ptákovinách.Už jsem to psal i nedávno,že tohle forum jde opravdu totálně do "kopru"....
nekecám Karle, číst umíš, ne?
No tak se podle toho chovejte, kokoti
Pod to se mohu podepsat.Paul píše: pánové....fakt už se na to vykašlete....vždyť tady opravdu už není pomalu vlákno,kde by se to "nezvrhlo" v urážky,osočování a psaní totálních ptákovin.Místo aby nás "hifi" koníček a poslech hudby spojoval,tak se akorát furt hádáme o ptákovinách.Už jsem to psal i nedávno,že tohle forum jde opravdu totálně do "kopru"....
A tak něco na odlehčení .... Pust si teď ČT art ; asi spadnes pod stůl