Judas Priest
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Judas Priest
Nj, tych zlych sprav sa bude uz len mnozit... este nikto rokmi neomladol.
Tak se mi konečně dostala do rukou nová deska s názvem Firepower. Nu co napsat ? Co se týče mě tak mohu pouze chválit, určitě se jedná o jednu z nejlepších desek, Judas Priest. Je to těžce uvěřitelné, ale Halford je skvělý a vlastně celá kapela jako by se vrátila v čase do dob Defenders of the Faith. Už se mi opravdu dlouho nestalo že bych si desku s chutí pustil hned tři krát po sobě, no Judas Priest se to povedlo. S úctou musím napsat že už teď ač se nám rok teprve rozjíždí bude Firepower patřit určitě k špici metalové scény! Dvě výtky však přesto mám, netýkají se obsahu ale samotného balení CD. Koupil jsem si sice delux digi balení no, ale to mě tedy zklamalo, sice samotný obal je hrubý ale CD se pouze vkládá do papírové kapsy takže se jedná o tenkou verzi knižního CD, no a druhá věc je booklet. V knížce je sice na pevno což je fajn ale obsahuje pouze texty a základní info bez jediné foto což mě jako fanouška mrzí. No a poslední věc tedy, když jsme na hifi fóru je zvuk, ten by mohl být lepší ale žádná hrůza to není, sice má DR pouze 7 ale baví mě a je lepší než dvě předchozí alba.Za mou osobu tedy SKVĚLÉ jen tak dál!!!
Výborné album, od Painkillera ma žiadne tak nebavilo, točím to dokola....
ej čo, ukecali jste mě nakonec Judaš 2018 je doma no jo, ale kde je KK a Holland ?
K.K. si užívá důchodu a Holland možná ještě sedí.
D. Holland už bohužiaľ nie je medzi nami.
máš čeče recht, died january 16, 2018 to mně uniklo...