Pro mne je a vždy byla nejlepší deska Invisible Touch a hned v závěsu We cant dance.
Ta první mi připadá nadčasová a ta druhá příkladem dokonalého popu, kvalitní zábavy.
Desky Genesis ze 70. let mi přijdou strašně "staře" znějící. Jako z pravěku, z jiného světa. Přitom z těch let muziku doma mám, poslouchám, i když převládají osmdesátky a hlavně devadesátky.
Nechci tím nikoho popudit, jen že 1000 lidí, tisíc chutí.
GENESIS a ostatní členové skupiny
Re: GENESIS a ostatní členové skupiny
Proč by to mělo někoho popouzet? Každému co jeho jest.
Já to mám například úplně naopak. win
Já to mám například úplně naopak. win
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pre mnoho ľudí stelesňujú Genesis dvaja ľudia - Gabriel a Collins. Podľa mňa stál Genesis na iných dvoch personach - Anthony Phillipsovi a Steve Hackettovi. Po odchode vytvorili nadčasové albumy, ktoré zostali v tieni Collinsovych a Gabrielovych, no pre mňa majú vyššiu hodnotu. Rutherford s Banksom boli nemenné istoty, skvelí muzikanti a skladatelia, no od roku 1978 to už nie je hudba pre mňa.
Vedúcou osobnosťou v GENESIS bol vždy klávesák Tony Banks.Ten to držal pokope a z rôznych rozhovorov so skupinou a iných dostupných informačných materiálov som mal vždy pocit,že práve on mal posledné slovo a svoje predstavy si presadzoval niekedy až mierne despoticky.Fanúšik GENESIS som vyše 40 rokov a je to moje numero uno,skrátka životná hudobná láska .