Fermáta

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Fermáta

Příspěvek od PetrD »

Nemáte někdo doma vydání FERMÁTY z roku 2009? Potřeboval bych vědět, jak jsou tyto remastery "udělány" (jestli nejsou nějak extra zmršeny a pod.). Nezlobil bych se, kdyby byla možnost zapůjčení (proti záruce 100% ceny).
Jedná se o tato CD:
ObrázekObrázekObrázekObrázek

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Fermáta

Příspěvek od JV »

Ja mám ten Huascaran. Hrať to hrá, ale nemám to s čím porovnať, takže naozaj neviem povedať nakolko je to zmršené, alebo nie. Mňa to na mojej aparatúre nijak neuráža. Obsahovo je to super.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

PetrD - Péťo,kámoš v Šumperku si to nedávno koupil a moc si to zvukově pochvaluje.Prý výrazný rozdíl oproti starýmu vydání.Koupil i ty Collegium Musicum a je to zvukově stejně dobrý-dle něj.A je to dost "fajnšmekr",tak tož asi tak.Já jsem to neslyšel,ale dá se tomu celkem věřit. ;)

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

JV píše: . . . Obsahovo je to super.
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

Paul píše:PetrD - Péťo,kámoš v Šumperku si to nedávno koupil a moc si to zvukově pochvaluje.Prý výrazný rozdíl oproti starýmu vydání.Koupil i ty Collegium Musicum a je to zvukově stejně dobrý-dle něj.A je to dost "fajnšmekr",tak tož asi tak.Já jsem to neslyšel,ale dá se tomu celkem věřit. ;)
Díky za info, asi to prostě prubnu. Jak jsem již vysvětloval v SZ, potřebuji to hlavně kvůli zeťákovi, který mi často okupuje gramec. Mám to na LP, on gramo nemá, tož bychom to pořídili na těchto remasterech. On určitě není takový fajnšmekr, jako já, tak by to mohlo klapnout ;)

Jojo, tam jsem koukal . . . DR je někdy vypovídající hodnota z části ;)

Odpovědět