Nemáte někdo doma vydání FERMÁTY z roku 2009? Potřeboval bych vědět, jak jsou tyto remastery "udělány" (jestli nejsou nějak extra zmršeny a pod.). Nezlobil bych se, kdyby byla možnost zapůjčení (proti záruce 100% ceny).
Jedná se o tato CD:
Fermáta
Re: Fermáta
Ja mám ten Huascaran. Hrať to hrá, ale nemám to s čím porovnať, takže naozaj neviem povedať nakolko je to zmršené, alebo nie. Mňa to na mojej aparatúre nijak neuráža. Obsahovo je to super.
PetrD - Péťo,kámoš v Šumperku si to nedávno koupil a moc si to zvukově pochvaluje.Prý výrazný rozdíl oproti starýmu vydání.Koupil i ty Collegium Musicum a je to zvukově stejně dobrý-dle něj.A je to dost "fajnšmekr",tak tož asi tak.Já jsem to neslyšel,ale dá se tomu celkem věřit.
JV píše: . . . Obsahovo je to super.
Díky za info, asi to prostě prubnu. Jak jsem již vysvětloval v SZ, potřebuji to hlavně kvůli zeťákovi, který mi často okupuje gramec. Mám to na LP, on gramo nemá, tož bychom to pořídili na těchto remasterech. On určitě není takový fajnšmekr, jako já, tak by to mohlo klapnoutPaul píše:PetrD - Péťo,kámoš v Šumperku si to nedávno koupil a moc si to zvukově pochvaluje.Prý výrazný rozdíl oproti starýmu vydání.Koupil i ty Collegium Musicum a je to zvukově stejně dobrý-dle něj.A je to dost "fajnšmekr",tak tož asi tak.Já jsem to neslyšel,ale dá se tomu celkem věřit.
Jojo, tam jsem koukal . . . DR je někdy vypovídající hodnota z částijirie píše:Nic víc tam není
http://dr.loudness-war.info/album/list? ... ata&album=