Chyby či nesrovnalosti tiskové a jiné u našich nahrávek
Re: Chyby či nesrovnalosti tiskové a jiné u našich nahrávek
Myslím, že skladba Aqualung na singlu nevyšla, z alba "Aqualung" byl vydán jako singl titul " Hymn 43".
NIN,
Dovol abych podal vysvětlení, které se týká Tvého příspěvku z 29.10. 2016, ohledně duplicity skladby " Problem Child " na dvou albech AC/DC.
Původně deska " Let There Be Rock"skladbu " Problem Child" neobsahovala.Byla nahrazena za skladbu "Crabsody In Blue", ve které Bon barvitě líčí, jaké to je chytit filcky.
Takto vyšla deska v Austrálii a první vydání v Evropě. Pro americký trh vyšla již upravená, pozdější vydání už vycházela pouze s úpravou.
Poznámka:pro americký trh byla zařazena skladba, která už vyšla na albu
Dirty Deeds...., protože nebyla v Americe známá, album Dirty Deeds tam vyšlo až v roce 81.
Desky s Problem Child na titulu Let There... jsou v podstatě reedice amerického vydání.
Dovol abych podal vysvětlení, které se týká Tvého příspěvku z 29.10. 2016, ohledně duplicity skladby " Problem Child " na dvou albech AC/DC.
Původně deska " Let There Be Rock"skladbu " Problem Child" neobsahovala.Byla nahrazena za skladbu "Crabsody In Blue", ve které Bon barvitě líčí, jaké to je chytit filcky.
Takto vyšla deska v Austrálii a první vydání v Evropě. Pro americký trh vyšla již upravená, pozdější vydání už vycházela pouze s úpravou.
Poznámka:pro americký trh byla zařazena skladba, která už vyšla na albu
Dirty Deeds...., protože nebyla v Americe známá, album Dirty Deeds tam vyšlo až v roce 81.
Desky s Problem Child na titulu Let There... jsou v podstatě reedice amerického vydání.
Naposledy upravil(a) Dasta dne 21 led 2018 06:18, celkem upraveno 1 x.
Dasta,
tak teď jsi mne zaskočil. Až takhle Jethro nastudované nemám a pokud máš pravdu tak jsou tady chyby dvě.
To druhou by měl odhalit přírodovědný fanoušek Jethro .
Jinak díky za vyčerpávající vysvětlení "problému Problem Child". Už jsem na to někde narazil a možná to bylo zrovna od tebe.
tak teď jsi mne zaskočil. Až takhle Jethro nastudované nemám a pokud máš pravdu tak jsou tady chyby dvě.
To druhou by měl odhalit přírodovědný fanoušek Jethro .
Jinak díky za vyčerpávající vysvětlení "problému Problem Child". Už jsem na to někde narazil a možná to bylo zrovna od tebe.
Potom už zbývá jediné, že pelikán nestojí na jedné noze.Z LP "Aqualung" vzešel ještě singl " Locomotive Breath"
No jasně. Buď sám autor, ale možná to byl překladatel si spletl pelikána s plameňákem.
LUK,
Naprosto souhlasím, problém zřejmě způsobil překladatel, když přeložil plameňáka jako pelikána, lehce místo song napsal singl.
Nicméně jsem zareagoval, protože dotaz od NIN zněl, kde že je chyba.
A skladba Aqualung jako singl opravdu v oficiálních vydáních nevyšla.
Naprosto souhlasím, problém zřejmě způsobil překladatel, když přeložil plameňáka jako pelikána, lehce místo song napsal singl.
Nicméně jsem zareagoval, protože dotaz od NIN zněl, kde že je chyba.
A skladba Aqualung jako singl opravdu v oficiálních vydáních nevyšla.
CD NINE INCH NAILS - Broken
Zřejmě záměr, ale na obalu je pouze 6 skladeb. Tracky pokračují dál asi po 5 vteřinách (ticho). Až na pozici 98 je skladba "Physical (You´re So) původně od Adama Anta a nakonec ještě track 99 se skladbou "Suck", na kterém se podílejí maníci z Ministry. V bookletu o tomto překvapení není ani zmíňka a rozhodně nejde o nějaký hudební odpad.
Zřejmě záměr, ale na obalu je pouze 6 skladeb. Tracky pokračují dál asi po 5 vteřinách (ticho). Až na pozici 98 je skladba "Physical (You´re So) původně od Adama Anta a nakonec ještě track 99 se skladbou "Suck", na kterém se podílejí maníci z Ministry. V bookletu o tomto překvapení není ani zmíňka a rozhodně nejde o nějaký hudební odpad.
tak, na první desce Aerosmith (CBS 1973) figuroval hit Walkin´the Dog chybně označen na obalu Walkin´the Dig než se na to přišlo, kdo takové LP má ten má doma cca 5000 $ aukčí hodnoty raritního nosiče - vinylu
Lucie - In The Sky.
V textu se objevilo 2x "že snad".
V textu se objevilo 2x "že snad".
Deska, kterou měl doma ve sbírce můj tatík a já jí jako dítě brousil furt dokola. Až dnes jsem si všiml, že Chuck Berry je na zadní straně jako Shuck.
V bookletu tohoto CD je značný překlep jména basového kytaristy. Správně je Kenny Aaronson
Amy Macdonald, to v jejím hlavním hitu 2010, možná uplně největším chrčí. Ne, a není to problém youtube, je to i studiovce.
Jedinné co mne napadá, jestli to nemá být ona jiskra.
Jedinné co mne napadá, jestli to nemá být ona jiskra.
ponivač tu poslední dobou válcujeme AC/DC a příbuzné obory vytah sem z archívu CD Geordie - Hope you like it a ejhle ! lead guitarist Vic Malcomb ! ne, byl to Malcolm
(LP nemám ani origoš Red bus records 1973 enem reedici Repertoire 1990 s bonusama ale jsem si jist že)
(LP nemám ani origoš Red bus records 1973 enem reedici Repertoire 1990 s bonusama ale jsem si jist že)