AC/DC
Re: AC/DC
Ja mám k AC/DC taký zvláštny vzťah. Mám niečo na LP, ale púšťam si to naozaj zriedkavo a aj to ma po prvej strane často prestane baviť. Na druhú stranu keď ich počujem v rádiu, alebo je v TV nejaký klip, alebo koncert, tak som absolútne nadšený a cítim že je to to pravé. Podobne to mám aj s Led Zeppelin a Deep Purple.
JV,
To co popisuješ může mít dvě příčiny.Buď tě nebaví hardrock, nebo tě tato hudba zvukově neuspokojí.
Je dost hifistů, kteří dávají zvuku přednost před hudbou a jsou vlastně odsouzení k tomu poslouchat pět titulů stále dokola.
Bohužel si to nikdo nepřizná.
Je to na každém, buď se nechat unést hudbou a podlehnout emocím z hudby, nebo dovést sestavu k dokonalosti na pěti titulech.
To co popisuješ může mít dvě příčiny.Buď tě nebaví hardrock, nebo tě tato hudba zvukově neuspokojí.
Je dost hifistů, kteří dávají zvuku přednost před hudbou a jsou vlastně odsouzení k tomu poslouchat pět titulů stále dokola.
Bohužel si to nikdo nepřizná.
Je to na každém, buď se nechat unést hudbou a podlehnout emocím z hudby, nebo dovést sestavu k dokonalosti na pěti titulech.
Přesně to samé, až na ty DP. S těmi jsem v pohoděJV píše: ↑20 úno 2019 08:30Ja mám k AC/DC taký zvláštny vzťah. Mám niečo na LP, ale púšťam si to naozaj zriedkavo a aj to ma po prvej strane často prestane baviť. Na druhú stranu keď ich počujem v rádiu, alebo je v TV nejaký klip, alebo koncert, tak som absolútne nadšený a cítim že je to to pravé. Podobne to mám aj s Led Zeppelin a Deep Purple.
Od L.Z. mám trpělivost jen na pár songů, nikdy nedám celé album, byť je uznávám.
Jinak, AC/DC jsem poslouchal od 1. alba (1975 - to mi bylo 15 ), Geordie s Johnsem rovněž. Geordie hráli pestřejší muziku a Johnson měl možnost zpívat jinak, než u AC/DC. Pak už jen kopíroval Scotta. Musel se přizpůsobit
Dasta: nemôžem povedať že by ma nebavil hardrock, skôr naopak - keď počujem nejaký dobrý "nárez", tak ma to vždy poteší a chytí za srdce. Napríklad také AC/DC. Takže som dušou stále tak trochu rocker. Za mlada som vymetal všetky dostupné koncerty. Ale len málokedy mám chuť na celý album.
A 5 titulov dokola určite nepočúvam. Možno je môj problém že som dosť širokospektrálny - lietam od Nohavicu, cez Toma Waitsa, Dianu Krall, Rimskeho Korsakova po Metalliku a späť. Čiže sa vo mne bije rocker s folkáčom a milovníkom klasiky a jazzu. Proste mám rád dobrú muziku.
A 5 titulov dokola určite nepočúvam. Možno je môj problém že som dosť širokospektrálny - lietam od Nohavicu, cez Toma Waitsa, Dianu Krall, Rimskeho Korsakova po Metalliku a späť. Čiže sa vo mne bije rocker s folkáčom a milovníkom klasiky a jazzu. Proste mám rád dobrú muziku.
To je úplne prirodzená vec. Ja som albumový poslucháč, nemám a nemal som žiadne best-of nikdy od žiadnej kapely. Album vstrebávam celý, slabšie pasáže beriem ako prechod k tým silnejším
Mnoho kamošov to má inak, ale plne ich chápem, ich pohľad je, že nechcú strácať čas s "vatou" na albume.
Oboje je správne
Mnoho kamošov to má inak, ale plne ich chápem, ich pohľad je, že nechcú strácať čas s "vatou" na albume.
Oboje je správne
Tá kniha na mňa pozerá z knižnice, keď chcem umocniť zážitok z albumu, čítam si okolnosti vzniku, hneď ma to viac baví