500 Nej Heavy metal skladeb
Re: 500 Nej Heavy metal skladeb
Kiss (Black diamond, C´mon and love me, Love gun...)
Judas priest (Breaking the law, Hell bent for leather)
Twisted sister (Burn in hell)
Whitesnake (Fool for your loving)
Nazareth (Hair of the dog, Miss misery)
Judas priest (Breaking the law, Hell bent for leather)
Twisted sister (Burn in hell)
Whitesnake (Fool for your loving)
Nazareth (Hair of the dog, Miss misery)
Naposledy upravil(a) lechos dne 06 zář 2021 08:39, celkem upraveno 1 x.
Propracovaný power metal,to je takový termín,asi jako lihuprostá kořalka.
Ani jedna z kapel, které jmenuješ se nemůže tvorbě Zeppelin,Purple, Sabbath rovnat.Popularitou možná Iron Maiden,ale německé power metalové kapely,ani náhodou.Nic proti tomu,že se ti líbí,ale odezva odkazu jejich tvorby se s odezvou výše jmenovaných nedá srovnat.
Ani jedna z kapel, které jmenuješ se nemůže tvorbě Zeppelin,Purple, Sabbath rovnat.Popularitou možná Iron Maiden,ale německé power metalové kapely,ani náhodou.Nic proti tomu,že se ti líbí,ale odezva odkazu jejich tvorby se s odezvou výše jmenovaných nedá srovnat.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Fatálnou chybou je miešať jablká a hrušky... Ultra-preceňované hard rockové kapely (Zeppelin, Sabbath, Purple) predsa musia mať u ľudí (v mainstreame?) väčšiu odozvu než tak trochu nedocenené formácie z powermetalovej truhlice, to dá logiku. Subjektívne sú mi však milšie obaly, texty, hudobné postupy a rozprávkovo-fantasy-mytologické posolstvá v podaní menej doceneného a rádoby prepracovaného power metalu.
Pro mne je hudba např. IRON MAIDEN a LED ZEPPELIN stejně kvalitní i propracovaná. Každý má rád to svoje, samozřejmě.
Já nevím, proč by tu nemohli být iron maiden. Za mne určitě. Někdo tu uváděl i Kiss, kterýmžto dělali maideni v zacatcich ( jednou určitě) předkapelu, o deset let později to bylo opačně....
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No asi to s tým pravom na minoritných favoritov nebude až také samozrejmé. Zmienil som Running Wild, Warlord, chcel som pokračovať so Symphony X a Stormwitch, lenže k tomu som sa už nedostal, pretože viď komentáre vyššie. Keby heavy metal koncil u Ozzyho, Zeppelin, Accept, Kiss, Motorhead a podobných kapiel, tak dnes namiesto tohto žánru počúvam radšej jazz, ktorý ponúka aspoň nejaké rafinované postupy a riešenia.svartenatt píše: ↑24 pro 2020 21:52Mě mrzí, že jde o ty známé a propagované interprety. Tam je to stejné.
Každý má právo nějaké své favority v minoritě žánru.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No jo, takže som potvrdil správnosť tvojho výroku o Highway Star a Immigrant Song, ktoré naozaj patria do zlatého fondu hard rocku a ty namiesto poďakovania vytiahnes liehuprosty alkohol? Neporovnaval som odkaz nemeckého Power metalu s odkazom Zeppelin, to by bol nezmysel. Poukazujem iba na to, že Zeppelin je hard rock a Helloween je Power metal. A že sú mi sympatickejší Nemci? Tak sorry, na Zeppelin som ešte hudobne nedozrel.Dasta píše: ↑06 zář 2021 08:38Propracovaný power metal,to je takový termín,asi jako lihuprostá kořalka.
Není důvod k nevraživostem, pouze jsem musel reagovat na to jak píšeš, že na HM je toho zapotřebí víc, než na to,co tvořily LZ,nebo DP.
Reaegoval jsem proto, protože to není pravda.
Reaegoval jsem proto, protože to není pravda.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak tomuto som neporozumel. Najprv píšeš, že Highway Star a Immigrant Song patria do hard rocku a teraz na heavy metal stačí aj to, čo robili LZ a DP. Schválne hovorím v minulom čase, pretože napr. taký Infinite od DP z roku 2017 je moderný hard rock, na Wikipédii dokonca opisovany aj ako progressive rock a blues rock.
Aha ! tak Jethro Tull a Ian Anderson se svou fujarou jsou heavymetalová grupa...
no to jsou mi ale věci
https://www.quora.com/Why-is-Jethro-Tul ... eavy-metal
no to jsou mi ale věci
https://www.quora.com/Why-is-Jethro-Tul ... eavy-metal
"ele IMO na Heavy Metal treba viac než to čo robili Zeppelin a Purple"
Na tohle jsem reagoval, protože si myslím, že to není pravda.
Na tohle jsem reagoval, protože si myslím, že to není pravda.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Teraz by stačilo napísať už len to, čo pravdou je, ale OK, na túto nikam nevedúcu diskusiu by bolo asi lepšie zabudnúť.