Signálové XLR do 10tis.

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Signálové XLR do 10tis.

Příspěvek od Jarda69 »

PajusB píše:
06 zář 2023 17:00
Nedavno jsem narazil na kabely Nanotec music strada. Vyroba japonsko a zajimava konstrukce. Cena taky neni astronomicka a zvuk je takovy vyvazeny . Otevreny, detailni a s peknym plnym basem. Nejake recenze na netu jsou. Mam model 211 a super za ty penize
Chtělo by se ti napsat o té konstrukci něco víc? Případně odkaz na obrázek?

Ok. Nemusíš.

http://my-hiend.com/wp/wp-content/uploa ... 7.12.1.jpg

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Pánové,nezapomeňte na špičkový německý symetrický Oehlbach XXL nejvyšší třídy SERIES 1 X.Mám k prodeji metrový pár za velmi příznivou cenu
Obrázek
Přílohy
1301_illustration.jpg

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Zajimave tema, neco podobne take resim. Co Nanotech nebo WireWorld XLR kabely?

@Tomas - a jaka je prizniva cena tohoto kabelu, prosim?

misakq
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od misakq »

Já bych teda vážně vyzkoušel ten FTVS 910 - četl jsem recenze, kde natrhl prdel i kabelům jako Audioquest Wind XLR....
Já mám doma 2 páry, ale nakonec ho těsně překonal Nordost TYR2 který jsem získal za super cenu.
Jinak bych neměnil - poměr cena výkon je rozhodně na straně Oyaide :-D
Kdyby byl zájem, mohu je nabídnout za cenu metráže s konektory Neutrik. Případně i na test proti záloze kdy byl zájem.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Zajimavy tip, "zluty" AQ Wind XLR jsem provozoval delsi dobu, je posazeny vys, ale diky tomu i pekne detailni a otevreny, bohuzel ted nejde moc dohromady s mymi soucasnymi reprosoustavami, ktere jsou uz tak zvukova lupa, ale jeste si hodlam AQ nechat v zaloze.

Ten FTVS 910 bych i zkusil, jen pro formu, jak ti zni na basech v tvoji sestave?

V nejblizsi dobe dodam dalsi panel na strop, melo by dojit na mereni, a pak bych rad doresil XLR kabelaz *sunglases* .

misakq
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od misakq »

Na basech mi připadá velmi rychlý, má fakt přesný a dobře prokreslený spodek - u mě se to dokonce vždy jevilo jako rychlejší a údernější než ten TYR...
Ale teď, co jsem přesedlal na Pararsound jsem ho tam ještě nezkoušel vracet...

Jo, panel(y) na strop... to je super věc... Ten mám jako téma už taky docela dobu... co jsem se nakvartýroval k přítelkyni, tak mi ještě neprošel (musel bych na stropě posunout lustr, který je vůči ose poslechu na straně) Ale jednou to snad taky vyřeším, bude mě to ovšem stát vymalování půlky baráku :-D

A odkud jsi? (případně SZ, ať pak nemůžou všichni říct - vim kde bydlíš! :-D )

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Ja budu kupovat near-field monitory a asi k nim vyzkousim toto: https://www.thomann.de/intl/vovox_prote ... #bewertung Hodne pozitivni ohlasy, udajne lepsi nez Mogami Gold, coz je takova studiova reference.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Hmmmm 30 dni na vyzkouseni a za lidovku, nezbyde nez ho zkusit :), mohl by vystridat SommerCable Albedo mk2. Hledam neco neutralni mezi preamp a monos.

misakq
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od misakq »

Neutrální za lidovku je pak i tento QED Reference...
http://www.audiodrom.net/cs/interkonekt ... nce-xlr-40

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

QEDa mam ted doma a uvidime jestli zustane a sedne si se zbytkem :).

Takze dalsi adept bude urcite Nanotech Music Strada #211 a nejspis ten Vovox, i kdyz jsem se dival, ze jeho cena je za kus ne za par, ale clovek alespon neplati za znacku :).

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Jen pro doplneni, mel jsem opakovane na zkousku Nanotecha #211 RCA mezi DAC a preamp a zvukove jde o velmi povedeny kabel, ktery jsem malem poridil, ale bohuzel po dokonceni ladeni sestavy a akustickych uprav mi prisel trochu mekci v celkovem projevu (hlasy, basy).
Pak prisel na radu Vovox link protect XLR, ktery mi hodne pripomina Nanotech, ale vice si sedl v me sestave. Co me nejvic zaujalo velmi pritomny projev zpevaku i nastroju v mistnosti, kterym lehce pribylo "telo" a take hloubka sceny. Hodne zajimave bylo ho premistit mezi preamp a monobloky, kdy celkovy projev dostal vetsi energii na basech, kterou jsem okamzite citil v poslechovem kresle.

Pro uplnost doplnim, ze XLR tandem delal SommerCable Albedo mk2, coz samozrejme take hralo roli. Tento kabel mam stabilne mezi preampem a monos, zadny jiny kabel ho zatim neprekonal ve smyslu, kdy pri projevu me nic neirituje a vyborne se paruje s dalsimi kabely.

PS: nebudu lhat ze cervik nehloda a mozna dojde v budoucnu na Vovox Texture :mrgreen:.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

* chybka se vloudila ..... jde o "VOVOX SONORUS DIRECT S XLR"

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Ja do Vovox nakonec nesel, protoze jsem novy monitory propojil digi koaxem. Ale diky za feedback, vypada to dobre jako alternative treba k tem SommerCable za podobnou cenu.

Odpovědět