Pokud Vám to špatně hraje a nevíte už co by, tak jedině...
http://www.monoandstereo.com/2014/11/au ... in_16.html
Woodoo wood
Re: Woodoo wood
No vidis zlepsilo mu to zvuk. Tak jakepak woodoo ...
Chystám se topit, že bych nějaké dřevo na třísky obětoval a ojel ho na soustruhu, pěkně opracoval a hodil na banánek? Zajímalo by mě co do toho výrobce za 1000USD vrazil.
Vôbec netuším, prečo ma to trápi, no keď vidím takéto produkty, vrie mi krv v žilách.
Smiem sa ale opýtať niekoho skúsenejšieho? Keďže ide o pasívny komponent, ako je signál nútený v tomto prípade ním prejsť? Nejak som sa to nedočítal a predstaviť si to neviem.
Smiem sa ale opýtať niekoho skúsenejšieho? Keďže ide o pasívny komponent, ako je signál nútený v tomto prípade ním prejsť? Nejak som sa to nedočítal a predstaviť si to neviem.
V době někdy před pár tisíci lety se někteří jedinci váleli v písku a vykřikovali, že jsou Mesiáši.
Doba pokročila a a nyní tato individua nacházejí uplatnění v high-endu.
Doba pokročila a a nyní tato individua nacházejí uplatnění v high-endu.
Jediný možný technický vysvětlení je, že to funguje jako anténa.
Netechnickejch vysvětlení mě napadá spousta, ale to je tak někam do hospody k pivu...
Netechnickejch vysvětlení mě napadá spousta, ale to je tak někam do hospody k pivu...
kabelguru.cz
Hudba působí na psychiku člověka ze všech umění nejintenzivněji. Někteří skladatelé zešileli, mnoho jich zemřelo v mladém věku. Hifisti se zřejmě tak blízko grálu nedostanou, ale také je to poznamená. Ti méně šťastní pak např. kupují dřevěné tyčky a strkají je do nečekaných míst.