VIBRAPOD CONE

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
hifistan
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

VIBRAPOD CONE

Příspěvek od hifistan »

Zdravím všechny , má někdo zkušenosti s použitím antivibračních podložek VIBRAPOD CONE ? Podělte se prosím o svoje zkušenosti , mám tyto podložky pod CD přehrávačem a předzesilovačem....hezký večer ;)

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Re: VIBRAPOD CONE

Příspěvek od davidhighend »

Anti vibrační podložky pod přístroje jsou pravda nejdůležitější součásti sestav. Zmírní sykavky, vyčistí středy, basy budou cistejsi a jdou vice dolu a hlavne ten prostor hluboce za bednama. Nejlépe dat podložky pod podložky a teprve pak na ně přístroje. To je jeste vetsi překvapeni. Třeba vyzkoušet, každy slysi a vidi jinak.

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i »

Zdravim, bavi mne, ze se tu resi podlozky pod pristroje, kabelaz XYZ, a pritom by stacilo zmenit umisteni reprobeden v prostoru, koberec na zemi pridat / odstranit, poposednout na zidli o pul metru vedle :shock:

Nebo treba vymenit reprobedny, nebo si alespon pohrat s vyhybkou, to by asi pomohlo nejvic *thumbs up*

Uff...
D.

timcs
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od timcs »

davidm535i píše:Zdravim, bavi mne, ze se tu resi podlozky pod pristroje, kabelaz XYZ, a pritom by stacilo zmenit umisteni reprobeden v prostoru, koberec na zemi pridat / odstranit, poposednout na zidli o pul metru vedle :shock:

Nebo treba vymenit reprobedny, nebo si alespon pohrat s vyhybkou, to by asi pomohlo nejvic *thumbs up*

Uff...
D.
Ale najviac by pohohla akustická úprava miestnosti. *2thumbsup*

Odpovědět