VIBRAPOD CONE
VIBRAPOD CONE
Zdravím všechny , má někdo zkušenosti s použitím antivibračních podložek VIBRAPOD CONE ? Podělte se prosím o svoje zkušenosti , mám tyto podložky pod CD přehrávačem a předzesilovačem....hezký večer
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Re: VIBRAPOD CONE
Anti vibrační podložky pod přístroje jsou pravda nejdůležitější součásti sestav. Zmírní sykavky, vyčistí středy, basy budou cistejsi a jdou vice dolu a hlavne ten prostor hluboce za bednama. Nejlépe dat podložky pod podložky a teprve pak na ně přístroje. To je jeste vetsi překvapeni. Třeba vyzkoušet, každy slysi a vidi jinak.
- davidm535i
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, bavi mne, ze se tu resi podlozky pod pristroje, kabelaz XYZ, a pritom by stacilo zmenit umisteni reprobeden v prostoru, koberec na zemi pridat / odstranit, poposednout na zidli o pul metru vedle
Nebo treba vymenit reprobedny, nebo si alespon pohrat s vyhybkou, to by asi pomohlo nejvic
Uff...
D.
Nebo treba vymenit reprobedny, nebo si alespon pohrat s vyhybkou, to by asi pomohlo nejvic
Uff...
D.
Ale najviac by pohohla akustická úprava miestnosti.davidm535i píše:Zdravim, bavi mne, ze se tu resi podlozky pod pristroje, kabelaz XYZ, a pritom by stacilo zmenit umisteni reprobeden v prostoru, koberec na zemi pridat / odstranit, poposednout na zidli o pul metru vedle
Uff...
D.