SSC

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SSC

Příspěvek od Lad2000 »

To už je snad diagnóza :D

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

PítrsPraha píše: A prijmi fakt, ze ti lecdo jednosuse nechce odpovedet, po tom, jak ses tu predvedl.
:lol: To nemyslíš vážně, že? :lol:

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Karel1 - žádné odpovědi se nedočkáš, protože žádná neexistuje, kromě víry majitelů-nebo jejich popsané poslechové zkušenosti, ať jsem korektní :-) A je to zřejmé od začátku vlákna. Osobně se domnívám, že pokud by nožičky pod přístroj skutečně způsobovaly tak zásadní změny ve zvuku, tak je má to zmiňované Primare z výroby pod sebou :-) A nejen Primare... Vykašli se na to a nech jim to, když je to hraní s doplňkama baví... Jsou tu jiná zajímavá vlákna...

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Ale tyhle vlákna se vždy nejvíc rozjedou :)

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

A divíš se? :-)

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

PítrsPraha píše:A prijmi fakt, ze ti lecdo jednosuse nechce odpovedet, po tom, jak ses tu predvedl.
Můžeš mi, prosím tě, objasnit, "jak jsem se předvedl"? Zde jsou mé první čtyři příspěvky (což by pro to "předvedení" mohlo stačit, nemyslíš?):

1. Kluci, jsem úplně blbej a ničemu nerozumím, ale mohl by mi někdo, prosím vás, vysvětlit, jak může výměna "podložky" pod blu-ray přehrávačem ("znatelný posun ve zvuku ve všech atributech") či pod repro (přibližující se analogu, zvuk je teplejší) tak výrazně změnit zvuk? Já plánuji upgrade (repro+CD+Amp.) v ceně cca 100k (bazarové ceny) a přitom by mi třeba stačilo vyměnit "podložky". Jasně, pro někoho jsou to drobné, ale přesto mi to vrtá hlavou

2. Kdo si hraje nezlobí, proti voodoo nic nemám, ať si každý koupí za svoje peníze co chce (když tím neškodí druhým) atd., ale pořád nechápu, jak výměna "podložek" může tak významně změnit zvuk. Vysvětlení tohoto "jevu" jsem v tvém příspěvku nenašel. Prostě PROČ? Konkrétně!

3. Tak ještě jednou Jak a proč výměna "podložky" změní zvuk? Co se stane s tím BD přehrávačem?

4. Mě šlo jen o to, aby mi někdo rozumně vysvětlil, co se stane s mým BD přehrávačem (cca 20K), když pod jeho "nožičky" přidám ještě další "podložky". Jak je možné, že se zvuk zlepší až takhle - "znatelný posun ve zvuku ve všech atributech" či "nic nefungovalo jako tohle" Nemám v úmyslu nad ničím polemizovat, jen prostě zjišťuji, že mé technické znalosti jsou úplně na hovno. Nebo je to nakonec zase jen další "lapák na vejry"?

Ať pátrám jak pátrám, nikde nikoho nenapadám, neurážím, nezesměšňuji (ani osoby ani zařízení), nic nedehonestuji, použil jsem jedno sprosté slovo (pouze v souvislosti s mými znalostmi). Tož tedy jak mám tvé poznámce rozumět? Víš co, nech to být, vždyť je to vlastně jedno. Zjistil jsem, že běda tomu, kdo se pokusí "narušit" komunitu voodoo příznivců, byť jen jedním jediným dotazem.
Přeji hezký den.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 Karel1
pořád nechápu, jak výměna "podložek" může tak významně změnit zvuk. Vysvětlení tohoto "jevu" jsem v tvém příspěvku nenašel. Prostě PROČ? Konkrétně!
Vysvetlenie je zrejme v tom slove zvuk.. Je to subjektívny vnem, ktorý vzniká "medzi ušami", a na výsledku sa podieľa aj množstvo iných faktorov, nielen akustický podnet..Vynaložená námaha, cena, estetika, očakávanie na základe marketingových "recenzií".. Každý má inú schopnosť (aj ochotu a snahu) tieto "vplyvy" na zvuk minimalizovať. A nie je to len o podložkách..

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Všechno toto chápu, mě jen nebylo jasné následující:

Pytel: Včera jsem si přivezl od této DE firmy nějaký puk...
Zatím zkoušeno pod Primare BD 32, znatelný posun ve zvuku ve všech atributech ;)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Odpovedel jsem ti. Ze tobe se to nelibi, je ciste tva vec a nejspis to tu budes zdimat da a dal timhle bezobsaznym bobtnanim diskuse.

Nejde ti o diskusi, ale o trolleni. Proto kdyz napises blbost, nadavas tomu, kdo te na ni upozornil namisto abys podekoval. Proto reagujes na jednotliva slovicka a ne na smysl prispevku.

Rozumis do detailu uplne vsemu, s cim se v zivote potkavas, co pouzivas, o cem vis, ze existuje?

Vic k tomu nemam.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Pořád stejný kecy dokola :( Užívej(te) si svých nožiček při společném (zvukovém) orgasmu ;) Jak je psáno výše, jsou tu jiná zajímavá vlákna.
HOWGH

slimy

Příspěvek od slimy »

Karel1 píše:
kychtax píše:Ja tam vidim pytlovy citace kurzivou. Jinak je to souvezi tvuj dotaz. Repro jsme nicmene vyresili, super! *palec*
Snad Ti nekdo odpovi na ten BR. Hodne stesti.
Aby ses neposral, fakt už na to nemám nervy. Jdi do prdele.
HOWGH
Dalsi ukrivdeny s hodne selektivni pameti.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Karel1 píše:Pořád stejný kecy dokola :( Užívej(te) si svých nožiček při společném (zvukovém) orgasmu ;) Jak je psáno výše, jsou tu jiná zajímavá vlákna.
HOWGH
@Karel1:
Já jsem fakt naivka. Myslel jsme si, že svou otázku "Co se s BD děje po umístění na podložky.." myslíš vážně a podle toho jsem i na ni odpověděl. Teď však vidím, že to byla jen provokace.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

FS píše:@Karel1:
Já jsem fakt naivka. Myslel jsme si, že svou otázku "Co se s BD děje po umístění na podložky.." myslíš vážně a podle toho jsem i na ni odpověděl. Teď však vidím, že to byla jen provokace.
Vidím, že u každého příspěvku musí předcházet citace, aby bylo jasné, na koho reaguji. Tvé vysvětlení jsem si důkladně přečetl a dumám nad ním. Můj příspěvek nebyl všeobecný ale pro předchozí příspěvek, tj. členovi voodoo spolku, panu " PítrsPraha". Omlouvám se.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

BVa píše:2 Karel1
pořád nechápu, jak výměna "podložek" může tak významně změnit zvuk. Vysvětlení tohoto "jevu" jsem v tvém příspěvku nenašel. Prostě PROČ? Konkrétně!
Vysvetlenie je zrejme v tom slove zvuk.. Je to subjektívny vnem, ktorý vzniká "medzi ušami", a na výsledku sa podieľa aj množstvo iných faktorov, nielen akustický podnet..Vynaložená námaha, cena, estetika, očakávanie na základe marketingových "recenzií".. Každý má inú schopnosť (aj ochotu a snahu) tieto "vplyvy" na zvuk minimalizovať. A nie je to len o podložkách..
Tohle je perfektní *thumbs up*

Odpovědět