Police na LP a CD
Re: Police na LP a CD
v IKEA tam jak mají ramy na obrazy jsou ramy presne velikosti LP , nahodou jsem si toho vsiml asi 10 dni dozadu když jsem tam byl z dcerou , tusim ze mají i vice barev a jsou cca 5 cm hluboke cena asi 2 kg, predpokladam ze na domacim trhu o to nebude velky zajem a ze to ikea brzo stahne z programu tak sup sup ,
-
- Kontaktovat uživatele:
Jako dekorace na zedˇ pěkný, ale...
Předpokládám, že v tom nemáš desky! U zdi bývá elektrostatické pole největší, zvýšené nachytávání prachu. /Jako chlap to určitě nečistíš prachovkou každý den.
Jako kompromisní řešení doporučuji udělat barevné kopie obalů , nalepit na tvrdší podložku a tak vystavit. Desky s pův. obaly mít hezky v uzaviratelném regálu.
Předpokládám, že v tom nemáš desky! U zdi bývá elektrostatické pole největší, zvýšené nachytávání prachu. /Jako chlap to určitě nečistíš prachovkou každý den.
Jako kompromisní řešení doporučuji udělat barevné kopie obalů , nalepit na tvrdší podložku a tak vystavit. Desky s pův. obaly mít hezky v uzaviratelném regálu.
Jsou tam opravdu desky, ale pouze takové, které jsem vyřadil pro špatnou kvalitu a už je nepřehrávám.