Podložky pod kabely
Podložky pod kabely
Jeden prodejce z DE mi poslal odkaz na docela povedené podložky pod komponenty a kabely : http://das.raumtuning.info/?page_id=3210
Re: Podložky pod kabely
Podle ceny je jasné, že jsou to speciální dřevěné podložky pro High-End audio aplikace. Zajímala by mě cena pokud by se to prodávalo jako dřevěné hračky pro děti
Nebo jako podlozky pod tram ve stavebninach. S filcovou zakladnou
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
tak to je rozumne naceneny spalek dreva s filcem
Me se ty podlozky pod kabely (ne tyhle) libej jako estetickej doplnek, vypada to dobre. Ale zajimalo by me, co muze nekoho donutit nenechat si to v klidu vyrobit od truhlare z masivu a vysolit za to nekrestansky penize
Cituji : Ale zajimalo by me, co muze nekoho donutit nenechat si to v klidu vyrobit od truhlare z masivu a vysolit za to nekrestansky penize
Hodně hifistů věří jen v originál, prostě napodobeniny, fake a další nesmí překročit jejich práh, nebo testnout a zapojit na své sestavě
Hodně hifistů věří jen v originál, prostě napodobeniny, fake a další nesmí překročit jejich práh, nebo testnout a zapojit na své sestavě
Mám podložky pod káblami a la Cardas vyrobené stolárom z tvrdého dreva (za nič). Len na estetiku, aby neležali na zemi. Pre mňa je to už woodoo.
Pro někoho voodoo, pro někoho zásadní věc.
Mám je také z tvrdého dřeva, u mně pozorovatelné zlepšení, kromě toho, že to pěkně vypadá.
Mám je také z tvrdého dřeva, u mně pozorovatelné zlepšení, kromě toho, že to pěkně vypadá.
Ale jo, u nekterych veci to chapu, taky bych se nekoupil fake, treba kabelu. Ale drevenej hranol me nechava klidnymPytel píše: ↑10 úno 2018 07:26Cituji : Ale zajimalo by me, co muze nekoho donutit nenechat si to v klidu vyrobit od truhlare z masivu a vysolit za to nekrestansky penize
Tohle mě dnes náhodou praštilo do očí a vzpomněl jsem si na toto vlákno. Audiofilní vydlabaný kmen vhodný k poslechu Oliviera Messiaena a jeho ptačích skladeb: http://www.kmenovebudky.cz/2-moje-vyrobky
K nejakym budkam mit tyto budky
hřebík
zdá se, že na fotkách dole jsou budky s basreflexem?
A pozorovatelné zlepšení čeho?Dasta píše: . . . Mám je také z tvrdého dřeva, u mně pozorovatelné zlepšení, kromě toho, že to pěkně vypadá.
A čeho tak asi myslíš?
Pozorovatelné, nebo slyšené ?