Podložky pod kabely

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Re: Podložky pod kabely

Příspěvek od Vyblíz »

Slyšitelné může být leda tak skřehotání racků, Myslím, že slyšitelnější bude, když si podložíš tím špalkem nohy.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Divím se, že s tímto ztrácíš čas, ještě ke všemu, když příspěvek byl určen pro Bazi36.
Tvoje starost, aby někdo z někoho, nebo nedej Bože ze sebe nedělal hlupáka je dojemná, ale jestli jsi si ráčil všimnout, pouze píšu jak to mám doma já.Nikomu neříkám, že to tak má udělat taky, nebo, že to je ta jediná správná cesta.
Ohledně koncovek u kabelů.Zkus si někdy nechat odmontovat čínské koncovky u síťáku a nahradit koncovkami Furutech. Potom nám můžeš o tom udělat report.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Vyblíz,
Je to Tvůj názor, já ho respektuji, to samé bych však poprosil i já.
Nebo si myslíš, že jsem nesvéprávný blbeček, který si to cucá z prstu?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

marvinnrv píše:
11 led 2019 21:20
Ne diky, rad zustanu v realnem svete...
V "realnem" svete virtualni diskuse a teoretickych nazoru namisto skutecneho setkani a poslechu velkoryse nabidnuteho Dastou.

*palec*

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

A je velká škoda, že to setkání neproběhlo. Možná by tady teď jeho příspěvek nebyl diskutován, protože by nebyl. Myslím to v dobrém. Máš to Dasto krásně udělané, opravdu takhle to má vypadat *thumbs up* (když vidím u některých ty změťokabeláže u sestav - ble, fuj), a mít pozici repro jako ty, sám bych si podložky udělal, ale mám to jinak, u mě by to nevypadalo dobře. To neznamená že jsem to nezkusil (měl jsem tam smrkové hranoly) , ale nic, žádný efekt. Vím, ani být nemohl, dle "high-endistů" hraji na prehistorikách s asi 5% rozlišením oproti dnešnímu "HIFI" :lol: . Ale i ta moje prehistorik sestava zaznamenala pokaždé obrovský posun ve zvuku ("sednul jsem si na zadek" - jak někteří s oblibou píší) když jsem vyměnil repro kable a pod. Pokaždé ale s odstupem času, po vyprchání nadšení a při pátrání po důvodech změny zvuku (např.opakované vrácení sestavy zpět) se už žádné sednutí na zadek nekonalo, právě naopak (je to na delší povídání o psychoakustice).
Pokud jsi si tím zlepšením objemu a prostoru hudby jak píšeš jistý, přeji ti to, .... ale já nadále zůstanu nevěřící (nebo vyléčený) Tomáš .
Naposledy upravil(a) Strejdin dne 12 led 2019 16:06, celkem upraveno 1 x.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Neprobehlo.. PMAcko se na to vydlablo a uz sem radsi ani nedojde. Presunul se potichu na Ivosovo forum.. :roll:
Přílohy
upload_2018-11-3_13-41-33.gif

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

V praci mam Bose na desce z wenge - sice to neni hifi ale lepsi nez na proutenem kosi to je *offtopic*

Doma jsem spalicky zkousel a subjektivne hodnotim, ze si nejsem jisty prinosem u me doma.

Ale Dastu trochu znam a verim mu. *2thumbsup*
Přílohy
D71B85DC-159C-4BD4-BAAF-50358D0CCDD4.jpeg

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

to je jakoze wenge kuchynska deska, imho

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Ne to je original wenge surova fosna koupena za Praho.
Pote sla na hoblovku a slepeni dvou dvacitek vedle sebe, aby vznikla ctyricitka.
Zkousel jsem je pod repraky, ale nic vyrazneho jsem nepostrehl. Tak sla jedna pod Bose a druha je luxusni prkynko v kuchyni. *headbang*
Přílohy
9278CD6C-678E-434A-8E88-064D3B753BAE.jpeg

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

bryston : Zajímavé , žes mi nedávno poslal fotky , kde vidím , že kabely máš na stojánkách a neleží na zemi, že by jen kvůli luxování.

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

No jasně. Rozdíl ve zvuku NULA. Původně jsem je chtěl zavěsit, ale bylo by to pracné a složité.

Skutečně jen kvůli luxování. Jako bys mě neznal.

komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

20201206_162638.jpg
20201206_162649.jpg
20201206_162550.jpg

Odpovědět