Podložky pod kabely
Re: Podložky pod kabely
Slyšitelné může být leda tak skřehotání racků, Myslím, že slyšitelnější bude, když si podložíš tím špalkem nohy.
Divím se, že s tímto ztrácíš čas, ještě ke všemu, když příspěvek byl určen pro Bazi36.
Tvoje starost, aby někdo z někoho, nebo nedej Bože ze sebe nedělal hlupáka je dojemná, ale jestli jsi si ráčil všimnout, pouze píšu jak to mám doma já.Nikomu neříkám, že to tak má udělat taky, nebo, že to je ta jediná správná cesta.
Ohledně koncovek u kabelů.Zkus si někdy nechat odmontovat čínské koncovky u síťáku a nahradit koncovkami Furutech. Potom nám můžeš o tom udělat report.
Tvoje starost, aby někdo z někoho, nebo nedej Bože ze sebe nedělal hlupáka je dojemná, ale jestli jsi si ráčil všimnout, pouze píšu jak to mám doma já.Nikomu neříkám, že to tak má udělat taky, nebo, že to je ta jediná správná cesta.
Ohledně koncovek u kabelů.Zkus si někdy nechat odmontovat čínské koncovky u síťáku a nahradit koncovkami Furutech. Potom nám můžeš o tom udělat report.
Vyblíz,
Je to Tvůj názor, já ho respektuji, to samé bych však poprosil i já.
Nebo si myslíš, že jsem nesvéprávný blbeček, který si to cucá z prstu?
Je to Tvůj názor, já ho respektuji, to samé bych však poprosil i já.
Nebo si myslíš, že jsem nesvéprávný blbeček, který si to cucá z prstu?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A je velká škoda, že to setkání neproběhlo. Možná by tady teď jeho příspěvek nebyl diskutován, protože by nebyl. Myslím to v dobrém. Máš to Dasto krásně udělané, opravdu takhle to má vypadat (když vidím u některých ty změťokabeláže u sestav - ble, fuj), a mít pozici repro jako ty, sám bych si podložky udělal, ale mám to jinak, u mě by to nevypadalo dobře. To neznamená že jsem to nezkusil (měl jsem tam smrkové hranoly) , ale nic, žádný efekt. Vím, ani být nemohl, dle "high-endistů" hraji na prehistorikách s asi 5% rozlišením oproti dnešnímu "HIFI" . Ale i ta moje prehistorik sestava zaznamenala pokaždé obrovský posun ve zvuku ("sednul jsem si na zadek" - jak někteří s oblibou píší) když jsem vyměnil repro kable a pod. Pokaždé ale s odstupem času, po vyprchání nadšení a při pátrání po důvodech změny zvuku (např.opakované vrácení sestavy zpět) se už žádné sednutí na zadek nekonalo, právě naopak (je to na delší povídání o psychoakustice).
Pokud jsi si tím zlepšením objemu a prostoru hudby jak píšeš jistý, přeji ti to, .... ale já nadále zůstanu nevěřící (nebo vyléčený) Tomáš .
Pokud jsi si tím zlepšením objemu a prostoru hudby jak píšeš jistý, přeji ti to, .... ale já nadále zůstanu nevěřící (nebo vyléčený) Tomáš .
Naposledy upravil(a) Strejdin dne 12 led 2019 16:06, celkem upraveno 1 x.
Neprobehlo.. PMAcko se na to vydlablo a uz sem radsi ani nedojde. Presunul se potichu na Ivosovo forum..
- Přílohy
-
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
V praci mam Bose na desce z wenge - sice to neni hifi ale lepsi nez na proutenem kosi to je
Doma jsem spalicky zkousel a subjektivne hodnotim, ze si nejsem jisty prinosem u me doma.
Ale Dastu trochu znam a verim mu.
Doma jsem spalicky zkousel a subjektivne hodnotim, ze si nejsem jisty prinosem u me doma.
Ale Dastu trochu znam a verim mu.
- Přílohy
-
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
to je jakoze wenge kuchynska deska, imho
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ne to je original wenge surova fosna koupena za Praho.
Pote sla na hoblovku a slepeni dvou dvacitek vedle sebe, aby vznikla ctyricitka.
Zkousel jsem je pod repraky, ale nic vyrazneho jsem nepostrehl. Tak sla jedna pod Bose a druha je luxusni prkynko v kuchyni.
Pote sla na hoblovku a slepeni dvou dvacitek vedle sebe, aby vznikla ctyricitka.
Zkousel jsem je pod repraky, ale nic vyrazneho jsem nepostrehl. Tak sla jedna pod Bose a druha je luxusni prkynko v kuchyni.
- Přílohy
-
bryston : Zajímavé , žes mi nedávno poslal fotky , kde vidím , že kabely máš na stojánkách a neleží na zemi, že by jen kvůli luxování.
No jasně. Rozdíl ve zvuku NULA. Původně jsem je chtěl zavěsit, ale bylo by to pracné a složité.
Skutečně jen kvůli luxování. Jako bys mě neznal.
Skutečně jen kvůli luxování. Jako bys mě neznal.