NORDOST SORT LIFT Revoluční opora pro vaše kabely
Re: NORDOST SORT LIFT Revoluční opora pro vaše kabely
Kdybych už v nějakém pomatení mysli usoudil, že kabely nesmí ležet na podlaze, tak bych je podepřel něčím nevodivým, např. jakýkoliv plast.
Použít na stojánky masivní kus hliníku a k tomu ještě dráty, to mi rozum nebere. Ale napadlo mě, jak tahle stojánkománie možná mohla vzniknout.
Pokud někdo měl elektrické podlahové topení a hnal tam v zimě velké proudy, třeba to mohlo nadělat nějakou paseku na aparátu citlivém na rušení.
Nedejbože, kdyby mě regulaci na principu tyristorového stmívače. No a pak třeba vzdálení kabelu od země mohlo mít nějaký vliv.
Použít na stojánky masivní kus hliníku a k tomu ještě dráty, to mi rozum nebere. Ale napadlo mě, jak tahle stojánkománie možná mohla vzniknout.
Pokud někdo měl elektrické podlahové topení a hnal tam v zimě velké proudy, třeba to mohlo nadělat nějakou paseku na aparátu citlivém na rušení.
Nedejbože, kdyby mě regulaci na principu tyristorového stmívače. No a pak třeba vzdálení kabelu od země mohlo mít nějaký vliv.
jimmi - jsou to blaboly i v originalu, ale ten preklad googlem tomu jeste dodava grady Chapu, ze neumis anglicky, ale nechapu proc to sem kopirujes ...
Tak urob poriadny preklad do češtiny alebo slovenčiny a daj ho sem.Porovnáme potom rozdiel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zase rozumně k věci. Podložení kabelů je někdy prospěšné. V panelácích je podlaha stropem souseda co bydlí pode mnou a stropem jdou kabely k osvětlení. Rušení může proniknout, hlavně kdy ž svítí nějakým elektronicky spínaným svítidlem (úsporky a pod...)panda píše:Kdybych už v nějakém pomatení mysli usoudil, že kabely nesmí ležet na podlaze, tak bych je podepřel něčím nevodivým, např. jakýkoliv plast.
Samozřejmě to se dá řešit mnohem,mnohem levněji a přitom esteticky.
Jojo, panelák je typickým bydlištěm držitele kabelů a stojánků Südwest.
jimmi: jar-drôt
jimmi: jar-drôt
Ideální poslechovka: Sklepní místnost, vlastní zemění, oplechované stěny i dveře. Napájení z akumulátorů nebo vlastního generátoru.
Jo a nějaký ten přívod vzduchu
Jo a nějaký ten přívod vzduchu
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Indukce rušení z okolí do kabelů je problém, ale třeba takový kabel Supra PLY/S to má dobře vyřešené stíněním po celé délce s drátem pro připevnění k uzemňovacímu šroubu zesilovače. Toto má logický smysl. SORT LIFT nemůže rušení odstínit celou délku kabelu, to je nesmysl.
Ta cena mi prijde uplne v pohode. Nez se ten stojanek ke me dostane pres pulku planety, projde pres 10 obchodniku. Kdyz si na nem kazdej hodi 30%.... + postovny. Urcite to bude v krabicce a bude tam aj samolepka s vlastnim seriovym cislem
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Na What HIFI už někdo začal sám vyrábět.
Prototyp:
Prototyp:
svartenatt : tento obrazek uz tu byl pred mnoha lety a vzdy se najde nekdo, kdo ho zrecykluje .... ale je fakt, ze je to ftipne
Takychto veciciek je na trhu pozehnane, v roznych cenovych relaciach, z roznych materialov a v roznych dizajnovych kreaciach. nahodne som na nete narazil na tieto dve verzie, jedna drahsia a "uslachtilejsia", druha lacnejsia nieco ako economy class: http://www.bfly-audio.de/produkte/produ ... kabel.html
U clena Elko som par rokov dozadu mal moznost pocuvat zostavu, kde mal pod repro kablami keramicke puky znamej drahej znacky. Na otazku, ci spozoroval vo zvuku rozdiel s nimi a bez tvrdil, ze rozdiel neevidoval, ale esteticky sa mu to s tymi pukmi paci viac...tym som pre seba tuto temu uzavrel...
U clena Elko som par rokov dozadu mal moznost pocuvat zostavu, kde mal pod repro kablami keramicke puky znamej drahej znacky. Na otazku, ci spozoroval vo zvuku rozdiel s nimi a bez tvrdil, ze rozdiel neevidoval, ale esteticky sa mu to s tymi pukmi paci viac...tym som pre seba tuto temu uzavrel...
Z popisu vyrobce:
Elevates sound stage, improves dynamic range, and increases detail in low frequency reproductions. Takze vubec nechapu, proc za doporuceni pouzit tyto podstavce k propojkam v ted jiz zamknutem vlaknu bylo vyhrozovano banem. Dle vyrobce to neni jen "esteticky prvek", ale skutecne to ma vliv na zvuk. Dalsiho se zdrzim.
Elevates sound stage, improves dynamic range, and increases detail in low frequency reproductions. Takze vubec nechapu, proc za doporuceni pouzit tyto podstavce k propojkam v ted jiz zamknutem vlaknu bylo vyhrozovano banem. Dle vyrobce to neni jen "esteticky prvek", ale skutecne to ma vliv na zvuk. Dalsiho se zdrzim.
Omlouvam se za nespravne uvedeni toho, ze nekomu bylo vyhrozovano banem za vyse uvedene. Spatne jsem pochopil prispevek...
Ty jejich placatý kabely jsou asi dost těžko zvládnutelný, takže tyhle, řekl bych spíše držáky, účel asi mají. Ale řešení se mi nelíbí, bodový dotyk kabely spíš poškozuje, i když tady asi jenom teoreticky. Jestli je pravda, že si takovouhle blbost nechali patentovat, tak se nedivím ani ceně.
moc rad bych tyto stojanky osobne vyzkousel. doufam, ze je prodejce, petr5, pujci. je vzdy velmi ochotny.
zkusim ho pozadat o zaslani alespon 6 ks.
pak napisi zpravu sem. pokud nebude nekdo rychlejsi....
to tady zase bude " rachot". aby se clovek bal popsat osobni pocit z radosti "s konem".
zkusim ho pozadat o zaslani alespon 6 ks.
pak napisi zpravu sem. pokud nebude nekdo rychlejsi....
to tady zase bude " rachot". aby se clovek bal popsat osobni pocit z radosti "s konem".