"Čistotě napájení" ??? Viděl jsi někdy vnitřek takového třeba zesilovače? a co ty další "dráty" , co v těch krámech jsou? - ty Ti to "napájení nezašpiní" ? Nebo tam to "zašpinění" nevadí? A co prokovy, pájecí body?Steve píše: ↑17 led 2020 21:31to BVa: Materiál pojistky (obyč. ocel s wolframovým či cínovým drátem či co je to za potvoru) a na druhé straně pojistka měděná nebo stříbrná, to jsou opravdu dvě nesrovnatelné věci.Kvalita tohoto malinkého drátku se odrazí zcela slyšitelně v čistotě napájení a tím i na zvuku, který je výstupem. Naprosto podobným způsobem, jako se projeví vliv různých napájecích kabelů, které jsou také různé konstrukce a různého materiálu, vliv různé síťových konektorů nevyjímaje.Vyzkoušel jsem jich také už dost, navíc je to známá věc a mám ji ověřenou na vlastní uši. Že to neslyšíte pane, je mi líto, možná to neslyšíte jen proto, že máte svůj předsudek tak silně zakořeněný v podvědomí, že to opravdu neslyšíte, ale znovu opakuji, že nemáte pravdu a podobné zkušenosti jako já mají tisíce lidí na zahraničních fórech. Opravdu nemá cenu dále o tom již diskutovat. Kdo chce ať zkusí, kdo nechce, ať nezkouší, každý má možnost volby.Z mého pohledu je to vcelku levný a slyšitelný upgrade.
to all: Např. ruská military fuse se stříbrným drátem uvnitř a za pár korun je velmi dobrý tip. Pokud by někdo měl zájem o tuto 2A pojistku, nech´t své přání projeví přes SZ, podám i další podrobnosti ohledně jejích hlavních atributů.
A ta "kvalita drátu" se stanovuje jak? Kolik jednotek "Steve" má ten měděnej drát a kolik stříbrnej? A platinovej drát je ještě lepší?
Jsem zmaten...
Jinak jestli sranda, tak fakt dobrý... Pořád doufám, že ano...