Furutech High End Fuse - pojistky

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Furutech High End Fuse - pojistky

Příspěvek od pasul »

Peer - Klídek. Jak jsem psal, nemá to cenu. Chce to opravdu na to nereagovat a přeskočit to.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

peer

koukej psát dál!!
jsem rád, že na tu obhajobu "našich radůstek" nejsem sám.
jak říká fotolaik
hrdost je pro bohaté
:-)

boxer

Příspěvek od boxer »

Peer

No přeci nebudeš trucovat. Za to ti nikdo nestojíme.A navíc jsem si myslel,že jsi nad věcí.
Hifi je koníček a trochu legrace bez osobního napadání snad nikomu neublíží. *thumbs up*

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Peere,
přikláním se k většině. Nenech se vytočit, buď nad věcí a piš dál. Kdo by nás tady seznamoval s novými doplňky a zkušenosti s nimi a v neposlední řadě s tou spoustou nové, krásné muziky?
*klanimse* *klanimse* *klanimse*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Peere,
vždy je něco mezi nebem a zemí. A každý má svoji pravdu - ten kdo slyší i ten kdo neslyší. Je to koníček nás všech a každý z nás jde svoji cestou. I když někdy vrtím hlavou, musím říci, že můžeš (a často máš) pravdu. A to co máš naposloucháno, ti mnoho z nás může jen a jen závidět. Scházel bys mi.

MMM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MMM »

Ahoj Peere,
díky za postřehy.
A nenech se některými reakcemi otrávit, podstatné je, jaký to má přínos pro Tebe.

Jak je to s tím vysypáním křemičitým pískem - má/nemá?

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Vzhledem k tomu, že jsem asi Peera dost vytočil, tak se mu za spálenou pojistku tímto omlouvám.

Budu se snažit se k woodoo už dál nikdy nevyjadřovat. Pokud by se to náhodou stalo, tak mne prosím upozorněte, co jsem právě slíbil. Jsem tvor chybující a ne vždy za sebe mohu ručit.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

noaid

jen se vyjadřuj jak chceš a k čemu chceš.
na internetovém fóru přeci platí svoboda slova absolutně.
stačí jen dodržeti rámce slušné konzervace, ne?
:-)

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Renown píše:to Boxer
Ufff. Už jsem měl strach,že to nedopadne.
Taky se mi ulevilo
Možná by se tak dal poladit nějaký komponent, který jinak ve srovnávacím testu na celé čáře propadne ;)
Pavel Macura Audio

PetrJ

Příspěvek od PetrJ »

PMA píše:Možná by se tak dal poladit nějaký komponent, který jinak ve srovnávacím testu na celé čáře propadne ;)
Pokud se nepletu, tak Peer píše, ostatně jako u většiny voodoo, co zkoušel, že se jedná o mírné vylepšení. Ano, mít víc peněz, dělám to jako Peer: s každou várkou nových nosičů bych vyzkoušel i nějakou takovou věcičku.
A pokud bych se měl inspirovat ve výběru, bude to u lidí, kteří to zkusili a k jejichž sluchu mám důvěru. Co se týče nedůvěry ohledně toho, zda to či ono může nebo nemůže "teoreticky" fungovat, stačí se podívat pár let zpět, jaký byl postoj k signálním nebo síťovým kabelům atd. Pro mě z toho vyplývá to, že jen těžko lze u některých věcí (a to i u těch velmi podivných) předem odhadnout, zda to může nebo nemůže mít vliv. Přesto vždy někdo "ví"...
Uvidíme. Za pár let už třeba budou drahé pojistky běžnou, uznávanou součástí high-endových sestav.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Nerozumíte mi. Hledám raději intenzivně řešení s přínosem 95%, než 0,01%. Nic jsem nepopíral.
Pavel Macura Audio

PetrJ

Příspěvek od PetrJ »

O. K. To beru. Ostatně bylo by ode mě nefér řadit Vás mezi "vševědoucí".

Na druhou stranu proč ne malý přínos? Jak už jsem tady psal, tak např. já už si nemůžu dovolit žádný zásadní "upgrade". Samozřejmě, raději bych si koupil Emm Labs :D než laboroval s pojistkami...
Určitě to znáte sám. Na metalových nahrávkách je to jedno. Ale např. na nahrávce s velkým orchestrem, zvlášť u průměrných nahrávek, každý malý detail navíc hodně pomáhá v "čitelnosti" hudby, každá mírná změna v přirozenosti barev je hodně znát. Ta procenta mohou být zavádějící.
Navíc i Peer říká, že tohle je už jen dolaďování, nic víc. Zda to stojí nebo nestojí za to si už musí posoudit každý sám.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Co je zvukově lepší, žádná pojistka, nebo zlatá za čtrnáctset? Absurdní téma si žádá absurdní dotaz.
Pavel Macura Audio

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zvukově je zcela určitě lepší ta zlatá pojistka za 1400Kč. Každý přístroj má síťovou pojistku. Špatná otázka...

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Dobrá otázka, protože se to dá vyřešit i jinak, zvlášť u přístroje s malou spotřebou.

Další související otázky - materiál pojistkového držáku, materiál kontaktů síťového vypínače, co použít vakuový vypínač? Proč se omezovat na pojistky, když stejný "problém" je na každém spoji?
Pavel Macura Audio

Odpovědět