Důležitost hifi stolku
Re: Důležitost hifi stolku
Bude, na takýchto vůzkách vozí lapiduši pacoše po operaci do lednice.
lechos píše:Bude, na takýchto vůzkách vozí lapiduši pacoše po operaci do lednice.
Dalšia doležitá výbava pre Hifistov-Ako inak chceš poriadne používať(ten obsah vo flaške) to dialkové ovládanie čo máš na tom vozíku. :
Multifunkčnosť vozíka zaručená,použitelný aj ked návšteve sa pochváliš kolko si vrazil do hifi aparátu a niekoho od tej závisti klepne a rovno ho tam na nom aj odvezieš ( do takej vačšej LEDNICE ako píšeš kde "vozí lapiduši pacoše po operaci ").
vlado222 píše:Hifi stolík musí byť tiež odolný voči vibráciam. Obyčajný nábytok nepostačuje.
Zo srandy sa stolíky pre hifi nevyrábajú. Mikrovibrácie sú nežiadúce pre všetky audiokomponenty. Nielen pre gramofóny.
Najmenej vhodný material na police je v tomto smere sklo a najvhodnejší asi MDF doska.
Ja mám stolík zo žuly, ktorý sa vdaka svojej váhe nezachveje a pod vrchnou policou mám pre istotu FE Cerabal Uni. -> http://www.highendforum.cz/download/fil ... &mode=view
Vlado plne s Tebou suhlasím.Mikrovibrácie su nežiaduje.Tie maju ked tak produkovať len čisto repoduktori v sustávách.Tiež mám Cerabal pod prístrojmi aj pod 3.pásm. reprom namiesto hrotov.
Stojan mám zo samostatných 3.nohých konštrukčne z L profilu zvarených železných častí , police z MDF.Vyrabali sa vrianty aj z tvrdeného skla,kdo chce može si tam dať žulu alebo rozne sendvičové konštrukcie.Police maju hroty na spodu.Vyrábala to firma Benalex.Je aj pekný, aj funkčný,vetranie dostatočné, variabilný ,police na seba alebo aj vedla seba ,len škoda pre dalších hifstov že už sa nevyrába.
Provozuji svou druhou sestavu na stolku se skleněnou deskou. Namyslím si, že by zvuk nějak trpěl. Před tím byl gramofon umístěný na stolku s MDF polici asi jeden metr nad podlahou. Spíš se mi zdá, že když je níž, tak je zvuk lepší.
Aby se na HIFI neprášilo.
foxi, Tvůj humor černý jest ale zasmál jsem se víc než výsledkům voleb
něco ve stylu retro:
něco ve stylu retro:
Hifi stolek je nepochybně veledůležitý článek hifi. My kinaři si do něj ještě navíc dáváme reproduktor, takže to všechno váží zhruba 120 kg. A to už chce nějaký dobrý materiál, aby to dobře stálo.