Mám doma obojí. Projevují se trošku odlišně. Tedy, v základních atributech se projevují celkem stejně, ale s OneA mne zvuk začal "bavit", zatímco s čínskou verzí jsem si jen byl vědom zlepšení.
Ceraball made in Taiwan
Re: Ceraball made in Taiwan
Mám to s OneA ůplně stejně
Názor na zvukový rozdiel medzi čínskou kópiou ceraballu a českou G&G One nebude počuť ani prd to je môj názor. To bude iba čisto vlastenecký pocit z českého výrobcu ktorý tu tak vychvalujete. Je to iba placebo efekt. Pokúsim sa sám zapožičať a porovnávať ceraballi originál vs. fake Čína alebo G&G One a podám nezávislé info z jednéj a tej istej zostave.
Hlavně napiš na jaké sestavě to budeš porovnávat.
Mám li být zcela upřímný,tak narovinu píšu,zkoušel jsem všechny a koupil jsem Číňany.Kdyz vezmu rozdíl mezi původními hroty versus ceraball jakékoliv verze,myslím tedy origo, Čína, České,tak posun byl okamžitě slyšitelný Když vezmu ale rozdíl mezi jednotlivými ceraball,tak už rozdíl vůči cenovému rozdílů byl na me sestavě minimální,což vzhledem k ceně jasně mluvilo,aspoň u mě pro Číňany.Nikomu nic nevnucuji,je to pouze nepřenosný názor můj a na me sestavě
@THXKO: Nechci se přít, není o co... ale zamysli se nad tím, co píšeš. Nejprve definuješ svůj jasný názor ("nebude počuť ani prd to je môj názor") a vzápětí deklaruješ, jak podáš své "nezávislé info".THXKO píše: ↑12 čer 2018 20:24Názor na zvukový rozdiel medzi čínskou kópiou ceraballu a českou G&G One nebude počuť ani prd to je môj názor. To bude iba čisto vlastenecký pocit z českého výrobcu ktorý tu tak vychvalujete. Je to iba placebo efekt. Pokúsim sa sám zapožičať a porovnávať ceraballi originál vs. fake Čína alebo G&G One a podám nezávislé info z jednéj a tej istej zostave.
Je pravda,že nelze říct jednoznačně, které jsou lepší a jestli slyšíme prd Každý má jinou sestavu,sluch a zvukové preference. Mě třeba stačí Číňan,druhý prostě na jiné sestavě s lepším sluchem a jinými preferencemi potřebuje origo.Nic proti ničemu,to si myslím,že je zcela v pořádku,ale asi se shodnem,že ať už kopie nebo origo,prostě je to doplněk,který jde poznat. Já třeba jsem rozhodnutý,že si je dám i pod komponenty,když už nic,tak budu mít dobrý pocit a ten je k nezaplacení
Nedaval bych tam fejky. Kolik jich clovek potrebuje? Dve az tri sady staci. A daji se porad sehnat na bazarech. A pokud ho neslysim, dam ho pryc..nac ho tam mit pro pocit. Mel jsem je (od FElemente) pod konc. zesilovacem. Ted jsou pryc a hraje to stejne.
Tak já třeba 6 sad,to už se proti origo cenově docela dá poznat A proč bych je dával pryč,když mě pocitově dělají dobře
A další věc je,jak jsem psal předtím,co u tebe nefunguje,u druhého může mít absolutní vliv
@FS
Napísal som to preto že si to aj myslím ale v hifi je počuť kde čo a len chcem vyvrátiť názor že dve rovnaké sady ceraballov nebude počuť žiadny rozdiel, môžem i ja zmeniť názor na skutočnosť uvidíme
@Jiri
Zostavu mám dostatočne rozlišujucu a za seba môžem povedať že počujem rozdieli v každej drobotine ako podložky pod kábel, poistky, zmena kábla či už sieťového alebo signálového.
Napísal som to preto že si to aj myslím ale v hifi je počuť kde čo a len chcem vyvrátiť názor že dve rovnaké sady ceraballov nebude počuť žiadny rozdiel, môžem i ja zmeniť názor na skutočnosť uvidíme
@Jiri
Zostavu mám dostatočne rozlišujucu a za seba môžem povedať že počujem rozdieli v každej drobotine ako podložky pod kábel, poistky, zmena kábla či už sieťového alebo signálového.
THXKO
Nechápu proč si utrácel za "hifi" napájecí a propojovací kabeláž když p.Bunta u svých BVaudio zesilovačů jasně deklaruje, že nemají žádný vliv na jejich měření a tudíž na jejich zvuk.
Teď vážně, jak sis odůvodnil investovat do napájecího kabelu stejnou částku jako do koncového zesilovače?
Nechápu proč si utrácel za "hifi" napájecí a propojovací kabeláž když p.Bunta u svých BVaudio zesilovačů jasně deklaruje, že nemají žádný vliv na jejich měření a tudíž na jejich zvuk.
Teď vážně, jak sis odůvodnil investovat do napájecího kabelu stejnou částku jako do koncového zesilovače?
Já preferuji OneA před "Ceraball made in Taiwan", rozdíl jsem si vyzkoušel na mém starém zesíku zapojenému do zásuvky ve zdi, takto občas vibroval.No a zde byly OneA lepší, jak v hudbě tak na "uklidnění" vibrací.Dále jsem neporovnával, ale možná zkusím.
Před týdnem zkusil dát OneA pod všechny komponenty (pod repro je mám už déle) s tím že to nebude mít valný vliv a rozdíl mě překvapil. Pokud jsem podložky vždy jen z pod jednoho komponentu oddělal, o rozdílu bych pochyboval.
Každopádně OneA i „Ceraball made in Taiwan“ fungují a každý si vybere podle sebe - pokud je VYZKOUŠÍ a budou u něj pozitivním přínosem.
Před týdnem zkusil dát OneA pod všechny komponenty (pod repro je mám už déle) s tím že to nebude mít valný vliv a rozdíl mě překvapil. Pokud jsem podložky vždy jen z pod jednoho komponentu oddělal, o rozdílu bych pochyboval.
Každopádně OneA i „Ceraball made in Taiwan“ fungují a každý si vybere podle sebe - pokud je VYZKOUŠÍ a budou u něj pozitivním přínosem.