koudy42 píše:Tak jsem dal pod repro kopie Ceraball a zázrak se nekonal. Zvukově jsem proti antivibrační podložce žádné zlepšení neslyšel. Co je hlavní, pak jsem podložil jednu reprosoustavu Ceraball klony a druhou právě antivibrační podložkou a pustil pořádné basové pasáže a výsledek? Stojan s antivib. podloužkou přenášel daleko menší vibrace do základny než s klonem. Pravdou je, že se doporučuje zátěž 2kg/nožičku a při použití 4ks na reprosoustavu to dělá 8kg, AC V3M překračují hmotnost dvojnásobně, čili i zde může být kámen úrazu.
Nechci tímto hanit Ceraball, jelikož šlo o kopie, navíc jsem je zkoušel jen přímo pod repro a né mezi stojan a kamennou desku ap. Jediné subjektivní vyhodnocení pro mě je, že pod reprosoustavami zůstanou antivibrační podložky, které jsou i stabilnější při posouvání celou soustavou do prostoru. Jako vždy musím poděkovat Daliborrovi za možnost otestování a ušetření finančních prostředků .
A tebe opravdu překvapuje, že ti nefunguje kopie něčeho přesto, že jsi to použil v rozporu s doporučením?
Mimochodem, originál má max zátěž 160kg na /4ks nebo 120kg/3ks... Kopie opravdu jen 2kg/ks?
Do originalu jsem stejne nechtel investovat, cili za me OK. Navic reprosoustavy jsou prikladne mrtve uz v zakladu. Jeste kopie vyzkousim pod Little Dot, kde by mohly najit sve vyuziti, protoze mam doma Tesly, ktere jsou citlive a mikrofonicke az to pekne neni. Diky nim jsem na zkousku objednal i absorbcni krouzky pro elektronky .
to koudy:
Ty nožky jsou určeny např. pod CD přehrávač, kde fungují dobře. Pokud na ně postavíš těžkou bednu, pak fungují přirozeně poze jako pevné nožky, resp. hroty, a efekt se nedostaví.
Koudy42
Muzes, prosim te, rozlisovat velmi jasne veci fejkove, leve, falesne a produkty originalni ??!
Ve tvem prispevku je to dost nejasne.
Misto fejku nemeckych nozicek s kulickou jsi si mel radeji koupit kvalitni nerezove hroty a betonove desky.
Za stejnou cenu by jsi ziskal lepsi vysledek.
Fejky v hifi proste nefunguji!!