AcousticThing - doporučení (podložky pod kabely)

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
kabrio
Kontaktovat uživatele:

AcousticThing - doporučení (podložky pod kabely)

Příspěvek od kabrio »

Rád bych jen v krátkosti upozornil kolegy hifisty na produkt který vznikal v české republice a který mám možnost asi 14 dní testovat .
Za značkou AcousticThing stojí profesoři z jedné umělecko řezbářské vyšší školy v Praze .Školy jež vychovala spoustu lidí věnujícím se opracování dřeva, umělecké řezbařině , restaurátorství hudebních nástrojů a samozřejmě jejich výrobě . To ve mne nahlodalo chuť produkty vyzkoušet, když byla ta možnost. Navíc jsem si říkal kdo jiný by měl rozumět dřevu, jeho rezonančním vlastnostem, a když jsem zjistil že výrobky byly konzultovány s pro mne zvukovým mágem Francem Tchangem , jehož výrobky doma mám používám, a za těžce vydělané peníze zakoupil byla má zvědavost maximální .
Situace covidová a uzavření škol přispělo k tomu abych napsal pár řádek. Rád přispívám ohledně lamp a phono na stereonet popřípadě Audiophile style.
Zde na fóru kromě inzerce a pár postřehu jsem radši nic nepsal , s úsměvem vždy sleduji tu bitvu a někdy je mi toto opravdu líto , proto již dopředu říkám nechtějte po mně nějaká měření , srovnání a jak to že to může fungovat ....Poslouchám pouze svými ušima , hudbu kterou mám nadevše rád a jediné kritérium pro mne je, aby se mi to líbilo ...
K samotnému výrobku , podložky pod kabely zdejší fórum zná, vývoj jde neustále dál a i já postupně prošel Nordosty , porcelánem z japonska , dřevy(eben, wenge atd..) až jsem skončil u výrobku ze speciálního akustického materiálu výrobce Soning , který byl rozdrcen a v připravené formě vylit jako podstavce pod komponenty, kabely, přívody atd ... mí kamarádi z Jindřichova Hradce se o toto postarali a já již jen spokojeně poslouchal .
Kdyby nebylo té speciální nemoci či postižení kterou asi známe všichni pod názvem audiophilia nervosa, nedošlo by k testování a ani k těmto řádkům.
Podstavce fungují , jsou neskutečně variabilní a zvukový přínos pro mne neoddiskutovatelný , dokonce nadšení přešlo i k natočení krátkého videa o odkazům na tyto produkty .
Se všemi informacemi se prosím obracejte na profesora Lukáše Petříčka popřípadě na kontakty v níže napsaných odkazech . https://www.facebook.com/AcousticThingcz
https://www.instagram.com/acoustic_thin ... xSwYSbh7-8

kabrio
Kontaktovat uživatele:

Re: AcousticThing - doporučení (podložky pod kabely)

Příspěvek od kabrio »

Přikládám ještě pár fotek které se mi poprvé nenačetly
Přílohy
WhatsApp Image 2021-04-02 at 14.07.24.jpeg
WhatsApp Image 2021-04-02 at 14.07.24 (3).jpeg
WhatsApp Image 2021-04-02 at 14.07.24 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-04-02 at 14.07.24 (2).jpeg

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

S těmi informacemi se obracejte spíš sem, tady vám pomohou zaručeně.

kabrio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kabrio »

Přesně pro tyto typy lidí , jejich rétoriku , maximální všímavost příspěvku jiných , maximální sebestřednost sem dlouhodobě nepřispívám ....
A vidím co mí někteří kamarádi , prodejci a hifi nadšenci tady snesou, je to mentalitou českého a slovenského národa a jedinců !!
Viď Bazi 36 a podobní ....

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Počkej, sakukoivu, 1.4.bylo včera, ne 😮?

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Podstavce fungují , jsou neskutečně variabilní a zvukový přínos pro mne neoddiskutovatelný
Drevená podložka pod káblom môže byť estetická, ale so zvukom neurobí ani ....Napriek nadšeniu a sluchovým halucináciám. A na to (overenie reality) sú práve dobré merania. ;)

Pavel_LXmini
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel_LXmini »

Nenech se odradit. Bazi a BVa se nechtějí posunout zvukově dál. Jsou tu ale další, co přínos ocení. Musí se zkoušet. Kdo nemá praktické zkušenosti, tak by to neměl hned odsuzovat. Když to slyšíš, tak to tak prostě je. Něco na tom přece musí být, jinak by to prostě nevyráběli. Všechno se změřit nedá. Držím palce ať podložky pod kabely najdou spoustu spokojených zákazníků, co se nebojí zkoušet, a co slyší.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

kabrio píše:
02 dub 2021 16:20
Přesně pro tyto typy lidí , jejich rétoriku , maximální všímavost příspěvku jiných , maximální sebestřednost sem dlouhodobě nepřispívám ....
A vidím co mí někteří kamarádi , prodejci a hifi nadšenci tady snesou, je to mentalitou českého a slovenského národa a jedinců !!
A je to tak správne!! Neprispievaj s takýmito bazmekmi, odíď v pokoji, nič osobné. ✌️

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

@ Bázi a ostatní "Rytíře pravé víry":
To si chlapi nemůžete dát pohov ani na Velikonoce?
Opravdu nejde nikoho nechat beztrestně napsat jeho vlastní názor?
Vždyť vás také nikdo nekamenuje za to, že tomu nevěříte, rozdíly nepoznáte nebo s tím prostě nemáte ověřenou zkušenost a ani náladu se tím zabývat.
On vám to přece nikdo necpe.
Odkud se tedy bere ta nezkrotná touha, muset na toto téma neustále reagovat?
Zkuste se konečně aspoň pokusit, řídit se heslem "Žít a nechat žít".
Je to jen koníček, ne obhajoba diplomové práce! 😉
Krásné Velikonoce vám všem.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Presne tak Prospero, ži a nechaj žiť 👍 Preto neber ostatným ich názor na konkrétnu vec. Ak je napísaná slušne. Dokážeš to pochopiť, keď sú tie Velikonoce?

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Ó jé.
Na vedlejším fóru jsi za slušné chování dostal trvalý BAN, tak teď budeš intenzivněji prudit tady? 🤔
Více snad ani psát nemusím....😁

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

"Podstavce fungují , jsou neskutečně variabilní a zvukový přínos pro mne neoddiskutovatelný ,"

Pokud jsem to dobře pochopil - jako protipól by teda měly existovat i ŠPATNĚ vyrobené dřevěné podložky pod kabely, které naopak zvuk zhorší?? :-).
Když už máme ty Velikonoce ...

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Pavel_LXmini píše:
02 dub 2021 19:33
Nenech se odradit. Bazi a BVa se nechtějí posunout zvukově dál. Jsou tu ale další, co přínos ocení. Musí se zkoušet. Kdo nemá praktické zkušenosti, tak by to neměl hned odsuzovat. Když to slyšíš, tak to tak prostě je. Něco na tom přece musí být, jinak by to prostě nevyráběli. Všechno se změřit nedá. Držím palce ať podložky pod kabely najdou spoustu spokojených zákazníků, co se nebojí zkoušet, a co slyší.
Ja ale mám "nejaké" skúsenosti so zvukom , reprodukciou a meraním atribútov signálu ( a zmerať sa dajú všetky, to mi ver..), ktoré jediné majú reálny vplyv na zvuk. Nemám však skúsenosti s " emočnou labilitou" a jej vplyvom na vnímanie sluchových podnetov, to je fakt.. Na to sú iní odborníci. :roll: A prečo sa také blbosti vyrábajú? Čo takto profit, vývar? ;)
Prospero
Pravda je "prudění"???? Pretože sa nehodí? . To skutočne viac písať nemusíš. *taktone*

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Prospero, trvalý ban na vedľajšom fóre je pre mňa česť, niečo ako železný kríž za zasluhy👌😁
A prečo sem motas vedľajšie fórum? Flame? Na Velikonoce? Radšej napíš čo si myslíš o tých podložkách. Je to podľa teba prínos?

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

kabrio píše:
02 dub 2021 16:20
Čímž si chtěl říct co? Že jsme tu banda ignorantů, kdežto pacoši na "hájendu" to je jiná liga? No já ti nevim, tady se ti dostalo alespoň nějaké reakce, když už sis dal tu práci s vypisováním a focením, na vedlejšim fóru po tvym "vyznání se dřívkům" neštěk ani pes. Podle mě se obecně míjíš s cílovou skupinou čítatelov...zkus "Dikobraz", tam by to mohlo tématicky zapadnout.

Odpovědět