Solitaer Audio

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
Odpovědět
Pytel
Kontaktovat uživatele:

Solitaer Audio

Příspěvek od Pytel »

Včera mi přišly od této firmy dva zajímavé výrobky GT 200 ( hlavní filtr , prý dokaže nahradit oddělovací trafo, má max. zatížení 45A/ ve špičce 90A) a M 35 mkII ( sitový fitr klasika pro audio ) . Mám je na test, takže Vám časem napíši jak to hraje a jaká je pravda . Nádherně spracované, předimezováný přívod, super koncovky,...Obrázek

[EDIT by Rowing] Upravil jsem tebou vložený link na obrázek. Byl totiž špatně zadán. Pokud chceš dělat již sofistikovanější vložení obrázku, kdy je vidět na fóru malý náhled a po kliknutí na něj se otevře velký obrázek, vyzkoušej si to prosím v testovací části fóra, ať to nemusím zase opravovat. Pro upřesnění, správný kód v tomto případě je v textu tohoto příspěvku takovýto:

Kód: Vybrat vše

[url=http://www.ukazto.com/?img=3630690~DSCF0004.jpg][img]http://www.ukazto.com/img_small/3630690~DSCF0004.jpg[/img][/url]

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: Solitaer Audio

Příspěvek od Donuts »

Od Solitaer Audio jsem mel NT16, da se na eBayi koupit za 90€. Zadny velky vliv jsem nepozoroval. Co se tyka fotek vnitrku tak byl zality takze predpokladam ze i ostatni produkty na tom budou stejne.

ketas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ketas »

Dakujem nie mam jeden doma na predaj za lacny peniaz

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

prý dokaže nahradit oddělovací trafo,
*headbang* oddělovací trafo může nahradit zase jenom oddělovací trafo, ne nějaký, filtr

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Vnitřek GT-200 :
Obrázek
Vnitřek Filtru:
Obrázek
Připraveno na zítřejší testování :
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Díval jsem se dobře?
M35 59 Euro a GT200 198 Euro?
Nepíšeš o funkčnosti krabiček... :?:

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Ano cena +- 10euro.

Funkční jsou, dnes proběhlo měření, ale zvukový test až zítra !!!

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

GT200 je oddělovač (blocker) DC složky. To je jednoznačně prospěšná věc. Na obrázku je vidět baterie kondenzátorů a vpředu jsou diody v pouzdrech DO-220.
Ta druhá věc označená M35 je velmi jednoduchý filtr. O jeho přínosu bych nechtěl spekulovat. Každý pořádně udělaný komponent by jej měl ve své síťové časti již obsahovat.
Totéž lze koupit v Elektronické součástky Ostrava (bývalá Tesla Ostrava) za cca 100 kč. Samozřejmě myslím pouze samotný filtr, ne kabel, kovovou krabičku atd..

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak pár poznatků: Filtr M 35 je jednoduchý, používající např. u sitových značkových psů 230V. Velice dobře provedeno, kvalitní kabely a koncovky.

Velice mě překvapil GT 200 , havně ve spojení s filtrem seec Obrázek .

Na mé sestavě se to projevilo neskutečnou čistotou spodního pásma, a hlavně při poslechu na sluchátka skvělá čistota zvuku.

Tento týden chci udělat menší testík v teto kombinaci na mnoha násobně dražší sestavě, a testu proti kvalitnímu fitru ( pračce ).

GT 200, jak uvádí výrobce pracuje jako oddělovač stejnosměrné složky a v některých případech nahradí oddělovací trafo.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Minulý týden při krátké návštěvě u Lachima proběhl test GT 200 a M-35 na jeho sestavě. Nejdříve jsme si pustily kompletní sestavu vč. jeho pračky Ri - audio, námi oblíbenou na test skladbu Dire Straits - Private Investigations. Potom přišlo přepojení na GT-200 a M-35 celé sestavy, byla puštěna opět tato písnička. Po první minutě sme to musely vypnout, úplně se ztratil ten drive Lachimovy sestavy, vynořily se upatlané výšky a uplně se ztratila hloubka a prostor.Potom se odpojil M-35 a jelo se pouze na GT-200, trošku lepší ale po zapojení zpět jsme si mohly opět užít té krásné skladby. Z toho vyplívá že pračku na drahé sestavě nelze nahradit pouze filtrem, a myslím že použití pračky má své opodstanění.

Podotýkám, že má samostatný přívod, vše propojeno silovými kabely Supra Lorad a pojistkový odpojovač.

U jiného známého to zase mělo dost výrazný přínos sestava NAD a Xavian. 230V ve staré zastavbě rozvody v hliníku.

Já osobně jsem se vrátil k oddělovacímu trafu v kombinaci s filterm Seec.

Odpovědět