PS-Audio Juice Bar II
PS-Audio Juice Bar II
Nádherný Outlet Extender.
Nevím jak to mám česky nazvat. Rozdvojka to není, protože to má čtyři zásuvky, tak snad rozčtyřka. Nebo pes ?
Prostě PS-Audio Juice Bar II. Nemá to přívodní kabel napevno, dodává se k tomu dvoumetrová šňůra, podle firemních materiálů je stíněná, ale vypadá skoro stejně jako taková ta obyč od počítače. Je to jak výhoda, že můžete použít svou oblíbenou, případně přesně tak dlouhou jak je potřeba, tak i nevýhoda. Nevýhodou je to, že pořádný kabel stojí hodně peněz. Nakonec ani Juice Bar II není levný. Zato je mohutný, impozantní, těžký, solidní a velmi dobře provedený.
Nevím jak to mám česky nazvat. Rozdvojka to není, protože to má čtyři zásuvky, tak snad rozčtyřka. Nebo pes ?
Prostě PS-Audio Juice Bar II. Nemá to přívodní kabel napevno, dodává se k tomu dvoumetrová šňůra, podle firemních materiálů je stíněná, ale vypadá skoro stejně jako taková ta obyč od počítače. Je to jak výhoda, že můžete použít svou oblíbenou, případně přesně tak dlouhou jak je potřeba, tak i nevýhoda. Nevýhodou je to, že pořádný kabel stojí hodně peněz. Nakonec ani Juice Bar II není levný. Zato je mohutný, impozantní, těžký, solidní a velmi dobře provedený.
Re: PS-Audio Juice Bar II
Jojo, když jsem onehdá inzeroval na prodej podobný PS Audio Quintet Power center, tak po tom v české kotlině ani neštěkl pes.
A přitom to byl nadmíru výborný síťový pětičokl. Taky byl mohutný, impozantní, těžký, solidní a velmi dobře provedený, navíc proti Juice Bar II měl ještě přepěťovou a podpěťovou ochranu (v podstatě byl osazený stejně, jako je vyfocená zadní strana Power Plant Premier). Čili něco mezo těmito dvěma. PS Audio má mé sympatie, jen je to u nás trochu neznámá/nerozšířená značka ...
A přitom to byl nadmíru výborný síťový pětičokl. Taky byl mohutný, impozantní, těžký, solidní a velmi dobře provedený, navíc proti Juice Bar II měl ještě přepěťovou a podpěťovou ochranu (v podstatě byl osazený stejně, jako je vyfocená zadní strana Power Plant Premier). Čili něco mezo těmito dvěma. PS Audio má mé sympatie, jen je to u nás trochu neznámá/nerozšířená značka ...
Dnes jsem měl možnost si ho prohlédnout, změřit a testnout tento 4-pes . Velice povedený, nádherně vypadající a kvalitně zhotoven, plně stíněný, kvalitní zásuvky, bez pevného přívodu což považuji osobně za veliké plus, každý potřebuje jinou délku přívodního kabelu.Za provedení a desing dávám plný počet bodů.Test se prováděl na špičkové sestavě, u které mohu říc že už znám její zvuk velice dobře.
Po zapojení mě zaskočilo třeba jako u Accuphase obráceně vyvedená fáze viz.: . Použit byl vynikající přívodní kabel Tunami osazen koncovkami Furutech. Poslouchali jsme CD na původním 4-psu, potom přepojili na tento a fakt jsem něvěřil jak se zhodnotil zvuk , výšky a středy shodné, ale tak kontrolované basy a prezentní prostor jsem fakt nečekal. Oba na fotce :
Zde foto už na svém místě v sestavě,sice majitel to vyšperkoval Ceraball
Prostě a jednoduše řečeno PS-Audio umí
Po zapojení mě zaskočilo třeba jako u Accuphase obráceně vyvedená fáze viz.: . Použit byl vynikající přívodní kabel Tunami osazen koncovkami Furutech. Poslouchali jsme CD na původním 4-psu, potom přepojili na tento a fakt jsem něvěřil jak se zhodnotil zvuk , výšky a středy shodné, ale tak kontrolované basy a prezentní prostor jsem fakt nečekal. Oba na fotce :
Zde foto už na svém místě v sestavě,sice majitel to vyšperkoval Ceraball
Prostě a jednoduše řečeno PS-Audio umí
se přidám. dostali jsme dnes v balíku na vyzkoušení.
"hifi je o penězích". řekl kdysi l. rectus.
pes versus pes.
rhodiový furutech versus hliníkový ps-audio.
ps-audio jasně lepší.
poslouchal jsem své oblíbené nahrávky.
homolová, skladba č.7., rozdíl v tom tympánu vzadu za paní homolovou je enormní.
skladba č.10. tři basové tóny. prověří kažkou sestavu. musí být jasně slyšet. slyšitelný rozdíl v prokreslení.
the wall, skladba č.1.změna v tvrdosti zvuku hned v prvních 3 taktech.
zde jsem se rozhodl zase vyhodit za další krám další peníze.
dan bárta, koncert, výborně nahrané 2cd. trochu nabasované. ale ne ve všech skladbách.
skladba číslo 7. i nevěřící by musel uznat, že ps-audio hraje jinak.
přijde mi to, že ten rhodiový pes brzdí, ubírá, energii. jinak to nelze stručně popsat.
možná má velký vliv kabel. je to isotek x oyiade. nevím.
rozdíl je prostě velký.
ty ceraball jsme tam dali jen ze srandy.
chtěl jsem původně napsat, že stříbrné ceraball hrají lépe než černé, ale pytel mi to zakázal publikovat.
takže to sem psát nebudu.
stejně jako rhodiový pes nedávno jasně porazil psa od supra, tak dnes dostalo rhodium na zadek od hliníku.
opět kroutím hlavou, co všechno lze slyšet a co všechno ovlivňuje zvuk.
zdar je v sýru a hifi je o kontaktech.
"hifi je o penězích". řekl kdysi l. rectus.
pes versus pes.
rhodiový furutech versus hliníkový ps-audio.
ps-audio jasně lepší.
poslouchal jsem své oblíbené nahrávky.
homolová, skladba č.7., rozdíl v tom tympánu vzadu za paní homolovou je enormní.
skladba č.10. tři basové tóny. prověří kažkou sestavu. musí být jasně slyšet. slyšitelný rozdíl v prokreslení.
the wall, skladba č.1.změna v tvrdosti zvuku hned v prvních 3 taktech.
zde jsem se rozhodl zase vyhodit za další krám další peníze.
dan bárta, koncert, výborně nahrané 2cd. trochu nabasované. ale ne ve všech skladbách.
skladba číslo 7. i nevěřící by musel uznat, že ps-audio hraje jinak.
přijde mi to, že ten rhodiový pes brzdí, ubírá, energii. jinak to nelze stručně popsat.
možná má velký vliv kabel. je to isotek x oyiade. nevím.
rozdíl je prostě velký.
ty ceraball jsme tam dali jen ze srandy.
chtěl jsem původně napsat, že stříbrné ceraball hrají lépe než černé, ale pytel mi to zakázal publikovat.
takže to sem psát nebudu.
stejně jako rhodiový pes nedávno jasně porazil psa od supra, tak dnes dostalo rhodium na zadek od hliníku.
opět kroutím hlavou, co všechno lze slyšet a co všechno ovlivňuje zvuk.
zdar je v sýru a hifi je o kontaktech.
Tony : jak říká moje manželka kdo si hraje nezlobí
PetrL : Ano máš samozřejmě pravdu, ale já jsem ze staré poctivé školy a hodně mojich klientů a kamarádů by asi nesneslo to mít obráceně ( myslím nápisem ) to mi věř.
Ještě podotýkám že pes byl zkoušen na přímo před pračkou a přímé zapojení monobloků.
PetrL : Ano máš samozřejmě pravdu, ale já jsem ze staré poctivé školy a hodně mojich klientů a kamarádů by asi nesneslo to mít obráceně ( myslím nápisem ) to mi věř.
Ještě podotýkám že pes byl zkoušen na přímo před pračkou a přímé zapojení monobloků.
rhodiový pes nedávno jasně porazil psa od supra, tak dnes dostalo rhodium na zadek od hliníku.
Škoda že jsi nepokračoval i se Suprou a poslepu.Možná by Supra zase pokořila Hliníka z Humpolce.
Škoda že jsi nepokračoval i se Suprou a poslepu.Možná by Supra zase pokořila Hliníka z Humpolce.
Polehoučku opatrně a po špičkách se sem vrací - zdar lachime!
Věřím, že ten rozdíl je právě v tomto: "možná má velký vliv kabel. je to isotek x oyiade"
Věřím, že ten rozdíl je právě v tomto: "možná má velký vliv kabel. je to isotek x oyiade"
Noble Audio - výroba a prodej
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s NA, myslím si, že zásadní vliv na zvuk bude tím kabelem Oyaide a koncovkami Furutech. Určitě i ten PES se bude podílet, takže v součtu to může dělat velký skok. Ale je to jen teorie, neslyšel jsem ovšem Oyaide Tunami GPX dobře znám a vím co dokáže .NA píše:Polehoučku opatrně a po špičkách se sem vrací - zdar lachime!
NA, ML
Máte recht. Zcela.
Vyzkoušíme s Pytlem vyměnit v psu PS-Audio místo O.Tunami ten modrý Siltek.
Pak zkusíme znovu psí rhodium versus psí hliník.
Třeba ten rozdíl nebude vůbec.
Podáme zprávu.
Máte recht. Zcela.
Vyzkoušíme s Pytlem vyměnit v psu PS-Audio místo O.Tunami ten modrý Siltek.
Pak zkusíme znovu psí rhodium versus psí hliník.
Třeba ten rozdíl nebude vůbec.
Podáme zprávu.
to Lachim :
zkoušel jsi prohodit ty kabely ? Stejně nemáš šanci. Jsi nazasvěcený
Tajný sdružení
Spiklenecký pocit prožívám
Divný vzrušení
Důvodů je moc proč jít k nám
Když se ptáte
Mám dost přátel
A stačí dobrej styk