Pračky sítě

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
durgo
Kontaktovat uživatele:

Re: Pračky sítě

Příspěvek od durgo »

chlapi, PS audio robí pračky, alebo je to len filter?
Díky.

ketas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ketas »

DUET-filter cena 349 € 2-zonový
JUICE BAR II- rozbocka cena 249 €
NOISE HARVESTER-filter vysokofrekvenčneho rusenia cena 99 €
QUINTET-filter cena 599 € 5-zonový
QUINTESSENCE-filter 1290 € momentalne AKCIA do vypredania zasob 999 € 5-zonový
POWER PLANT PREMIER -pračka cena 2690 €
novinky
POWER PLAY 9000 - 10- zonový filter 2190 € ,moznost ovladania cez web
POWER PLAY 8000 - 3 - zonový filter cena 1290 €,moznost ovladania cez web
POWER PACK 1500 - 1500va sine wave UPS battery system for POWERPLAY or POWER PLANT cena 999 €
HUMBUSTER -filter trafo brmenia cena 349 €
http://www.psaudio.sk
http://www.psaudio.com

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

Aký je rozdiel medzi Accuphase PS-500 a PS-500V???

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

No ja mam akorat whirpool pracku a ta vnese akorat binec nez by vycistila... takze asi jsem se spletl s tou prackou :/

ale rozhodne nebylo by spatne nekoho najit kdo pracku pujcuje... fakt poslechnout to doma jaky rozdil to udela na sestave.

me by zajimalo treba pracka bez baterii to jest mit upc od PC a za to nasadit pracku pro hifi....co to udela a co to udela bez upc pred prackou....
kdo mate sitove pracky zkuste... pac uvazuji uz o te spravne pracce, sice levnejsi to jest cca 8.000kc

ale asi mozna jste to uz testovali.. musim si prolezt vsechny vase prispevky.....

anawak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anawak »

Exact power aj PS audio PPP su vynikajuce prístroje. A zlepšenie zvuku v každom ohľade je cca o 20 % pri oboch. Tie pračky od Accuphase sú podľa mňa už dnes prežitok a pokiaľ neprídu s niečím novým tak nech si to za tie ceny nechajú.
Ja som som si kupil PS audio PPP pretože Exact power bol trošku hlučnejší. Zvukuvo však má mierne pevnejší bas. PS PPP ide viac do kresby a detailov. Stredy a výšky má vyrovnanejšie ako Exact.

Obe však majú nevýhodu v tom, že sú obmedzené do 1500 W príkonu. Takže ak by si na nechcelk zapojiť 2 600 W monobloky, tak asi by to neutiahla ani jedna z nich.
Preto ku koncakom som si vybral ISOTEK TITAN. Výborné riešenie. Aspoň mne sa páči. Nevýhoda - dlllllllhhhhhhhhoooooo treba zahorovať. ( cca 1000 hodín)

anawak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anawak »

prosím vás to 2 600 malo byt 2 x 600 w. aby si niekto nemyslel ze si doma pustam 2600 Wattové konce.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

ne ze bych byl hnilopich.... ale vim ze vykon je vykon..... nekde jsem cetl ze nejaky zesik dokonce daval 400A a 3kW pokud se nepletu.... sice jsem na to hledel zda to je zesik ci svarecka....., ale jedno jiste... to mate doma elektrarnu ? nebo na hodinach rezete drevo na zimu ???
Jinak chudak pracka na zpracovani takoveho toku.... to uz aby jste meli aspon minimalne dve v paralelce pracky ....a jistice vymeneny za sroubek M20 (na tvrdo)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Asket píše:ne ze bych byl hnilopich.... ale vim ze vykon je vykon..... nekde jsem cetl ze nejaky zesik dokonce daval 400A a 3kW pokud se nepletu.... sice jsem na to hledel zda to je zesik ci svarecka....., ale jedno jiste... to mate doma elektrarnu ? nebo na hodinach rezete drevo na zimu ???
Jinak chudak pracka na zpracovani takoveho toku.... to uz aby jste meli aspon minimalne dve v paralelce pracky ....a jistice vymeneny za sroubek M20 (na tvrdo)
Jak kdo. Já mám do triampingu připravené 3 Rotely a každý z nich při mé poslechové hlasitosti odebírá ze sítě (stydím se to přiznat) jen 22 - 23 W. A pračku sítě nemám, mít nebudu, protože mi naprosto vyhovuje jen perfektně filtrovaný oddělovací transformátor 2.000 VA (DIY). Ten má pro mé potřeby LPLF naprosto postačující, větší nepotřebuji.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

anawak píše:prosím vás to 2 600 malo byt 2 x 600 w. aby si niekto nemyslel ze si doma pustam 2600 Wattové konce.
proč ne? já už se nedivím ničemu... ;)

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

Tak jsem vazeni uvazoval o tatramatce pracce....
lidi ta ma v sobe takovej velkej kondik, kterej dokonce rotuje jak tu pracku zapnete....

ale jako chudak jsem vytahnul starou valchu.... jen nevim jak na ni zapojit to hifi.... pac ten vlnity plosny spoj by docela probijel kdyz bych jsem na to upevnil kabel.... asi jej opru o ustredni topeni pro uzemneni....

... a co tak "Belkin PF-50" ???
pac bych udelal doma jeden okruh pro pokoj a to ten ze bych propojil relatko a jistic, ktere by melo uzavreny okruh a v pripade vypnuti proudu by to sluslo na dobro a musel bych to mechanicky zapnout, tim bych jsem se vyvaroval nahazovanim popr. dodavky snizeneho proudu... navic Belkin by vyfiltroval binec a ochranil by komponenty a byl by klid.... teda do vypnuti...

co si o tom myslite ?

sekal

Příspěvek od sekal »

Ten Belkin je IMO předražený shit.. Pokud chceš něco skutečně kvalitního, tak v dané cen. relaci např. toto http://www.psaudio.com/ps/products/deta ... ?cat=power, kde máš garantovány příslušné parametry, zvláště pak reálnou filtraci (útlumy) EMI a RFI....

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

sekal píše:Ten Belkin je IMO předražený shit.. Pokud chceš něco skutečně kvalitního, tak v dané cen. relaci např. toto http://www.psaudio.com/ps/products/deta ... ?cat=power, kde máš garantovány příslušné parametry, zvláště pak reálnou filtraci (útlumy) EMI a RFI....
To je pekny, ale prozatim jsem se nedopatral ceny.... u me rozhoduje cena.. zkusim google

jinak dik za ohodnoceni Belkina... bral jsem to jako, ze to jen procisti a chranit nikoliv, ze bude pripadne krmit...

sekal

Příspěvek od sekal »

Pokud jsi to už nenašel, tak tuzem. zastoupení je zde http://www.webareal.sk/highend-eshop/es ... -Filtering .. Hrubým odhadem by jsi měl oproti tomu Belkinu ušetřit tak cca 2 - 3 kKč...

funkyman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funkyman »

anawak píše:Exact power aj PS audio PPP su vynikajuce prístroje. A zlepšenie zvuku v každom ohľade je cca o 20 % pri oboch. Tie pračky od Accuphase sú podľa mňa už dnes prežitok a pokiaľ neprídu s niečím novým tak nech si to za tie ceny nechajú.
Ja som som si kupil PS audio PPP pretože Exact power bol trošku hlučnejší. Zvukuvo však má mierne pevnejší bas. PS PPP ide viac do kresby a detailov. Stredy a výšky má vyrovnanejšie ako Exact.

Obe však majú nevýhodu v tom, že sú obmedzené do 1500 W príkonu. Takže ak by si na nechcelk zapojiť 2 600 W monobloky, tak asi by to neutiahla ani jedna z nich.
Preto ku koncakom som si vybral ISOTEK TITAN. Výborné riešenie. Aspoň mne sa páči. Nevýhoda - dlllllllhhhhhhhhoooooo treba zahorovať. ( cca 1000 hodín)

Zdravím,možeš špecifikovať-výborné riešenie-, Mám možnosť kúpiť titan za dobrú cenu,ale teraz.Tak by som chcel zistiť v čom,aký prínos má na koncáky,aj keď ich ešte nemám,dík

Odpovědět