Oddělovací trafo

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
Vohrada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Oddělovací trafo

Příspěvek od Vohrada »

@NA:
Je možné si oproti záloze někde Galaxys nebo Sunrise zapůjčit k vyzkoušení před koupí?

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Ty řešíš specifickou věc, vyloženě takto silně slyšitelné artefakty v reprodukci a uvádíš, že Ti to filtrace neodstranila, to bude obecná situace. Moje jednotky dělají také jen to, co technicky můžou. Už jsem s někým s takovýmto druhem problému před časem mluvil, pokud jsi to nebyl Ty, tak mi můžeš případně zavolat, číslo mam na stránkách.
Noble Audio - výroba a prodej

Vohrada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Vohrada »

Právě, že řeším ty artefakty. Ale protože mám jen vyloženě základní filtr (AQ PowerQuest 2), tak nevím, zda to nevyřeší lepší filtr nebo právě oddělovací trafo nebo cokoliv jiného. Ale netuším, co mi pomůže, takže zkouším vše a určitě si rád pro mě užitečné řešení zaplatím. A abych zjistil, jestli to které řešení je pro mě užitečné, tak chci jít cestou zapůjčit-vyzkoušet-koupit (pokud bude pro mě užitečné). Určitě nechci zařízení nejdřív koupit a pak zjišťovat, jestli je vůbec pro mě smysluplné. Proto ten dotaz na možnost zápůjčky oproti záloze.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Napiš Fidasovi.
Jestli si to dobře pamatuju, tak řešil něco podobného a pomohla až výměna komponentů.

Vohrada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Vohrada »

Jj, už jsme komunikovali - doporučil mi kontaktovat p. Šrolla.

Odpovědět