Noble Audio vs. Isotek atd.

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
Odpovědět
Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Noble Audio vs. Isotek atd.

Příspěvek od Oldear »

Mužu Ti doporučit viz. odkaz, to skutečně funguje, ale doporučuje se k tomu celá řada aparátů stejné značky.

https://www.accuphase.com/model/ps-1250.html

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Nezlob se na mě, ale doporučovat zařízení řádově v ceně celé jeho aparatury?
Noble Audio - výroba a prodej

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Ale on nenapsal, jaký má budget, ale výslovně psal, že ty levné nefungují, tak jsem mu doporučil tu fungující. Jestli to někoho pohoršilo, tak to sorry.

EraserWanted
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od EraserWanted »

Ja som s tym v pohode. Myslim, ze PS rada vyrobkov je to najlepsie, co tato znacka ponuka, zial ako pri vsetkych ich vyrobkoch je cena znacne premrstena.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Nojo přemrštěná. Vůči čemu? Vůči jejich kvalitě zpracování, vůči použitým technologiím, vůči součástkové zakladně? Ano, je to drahé, ale že je to přemrštěné bych si nedovolil napsat, protože nejsem schopen to vyhodnotit. Obdobně kvalitní výrobky stejné kategorie jsou na tom stejně, nebo podobně. Je to však každého věc.

Pokud někdo chce fungující věc, nota bene když ví, že ty levné nefungují, tak co zbývá. Ale zas to tak neřeš, i já mám u věže DK v obýváku obyčejnou Supru a dá se s tím žít. U filmu je to jedno, tam jde hlavně o ty efekty, případně o ochranu proti tomu, co přiletí po síti.

Hodně úspěchů.

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

pračky od Fejze řady PS-5xx/PS-12xx jsou ve své podstatě "výkonové" zesilovače, takže ta cena je u nich naprosto opodstatněná. Koupí 2nd handu se dá ušetřit nemalá částka z jejich původní pořizovací ceny. Zpracování mají Japonci tradičně špičkové (i uvnitř) a do ceny se nemalou měrou promítá také dovoz ze země mimo EU. Když jsem to bral zleva, zprava co bych za mnou daný budget mohl pořídit, nic lepšího jsem nevymyslel. Fejz je pro mne naprosto dostačující řešení.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Pokud je to na bázi zesilovače, neexistuje podobné zařízení s "D" zesilovačem uvnitř?

EraserWanted
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od EraserWanted »

Nejdem presviedcat. Pracky od Accuphase urcite maju svoje vyhody. Trvam na tom, ze tato znacka je cenovo premrstena. Mal som svojho casu od nich CD prehravac. Neobstal ani voci pristrojom za 1/4 ceny. Nikomu tento nazor nevnucujem, je to moja osobna skusenost. Design maju pekny, to sa neda upriet. Clovek lahko podlahne ich kuzlu, no a potom uz to jednoducho ide cestou, ze "za tie prachy to predsa musi hrat..." A presviedcam seba aj vsetkych naokolo, ze to tak je... To, ze ten player nehral dobre sa potvrdilo aj meraniami, cize nebolo to vplyvom ostatnych komponentov.

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

tady ale nikdo netvrdí, že všechno od Fejze je bomba. Firma vyrábí "budget" i top of the line přístroje. Záleží co hledáš a co jsi ochotný zaplatit.

edit: sám hraju na předek od Fejze a konec od Brystona a nemám vůbec pocit, že bych měl shánět jedno nebo druhé od stejného výrobce. Hraje to podle mého gusta, víc netřeba. Źe je jeden zlatý a druhý černý...co na tom.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Akorát Ti to accu nikdo neopravi. Kamarádovi odešla pracka 1220ka a v Polsku to nechtěli / nevedeli co s tim, ani výrobce nepomohl. Tady si s tím taky nikdo nevěděl rady. Tak to jsou vyhozené peníze a ne málo.

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

proto jsem si pořídil PS-1200, která v sobě nemá žádné SMD pidi součástky ani exotické IC. O kolegovi s porouchanou 1220kou vím, psal jsem si s ním, protože mne to zajímalo. Nesmíš šmahem zatracovat něco, s čím nejsi dostatečně obeznámen. Svou pračku jsem měl do šroubku rozebranou (kvůli nové povrchovce vnitřního šasi), tak mám představu co je zač. A ani na chvilku bych ji nevyměnil za výrobky od Isoteku nebo PS Audio.

Odpovědět