Filtr ISOTEC Sigmas
Re: Filtr ISOTEC Sigmas
to brvr :
platí vše co v mém úvodním článku.
platí vše co v mém úvodním článku.
Půjčený filtr Izotek Sigmas, zapadl do mé sestavy.
Černý panel s modrýma decentně svítivýma diodama doplnil vkusně černý integráč.
Nejdříve mi ztichlo trafo. Densen přes den bručí, znečištěná síť rozvibruje trafo a znečišťuje hlukovou kulisu pokoje.
Pak je těžké přesvědčit mou paní, aby nebrojila proti trvalému zapnutí dánského ohřívátka.
Filtr jinak mám. Dělaný, levný, dobrý. Bez něj se třepí prostor a sykavky trčí.
Sigmas nebrzdí dynamiku a přesto hladí a filtruje. Zesilovač ožil na hloubkách. Bedny jedou skutečně dolů na 20 hz.
Zpřesnily se jinak rozmazané kopáky na 50 - 80 Hz.
Dělaný filtr na hloubkách mlží a průměruje barvu baskytary na nízké kmitočty.
Všiml jsem si, že faktor Beat, dánského zesilovače, se týká celého pásma, nikoli, jak jsem uvyklý, jen lahodných středů a výšek. Je to laciný základní integráč, se sloupama by potřeboval pomoci drukým koncákem, např. B-300.
Něco v tom vzduchu je a do Hi-Fi to nepatří...
Černý panel s modrýma decentně svítivýma diodama doplnil vkusně černý integráč.
Nejdříve mi ztichlo trafo. Densen přes den bručí, znečištěná síť rozvibruje trafo a znečišťuje hlukovou kulisu pokoje.
Pak je těžké přesvědčit mou paní, aby nebrojila proti trvalému zapnutí dánského ohřívátka.
Filtr jinak mám. Dělaný, levný, dobrý. Bez něj se třepí prostor a sykavky trčí.
Sigmas nebrzdí dynamiku a přesto hladí a filtruje. Zesilovač ožil na hloubkách. Bedny jedou skutečně dolů na 20 hz.
Zpřesnily se jinak rozmazané kopáky na 50 - 80 Hz.
Dělaný filtr na hloubkách mlží a průměruje barvu baskytary na nízké kmitočty.
Všiml jsem si, že faktor Beat, dánského zesilovače, se týká celého pásma, nikoli, jak jsem uvyklý, jen lahodných středů a výšek. Je to laciný základní integráč, se sloupama by potřeboval pomoci drukým koncákem, např. B-300.
Něco v tom vzduchu je a do Hi-Fi to nepatří...
Obrázky "što takóje" uvnitř: http://www.diybuy.net/thread-188920-1-1.html
Nechci zakládat flame, každý nechť pohledem usoudí co je za 60-70K uvnitř (zpracování je velmi hezké).
Nechci zakládat flame, každý nechť pohledem usoudí co je za 60-70K uvnitř (zpracování je velmi hezké).
Strojový překlad obrázků:Vit píše:Obrázky "što takóje" uvnitř: http://www.diybuy.net/thread-188920-1-1.html
Yueyou horečka bod bude mít vliv i tak-zvané audio-jen pruhy, ale stále je potřeba čáry více než dodávku zařízení používaná v této době by si vyžádalo排插nebo s pórovitým filtrování排插. Existuje mnoho dva nebo tři tisíce dolarů na čínsko-vyrobené značky filtr sám o sobě může přinést čistý výkon, ve skutečnosti jsem dvě sady domácí produkty jsou stále v provozu tak, aby tyto produkty byly použity pro přístup k počítači a aktuální počet 3C produkty, účinek jsou také dobrá, ale zvuk použitý systém je velmi nevhodné.
Není vhodný pro takové produkty, zejména v současné poptávce po větší přístup zařízení, jako je integrovaný zesilovač, rozšíření po-třída stroje, vakuové trubice zesilovače a tak dále, zvukové efekty pro nejdůležitější část v high-frekvence. Většina z těchto filtrů způsobí vysokofrekvenční útlum, míra útlumu je dosti zřejmé, že lidé mohou snadno oddělit rozdíl mezi nimi. Mám přátele, kteří si stěžují na nedostatek vysoce-frekvence systémem doma, není lesklý vůbec, má řadu komunikačních skupin, ale stále nesoudržnosti, našel jsem na místě šetření, je na vině filtr, který se rovněž To ukazuje, že vliv moci na obrovské hlasu.
Tento měsíc se stručným poslanců pro Spojené království, IsoTek Ačkoli dva filtry jsou filtrační funkce, ale není žádný filtr nad fatální nevýhodou nízká-náklady, naopak bude mít kladný hlas a jasnou výhodu. Za prvé, je debut vstupní úroveň Mini-Sub, přestože vstup-level, ale vnitřní konzistenci a vzhled použitých materiálů, ale ne diskontovány, zejména s IsoTek unikátní high-end zařízení se stejným Polaris-X technologie, tato technologie by mohla být u moci znečištění a nečistot zcela izolovat zařízení, dodávky elektrické energie a čisté, zdravé přirozené, že se vypořádá.
Mini Podokruh je v podstatě vyřešit potřeby naprosté většiny uživatelů, je to na zadní celkem šest skupin socket konfigurace trvat řádově 2 + 4 model, určený pro potřeby větších skupin současných zařízení, jako je například rozšíření výše zmíněných strojů-a post -- třídy, atd. Pokud se původní výrobce rovněž naznačil, že plazmové televize by měla být rovněž obdržela v těchto dvou souborech zvedáky. Socket zatímco ostatní čtyři zařízení, vhodná pro nízkou spotřebu energie, jako jsou CD přehrávače, gramofony, atd. s LP. Vzhledem k tomu, že hlas výkonu Mini Podokruh konkrétně články 【před pár dny se také protilátku na jed ‧ ─ ─ IsoTek Mini sub \x26 vize zavedena, přátelé mohou přímo odkazují na články v této kapitole, Nebudu zde opakovat, budeme soustředit na následující dělat Sigmas úplný úvod.
IsoTek většiny high-end Sigmas jako integrované modely lze říci, že je většina IsoTek sortiment hodnota výrobků, neboť i když se stejnou základní konfiguraci rámec přijmout řádově 2 + 4 model, ale kombinace se Sigmas jsou nahoře na rostlinné produkty technologie, včetně Nova to "moc filtrovací technologie", stejně jako Titan o "přímé kříž-spojené technologie" a "high-současná produkce technologie" k dosažení celkové výkonnosti Nova téměř八成s Titan výkon, celkový výkon se značnou hodnotu.
Následující komentáře v říjnu 2006 extrahovaného z Hi-Fi News, který napsal David Allcock:
Skutečné konkurz Sigmas, objevili hudbu a fyzického pocitu rychlosti dokonce lepší než výkon Mini Sub, poslouchej, mám pocit, že ML antage Reproduktorové opustil konkurz pokoj, zahrada byla u sousedů šel do obecné a hudební formy a podrobnosti větší soudržnost, lze říci, že se cítí více reálného zvukového pole, nízko-frekvenční výkonnost je ještě více alarmující míra pokroku, tento pokrok není jen koherentnější bass, Další rozšíření je, že je lepší dynamický výkon, každý bass porazil o show atraktivnější texturu. Ve stejné době, zpěv a kytara, a podrobnosti o propustnosti je také dále zvýšila se výkonnost každého tónu jasnější bezúhonnost, smysl pro prostor a mnoho dalších. Celkový pokrok v této upgrade znamená pocit velmi blízko Nova a při použití kombinace Titan, byly pocity.
Vlastně, když jsme zvyklí reprodukovat kompletní front-end drobné změny v AE1 MK Ⅲ reproduktory, prostřednictvím německé high-tech výrobce Ahoj Konec reproduktory zavedena Manger test čip, můžeme snadno cítit Sigmas zvuk posílit pozitivní dopad . 15. film kusů použitých k testování objemu pocit-nízké frekvence a velmi vhodný pro všechny úrovně, zvláště v tomto repertoáru po pěti minutách je bod velmi nízké frekvenci, při neexistenci přístupu k Sigmas, než se zdá mírně zakalené nejasné údaje, separace Rovněž není jasné, Tyto drobné vady na Sigmas připojit do značné míry zlepšení, podívejte se na obloze jako mraky jsou zúčtovány a obecně více čistý zvuk není, že dynamický rozsah na obou koncích propast, velmi nízké četnosti se potápět je rozšíření získaných výsledků v podstatě v souladu s výše uvedenými komentáři, Sigmas řekl, že skutečná hodnota je!
Pavel Macura Audio
Zajímavé na jejich konstrukci jsou ty multi-tlumivky co vypadají jako EL trafíčka, zde bude pravděpodobně zakopána finta FŇ tohoto filtru, vše ostatní vypadá na první pohled tradičně.
Tuší někdo z těch co tomu rozumí o co se jedná? Já jsem Multi-choke sice našel, ale nejsou to rozhodně tyto.
Tuší někdo z těch co tomu rozumí o co se jedná? Já jsem Multi-choke sice našel, ale nejsou to rozhodně tyto.
to Vit :
samozřejmě ano, všichniTuší někdo z těch co tomu rozumí o co se jedná?
Ách, hned mám větší mír v duši...
Tak copak je to za tlumivky?
Tak copak je to za tlumivky?
Špatná otázka.
Můžete,prosím,někdo z těch co tomu rozumí,napsat nám co tomu vůbec nerozumí,co to je na tom obrázku?
Můžete,prosím,někdo z těch co tomu rozumí,napsat nám co tomu vůbec nerozumí,co to je na tom obrázku?
Vnitřek IsoTek Nova:
Ty jako-trafa jsou údajně "booster transformers".
Ty jako-trafa jsou údajně "booster transformers".
k tomu obrázku : to co nazýváš booster transformer jsou tlumivky pro potlačení souhlasných signálů (common mode choke) dále je tam vidět jistič s proudovým chráničem, který je současně hlavním vypínačem. Vedle něj je konektor Powercon, kterým je to připojené do síťě. To vnitřní prodrátování je provedeno postříbřeným vodičem se speciálním dielektrikem od firmy Nordost za účelem co nejlepšího výsledného "zvuku". Sříň je z masívních frézovaných dílů s vynikající povrchovou úpravou. Spokojen ?
Ahoj a děkuji!
Ten výraz "booster" jsem pobral v jedné recenzi, bylo mi to divné.
Kde se to dá koupit, že bych to zkusil ve svém filtru?
Ten výraz "booster" jsem pobral v jedné recenzi, bylo mi to divné.
Kde se to dá koupit, že bych to zkusil ve svém filtru?
To je skvělá informace, díky.Renown píše:To vnitřní prodrátování je provedeno postříbřeným vodičem se speciálním dielektrikem od firmy Nordost za účelem co nejlepšího výsledného "zvuku".
Pavel Macura Audio
Pri zemnici smycce bude 50 Hz brucet cisteji? (Pardon.)PMA píše:To je skvělá informace, díky.Renown píše:To vnitřní prodrátování je provedeno postříbřeným vodičem se speciálním dielektrikem od firmy Nordost za účelem co nejlepšího výsledného "zvuku".