Distribuční blok SUPERLINE 4/0180
Distribuční blok SUPERLINE 4/0180
Dnes jsem měl možnost seznámit se s tímto síťovým psem za 349,-eček. Vypadá velice pěkně, koncovka Furutech-Rhodium, 4 ks rhodiové zásuvky a udajně Gold kabel o délce 1.8m. Viz.: foto . Byl jsem zvědav na kabel a jaké bylo mé překvapení, sice kabel stíněný, ale v cenové relaci cca.250Kč za 1m.
.Majitel ( Lachim ) mě požádal o výměnu lepšího kabelu, a zítra se provede test proti Jentech DB06-EU ( cca 90 euro ). Hold krásný oplet nenahradí kvalitní kabel.
.Majitel ( Lachim ) mě požádal o výměnu lepšího kabelu, a zítra se provede test proti Jentech DB06-EU ( cca 90 euro ). Hold krásný oplet nenahradí kvalitní kabel.
Re: Distribuční blok SUPERLINE 4/0180
Kdo ten DB vyrábí?
Ta SUPRA Jentech DB06EU pro orientaci vypadá takto : http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=128378 / cena je 99.- EU - 2 400.- Kč /
Tak včera u mě na mé sestavě velký rozdíl nebyl ( zapojeno přes pračku ), ale při připojení na samostatný přívod, zesilovač hral jakoby prezentěji. U aparátů CD,MD, tuner, atd. žádný rozdíl.
K večeru jsem to přivezl k majiteli ( Lachim ) a tam až k nevíře značný posun ve zvuku, lepší prostor a ještě větší drajf, Nevím ale na top sestavě je fakt potřeba myslet na přívod 230V a na velmi kvalitním provedení. Chlapci jak u něj to hraje, nádhera takový zvuk co leze z těch Avalonů , vůbec se nedivím když mi Michal říkal že po poslechu Beethovena symphony No.9 Fotolaik žačal tleskat.
Můj poznatek na střední třídu což má většina ( prominte, nechci se nikoho doknout ) pes od Supry plně splní vaše nároky, ale v top sestavách už je třeba připlatit a pořídit si kvalitnějšího a také dražšího psa.
Veliká škoda že Lachim už sem nepíše.
K večeru jsem to přivezl k majiteli ( Lachim ) a tam až k nevíře značný posun ve zvuku, lepší prostor a ještě větší drajf, Nevím ale na top sestavě je fakt potřeba myslet na přívod 230V a na velmi kvalitním provedení. Chlapci jak u něj to hraje, nádhera takový zvuk co leze z těch Avalonů , vůbec se nedivím když mi Michal říkal že po poslechu Beethovena symphony No.9 Fotolaik žačal tleskat.
Můj poznatek na střední třídu což má většina ( prominte, nechci se nikoho doknout ) pes od Supry plně splní vaše nároky, ale v top sestavách už je třeba připlatit a pořídit si kvalitnějšího a také dražšího psa.
Veliká škoda že Lachim už sem nepíše.
Tak tohle je detailní fotografie kabelu "goldkabel supercord" od německého distributora.
www.wilbrand-acoustics.de.
tímto "zázračným" kabelem osazují rhodiového psa.
názor si udělá každý sám, že?
foto stačí jako skvělá "inzerce" a nejvřelejší "doporučení"
hm, další z příkladů proč někteří z nás jsou ke kabeláži značně skeptičtí.
já sám jsem před pár dny "vykuchal" jeden poměrně drahý směrový reprokabel tlustý jako palec poměrně známé "audiofilské" firmy. nebudu jmenovat, jen pro klid Svensounda dodávám, že to nebyla Supra.
stručně řečeno: jde o kroucenou dvojlinku z mnoha měděných vláken o průměru 2,5mm2. bez stínění. izolace PVC. šipky směrovosti na konektorech nemají v podstatě žádný smysl.
je to úplně totéž jako kroucená dvojlinka Dexon.
jediný rozdíl je, že je 100x (slovy: sto krát) dražší.
já sám jsem před pár dny "vykuchal" jeden poměrně drahý směrový reprokabel tlustý jako palec poměrně známé "audiofilské" firmy. nebudu jmenovat, jen pro klid Svensounda dodávám, že to nebyla Supra.
stručně řečeno: jde o kroucenou dvojlinku z mnoha měděných vláken o průměru 2,5mm2. bez stínění. izolace PVC. šipky směrovosti na konektorech nemají v podstatě žádný smysl.
je to úplně totéž jako kroucená dvojlinka Dexon.
jediný rozdíl je, že je 100x (slovy: sto krát) dražší.
Jsem zcela v klidu, protože tahle kur....a u SUPRY nikdy nehrozí.
Mirku, čím byl nahrazen tento "zázračný - goldkabel supercord".
--- Isotek Optimum 3 x 2.5 mm --- Lachim měl u mě metráž.