ČKD zásuvková lišta s odrušovacím filtrem
ČKD zásuvková lišta s odrušovacím filtrem
V jedné zastavárně jsem narazil na tohle:
Líbila se mi ta celoplechová konstrukce, dá se toto nějak vylepšit nebo nechat tak jak to je? Zřejmě to bude chtít vyměnit kabeláž.
Co to vlastně je?Líbila se mi ta celoplechová konstrukce, dá se toto nějak vylepšit nebo nechat tak jak to je? Zřejmě to bude chtít vyměnit kabeláž.
Re: ČKD zásuvková lišta s odrušovacím filtrem
jestli to chceš dát před toho Goldnote, tak máš odvahu, hihih.
Takže vybrakovat a nechat jen zásuvky?
Nevím, co očekáváš. Neumím (nechci špatně) poradit. Koupil bych si novou lištu. Vyhneš se mnoha starostem.
No víc než od klasického prodlužovacího přívodu plastové konstrukce z důvodu stínění.
Výměň ty hliníkové dráty, mozna i přívodní kabel a bude to v pohodě, Kychtaxe neber moc vazne, je to dramatik.
No přesně to jsem myslel. Kabel na prodlužovací přívod vezmu třeba od SUPRA. A ten vnitřek z pozinkovaných drátů přepájím do mědi. Jinač předpokládám, že napětí za filtrem bude o něco málo čistší než před filtrem. Co od toho očekávám? Nic moc, ale v hifi může součet drobných vylepšení udělat celek o něco lepší.
Můžu ti na to nechat 1mm Neotech OCC, je do 600V. Když bys měl zájem. Mám víc, než potřebuju.
Myslím si, že je ideální pro tuhle aplikaci.. ho mám v liště.
https://www.audiophonics.fr/en/hook-up- ... 13298.html
Myslím si, že je ideální pro tuhle aplikaci.. ho mám v liště.
https://www.audiophonics.fr/en/hook-up- ... 13298.html
Myslím že mi postačí běžný měděný drát. Nemyslím že by to na těch 20 centimetrech mělo vliv. Ale děkuji.
Opava není daleko od Olomouce dovez to vlakem a na počkání ti to vytuním. Kabely a práce cena mírná.
nějaké furutechy, daliborre nebo co máš v plánu do toho dát?
Jen obyčejnou měď a odstínit. To úplně stačí.