Momentálně má skylink akci, která probíhá do konce května, která vám spustí tento kanál na 30dnů (nyní už méně) stačí poslat sms za 7,-kč a během dvou sekund (v mém případě), vám HBO HD už hraje, tedy pochopitelně pokud máte HD přijimač.
Byl jsem na to moc zvědavý už nějaký ten měsíc, co jsem o tom slyšel, hlavně na parabole kde taky chodím.
Nyní nám to hraje už asi 14 dnů a jsem z toho kanálu unesený, téměř vůbec se jim to neseká (zatím jsem zaznamenal sekání pouze u filmu : Líbáš jako bůh)a hlavně, co se týče zvuku, tak stále DOLBY DIGITAL a funguje bez výpadků a podle mě, hodně slušný, srovnatelný s originálem z DVD, tedy žádná deka.
Pro mě konečně kanál, který potěší v kvalitě jakou si už dlouho představuji. Takže to vypadá, že s půjčovnami definitívně končím a budu si platit tohle.
Pokud bude kvalita obrazu a zvuku alespoň taková jaká je nyní, není co řešit. Dosud jsem občas měl možnost vyzkoušet si klasické HBO kde když už začli používat DD, tak to stálo i tak za prd, protože se to sekalo nehorázně a dost to vůbec vypadávalo, obraz klasický vyblitý ostatně jako každý SD. Teď to vypadá konečně na extraligu, takže uvidíme. Pokud máte někdo jiné poznatky, sem s nima.
Ještě jsem vyzkoušel i balíček HD kanálu, který byl bohužel jen na deset dní, takže od včera už mi to vypli, ale taky dost dobrý, hodně se mi líbil FILMBOX HD (taky skvělý ostrý obraz z HD rozlišením) a zvukem taky DD. Ani zde jsem nezaznamenal výpadky jak obrazu tak zvuku. Dále tam byla BRAVA HDTV (vynikající kvalita ale pro mě kanál zcela na ho...) Dále History HD, dost dobré! Myslím kanálem, u kvality spíše hraje roli o jaké jde programy, ale že jde o HD jde poznat téměř vždy. Pak tam byl ještě jeden kanál bez cz dabingu a bohužel i bez cz tit. takže zatím o ničem a eorosport HD a nova sport HD, k tomu není co dodávat. Včera jsem pustil ještě za dalších sedm kaček sms-kou ještě balíček multi, tady sice hodně kanálu ale všechno dinosauří SD šit mazanice prostě o ničem.
Ještě k tématu HBO HD, dost dobré taky proto, že mám už přes PVR ready HDD na USB takže v noci a když nejsme doma nahrávám na disk a pak pouštím kdy se mi za chce, takže paráda, už jsem vyšpekuloval i jak to budu dělat do budoucna, nebudu to platit každý měsíc ale zaplatím na měsíc a budu nahrávat a koukat a za ten měsíc toho nahraju určitě dost, protože už teď tam mám asi 15 filmů, pak, až mi jak to říct, dojdou filmy znovu aktivuji (zaplatím těch 285,-kč) a tak pořád dokola. takže se ušetří určitě alespoň třetina měsícu v roce, možná trochu více, tím snížim náklady ještě o něco.
Škoda že v nabídce za 325,- se CINEMAXem nemají zatím i ten cinemax v HD, to by zase byl kanál navíc.
Závěrem: Jen mi tady nevnucujte stahování filmů z netu, protože tohle u mě nehrozí ze snad tisíce důvodů a nejde zde už jen o kvalitu, protože dávno vím, že už i z netu se dají tahat věci v HD, jenže než ztrácet čas a nemalé peníze touhle cestou, navíc se potýkat se zákony které budou čím dál tvrdší je mnohem snažší a určitě i levnější cesta satelitní a legální, navíc po tom co teď vidím a slyším na HBO HD si rád tuhle službu zaplatím a je to navíc pohodlnější a legálnější, respektive naprosto legální.