Chci kontaktovat kamaráda strojaře a jednu firmu specializovanou na ložiska. Když se dívám na svou RPM9 a na materiál a zpracování z kterého to je vše udělané tak si myslím, že určitě se najde firma která takové ložisko vyrobí a možná i mnohem lepší. Jsou přeci mnohem náročnější obory na ložiska.
Gumičky. Pokud je možné sehnat metráž silikonové gumičky tak nevidím potíž gumičku slepit a zbrousit. Jaký to je typ 3M lepidla prosím? Já jsem měl kdysi lepidlo které prakticky pryž, silikon a podobné matriály přimo do sebe zatavilo. Kamarád má gramec od Clearaudia - innovation a tam je krásná průhledná gumička jak píše Renowm.
Tvar gumičky zda čtvercový nebo kulatý mě nepřijde nijak důležitý a co se týče otáček tak ty budu mít regulované a hlídané zpětnou vazbou (skutečnou rychlostí talíře).
Ještě bych chtěl nahodit jedno téma které můžeme přenést jinam. Jde o to, že když už se všichni tady snažíme dojít k nějakým cílům a tvoříme tu krásné mašiny at už gramofon nebo nějaký koncový lampáč a podobně tak by jsme se mohli třeba někde sejít a udělat takovou malou DIY výstavu kde by jsme se poznali, předvedli své mašinky a hlavně předali si zkušenosti, rady, školení jak seřídit třeba gramofon nebo změřit svůj zesilovač....Byl jsem na Triode festivalu v něměcku kde 60% lidí vystavuje své DIY a zároveň jsou tam poloprofesionálové a profesionální firmy včetně třeba vysoké školy elektrotechnické. Byl to velký zážitek kdy všichni spolu spolupracují a je vidět, že nejde o nějaké konkurenční boje a třeba taková High-end výstava u nás v Praze je proti tomu propadák