Tune Browser apka ve store
Tune Browser apka ve store
Docela zajímavý audio přehrávač s mnoha možnostmi a zadarmo pěkné prostředí a grafika. Vyhrál jsem si s tím celý večer. Řada formátů včetně DSD.
Re: Tune Browser apka ve store
Po testování a porovnání třeba s Teac HR Audio player či HQ Player (bez nastavení a trial verze)je tento player na zvukově velice slušné úrovni. Nastavení je jednoduché prostředí je po stránce grafiky perfektní.Škoda že neumí up do DSD. Testoval jsem s Teac UD 301 přes USB. Tuto apku ze store na přehrávání audio formátu v širokém spektru formátů mohu doporučit jako velice schopnou produkovat z PC HI-FI zvuk do vaší audio sestavy.
Re: Tune Browser apka ve store
To je zajímavé, asi to stojí za to vyzkoušet.Nicméně, začíná se mi to jevit tak, že rozdíly mezi kvalitními přehrávači jsou mizivé, dokonce bych řekl, že nepostřehnutelné.Těšil jsem se na Audirvanu, že by to však bylo na otevření huby, to tedy né.
Tune Browser funguje naprosto skvěle, pokud pominu, že nepodporuje SACD.iso, není mu co vytknout, ušetřené peníze za Audirvanu.
Tune Browser funguje naprosto skvěle, pokud pominu, že nepodporuje SACD.iso, není mu co vytknout, ušetřené peníze za Audirvanu.