Tidal
Tidal
Prosím o radu .
Mám přístroj Marantz NA-6006 jedu přes wifi mám zaplacený Tidal Hifi v telefonu i tabletu stažený Heos vše hraje Spotify Rádia
jenom Tidal mě stále píše Unable to stream from Tidal Please try again later v překladu nelze stream nevím si rady
koupil jsem silnější router nepomuže .
Prosím moc o radu .
Děkuji Zdeněk
Mám přístroj Marantz NA-6006 jedu přes wifi mám zaplacený Tidal Hifi v telefonu i tabletu stažený Heos vše hraje Spotify Rádia
jenom Tidal mě stále píše Unable to stream from Tidal Please try again later v překladu nelze stream nevím si rady
koupil jsem silnější router nepomuže .
Prosím moc o radu .
Děkuji Zdeněk
Re: Tidal
souhlas, buď problémy v nastavení / síti, nebo nemáš Tidal spuštěný souběžně v jiném zařízení?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mne tohke delal firemni skript na Proxy serveru hlidajici, jestli nechodim na "zavadne" webove stranky. Stacilo ho vypnout.
Tzn. pridavam se k ostatnim s nazorem, at se postouras v sitovem nastaveni.
Tzn. pridavam se k ostatnim s nazorem, at se postouras v sitovem nastaveni.
Děkuji moc za zprávy jsem přihlášený na stolním počítači a ještě na notbuku mám se odhlásit od obou .
a ještě přiznám se sitové nastavení nevím přesně jak to nastavit skusím zavolat do prodejny
elektronet -Říčany kse jsem to koupil napišu jak jsem dopadl .
moc dik Zdeněk
a ještě přiznám se sitové nastavení nevím přesně jak to nastavit skusím zavolat do prodejny
moc dik Zdeněk
Měl jsem stejný problém před asi půl rokem,zavolal jsem správci sítě a on to nějak vyřešil,nevím co přesně udělal,ale vyřešil to a řekl,že problém byl na jejich straně
Jeden tidalovský účet nelze používat na svou zařízeních současně, jinak ti jedno ze zařízení nemusí ve stejnou chvíli Tidal přehrávat. Odhlásit se nemusíš, ale stačí třeba v notebooku Tidal vůbec neotevírat.deniska3 píše: ↑03 led 2019 20:51Děkuji moc za zprávy jsem přihlášený na stolním počítači a ještě na notbuku mám se odhlásit od obou .
moc dik Zdeněk
Nebo nech notebook úplně vypnutý: Funguje ti pak Tidal přes Marantz NA-6006?
Tak jsem se odhlásil na notebooku vypnul jsem se a stále to píše stejné když vemu Marantz NA 6006 do prodejny
Říčany tak tam se přihlásím na wifi a jedeto normálně už si nevím rady
Říčany tak tam se přihlásím na wifi a jedeto normálně už si nevím rady
Takže asi nějaké nastavení /problém v síti u tebe doma? Nemůžeš si domů pozvat někoho, kdo se ti podívá zejména na nastavení sítě?
Rád bych si někoho pozval už jsem psal na Tidal jestli poradí mrzí mě dávám do toho tolik peněz měl jsem Marantz NA 6005
ten neuměl Tidal prodal jsem ho nový obrovskou ztrátou koupim nový za 15000kč a zase nic jsem ze severu
město Štětí jestli není nškdo blízko přivezu i finanční odměnu dám
ten neuměl Tidal prodal jsem ho nový obrovskou ztrátou koupim nový za 15000kč a zase nic jsem ze severu
město Štětí jestli není nškdo blízko přivezu i finanční odměnu dám
Tady to vlastně potvrzujes,není to problém přístroje,ale sítě u tebe doma,takže zavolej do firmy,od které máš a platis internet a měli by to za pár minut rozjet.U mě to udělali na dálku,ani nemuseli jezdit a samozřejmě zdarma
Zprávci sitě to je provozovatel internetu u mě doma
Ale jinak všechno funguje výborně mam taky Spotify a Tunein přes Heos vše hraje ihned Tidal ani nehraje přes mobil