Tidal

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od blesk666 »

mne sa ta nahravka zda OK (Tidal HiFi, streamer Aurender N100H). Resp. na pomerne mainstreamovu produkciu nadstandardne dobra kvalita nahravky

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Vydržel jsem jen první dvě skladby a pár ukázek dalších. Celkově mně Dvě slunce přijdou jako typický nezáživný průměr, ale bez zjevných průšvihů. Hlas Langerové je na tom všem možná nejlepší (to neznamená dobrý). Celé mi to zní tak nějak zastřeně, bez života a dynamiky.

mrba
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od mrba »

Kvalitou obe CD podobné.
Langerová, prechod medzi 2. a 3. skladbou
DveSlunce.jpg
Mišík, prechod medzi 2. a 3. skladbou
JednouTePotkam.jpg

dekac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dekac »

Taky jsem k tomu sednul a zaposlouchal jsem se.Langerová zní jako dobrá mp3.Zpěv docela ujde,je to trochu zastřené a hlavně utopené mezi bednama,její hlas vůbec nevystupuje z nahrávky.Nemá to dynamiku,minimální prostor a o nějaké barevnosti či podrobnosti hudby už nejde hovořit vůbec.Poslouchám na ProJect streambox S2 ultra a ProJect RS DAC.Asi tak jak to píše Pitrs.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Hoši, máte uši hovna. Jak pitrs tak dekac Dnes poslouchám a je to paráda. Tidal je hodně dobrý. A to jedu vše.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Ale pokud posloucháte Langerovou ,tak aleluja.

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

mám z toho stejný dojem jako dekac - zastřený hlas, bez dynamiky, nevím jestli to byl záměr zvukaře tím rozmazáním navodit nějakou "snovou" atmosféru ale zní to dost hrozně - můj dojem, někomu se to třeba může líbit.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Tak asi máš lepší sluch. Já dne slyšel jenom hifi.

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Právě teď Tidal zklamal, pacholci. Skladby se načítají dlouho, po chvíli se zastaví s hláškou že skladba se pomalu načítá, problém s konektivitou. Přitom mé připojení je v pořádku ukazuje mi rychlost jako vždy 27 - 30 mega. Jak je to u vás?

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

mě funguje dobře..

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Mam na vas otazku. Mam dlhodobo aktivovanu sluzbu Tidal HiFi a platim 17,99 Eur mesacne. Dnes mi prisla do mailu reklama na promo akciu kazda sluzba na 4 mesiace po 4,- Eur/mes. Ked som sa vsak pozrel co aktualne stoji Tidal Hifi po uplynuti promo akcie a nestacim sa cudovat - 11,99 Eur/mes. To akoze dlhodoby zakaznici platia 17,99 a novy plati po uplynuti promo akcie 11,99?
Kolko platite za Tidal HiFi?

ak je to tak tak taketo praktiky ma teda dost vytacaju

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

Zrejme platíš paket Family ktorý je pre tuším 5 účastníkov. Ja platím 11,99€ o začiatku pre jedného a tri mobilné telefóny tuším.
Na stránke Tidalu si pozri ako to presne máš.

mrba
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od mrba »

Ja mám Tidal normálne rok a od začiatku doteraz platím 11,99. Predtým som využíval dočasne aj rôzne zľavy, cca od 3-8€, cez e-bay ale vždy len na rôzne dočasné účty. A len jeden stream na PC, ak počúvam cez web na sluchátka a zapnem Audirvanu, webové prehrávanie preruší.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

tak som zistil ze sa niekto na moj ucet “nasosol” zrejme takto vznikaju tie lacne ojeby a corky sro. Pod mojim uctom som nasiel nejaku cudziu fotku (ja tam nemam ziadnu) a meno pod tym uctom bolo na moju mailovu adresu nejky “Ray Firdaus” mam to zaplatene do 25.12.20 a nech si to ten z...d dovtedy uziva, ale uz som to zrusil a zalozil si novy promo ucet. Pridem o kniznicu ale uz srat na to. Nebudem podporovat nejakeho prizivnika

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Ta nová grafika Tidalu je fakt pakárna. Jednak zmizely přesné datumy umístění na server, zbyl jen rok, zmizela délka alb, a okýnko hledat je nejdřív vpravo, něco tam napíšeš, tak se roztáhne do leva přes celou plochu, smažeš to, zas skočí doprava ................. někdo by jim měl říct, že mají v oddělení uživatelského komfortu samé blázny ......... a to nemluvím o vyhledávání, které stojí za prd odjakživa...
*thumbs down* *thumbs down* *thumbs down*

Odpovědět